| Fakes all over the world.. | |
|
+4~Saranghe ♡ ~Ivssy` Kat3t0 ♥ vampirediaries. 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Fakes all over the world.. Пет Окт 01, 2010 2:18 am | |
| Знам,че е тъпа тема,но ме хвана интереса за тези фейкове,които си нямат работа и се правят на Селена,Майли,Деми и много други.Тези фейкове се срещат навсякъде! Като започнем в Туитър,Фейсбук,Импулс (Там прелива),скайп и etc.. Та какво мислите за тях? Имали ли сте разговорче с някое от тях и п.р. Ако ви се струва тъпо или нещо такова го изтрийте.Няма проблем. Аз например веднъж си писах с една "Селена" в скайп и тя ми каза,че Ник й е предложил брак . Оле боже. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Пет Окт 01, 2010 3:43 am | |
| Много се дразня на такива хора .. не разбирам какъв е смисъла да се представяш за някой, който не си. След като ти самия знаеш, че не си известен и т.н. какъв е смисъла другите да те мислят за такъв? За мен това са някакви .. не знам .. супер прости хора, които си нямат личен живот. Писала съм си с такива и най-тъпото е, че преди време им вярвах о.0 ;д. Амаа това е било пред 3 години поне, дори не помня с коя "звезда" точно си писах. Със "Селена" съм писала само веднъж и то тя ме намери о.0 Момичето обаче изглежда не знаеше английски, тъй като направи куп грешки и то елементарни ;д. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Пет Окт 01, 2010 7:36 pm | |
| Срещала съм много, писала съм си с тях. В импулс е пълно с фейкове на така прочутите 'scene', и в кефче съм виждала, и в фейсбук, най-вече в скайпа. Колко ли фейк скайпове има на Justin Bieber? :D | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Съб Окт 09, 2010 8:49 pm | |
| Хъх...в скайп такива абсурдни неща са ми писали...например една ''Селина'' беше писала ''send me palnomoshtno''. Пък една корейка уж ми писа на БГ...Направо е пълно с вскякакви фейкове. | |
|
| |
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Вто Яну 11, 2011 6:48 pm | |
| О мразя ги въпреки,че и аз имах няколко акаунта в скайп на звезди .. Една пък ми беше написала на английски "I'm a Selena Jonas!My Myj is Nick Djonas" | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Вто Яну 11, 2011 7:47 pm | |
| глупости са за мен това.. но пак има и прости хора които им се вързват ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Сря Фев 02, 2011 10:29 pm | |
| Попринцип към днешна дата взимам една неутрална позиция относно тази тема.
Преди.. 2009 година да е било, бях някаква голяма маниачка на тема Jonas. И направих фейк скайп на Nick Jonas, разпратих го на приятели и само една от тях знаеше, че всъщност всичко е бъзик. Даже на Талито го пратих. И така, аз пишех на английски и се смеех. Беше забавно. Естествено, на другите не им е било особено приятно, но доста малко хора разбраха, че това бях аз. Даже имаше една мацка, която беше някаква epic Jonas fan. Един ден яко се осъмни, че всъщност може да е фейк и ми каза да се снимам и да и пратя снимката. Викам си "ще хвана първата снимка, която смятам, че е възможно като за снимка в момента и ще и я пратя, каквоот стане.." и я пратих. Извадих късмет, мацката не я беше виждала и тотално повярва, че си пише с Nick Jonas. При което аз се спуквах от смях във вкъщи.
По-късно, друга мацка ми искаше автограф. С всичкия си, имитирах подписа на Nick и се получи, hell yeah. Обаче вече когато всички ми вярват затъпява и спрях. Наскоро май казах на Тали, че всъщоност съм била аз и ми беше много забавна реакцията и.
Като цяло е доста забавно, защото манипулираш човека отсреща. | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Сря Фев 02, 2011 10:57 pm | |
| На мен пък ми е супер тъпо така .. чувствам се като някаква глупачка дето живее в измислен свят и се прави на някой, който не е :Д. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Чет Фев 03, 2011 12:43 am | |
| Както каза Чичи чуството понякога е супер. Аз например някой,като ми пише непознат и ми иска снимка аз му давам някаква снимка на Селена или пък на Клео от h20 , преди ги гледах . И те ми се вързваха и викаха оо много си красива!! | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. Вто Фев 15, 2011 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Fakes all over the world.. | |
| |
|
| |
| Fakes all over the world.. | |
|