LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Текстът от обложката в AYWR Нед Сеп 26, 2010 3:41 pm | |
| - Spoiler:
SPECIAL THANKS TO MY LORD AND SAVIOUR JESUS CHRIST. I WOULD NOT BE HERE WITHOUT HIM. MY FANS, I TRULY HOPE YOU KNOW HOW GRATEFUL I AM FOR EACH AND EVERY ONE OF YOU. EVERYTHING I DO IS FOR YOU. YOU ARE ALL SO BEATIFUL, WONDERFUL AND ENCOURAGING. WITHOUT YOUR LOVE I WOULD BE NOWHERE. I LOVE YOU SO MUCH AND CAN’T WANT TO SEE YOU ALL ON THE ROAD! MY MOM AND BRIAN FOR FIGHTING FOR ME, MY JOB AND MY FANS. I LOVE YOU MY FAMILY, FAMILY, FAMILY. YOU ARE MY LIFE, MY ANGELS, MY STRENGTH, MY FRIENDS WHO SUPPORT ME, LOVE ME AND HAVE HELPED ME BECOME A BETTER PERSON, YOU KNOW WHO YOU ALL ARE.
MY BAND ETHAN, GREG, JOEY AND DANE. YOU GUYS ARE ALWAYS THERE FOR ME AND PROTECT ME. MARK HOLLOWAY FOR ALWAYS MAKING ME FEEL COMFORTABLE AND MAKING ME LAUGH! MY “TAIL LIGHTS” TEAM-KAREBEAR FOR HELPING CREATE THIS NEW FOUND IMAGE. JON JONYESSICA LOVES YOU MOST. BASIL FOR LETTING ME PLAY DRESS UP WITH YOU EVERY DAY! KRISTEN – FOR HELPING ME THROUGH MY BOY DRAMA, UNCLE BEN, I LOVE MY YOGURT BUT NOT AS MUCH AS I LOVE YOU! RON ANDERSON FOR TEACHING ME HOW DO IT RIGHT!
CAA-NICK STYNE, CHRISTIAN CARINO, ANDREW SIMON, DAVID ZEDECK, GLENN MILLER, ALISON MCGREGOR, SEAN GRUMMAN, JESSICA MATTHEWS, MARTY – I LOVE YOU.
BOB CAVALLO, ABBEY KONOWITCH AND EVERYONE AT HOLLYWOOD RECORDS! THANK YOU GUYS FOR HELPING ME CREATE THE RIGHT KIND OF GROWTH WITH THIS RECORD AND BELIEVING IN ME WHEN NO ONE KNEW WHAT TO EXPECT! IT’S BEEN AMAZING JOURNEY!
JON LIND AND BRIAN REEVES, I HAD SO MUCH FUN RECORDING THIS ALBUM WITH YOU GUYS IN BUDAPEST!
GARY MARSH AND EVERYONE AT THE DISNEY CHANNEL, I WOULD BE NOWHERE WITHOUT YOU TAKING ME IN AND PUTTING ALL YOUR FAITH IN ME!
MY CREW AND CAST MEMBERS OF WIZARDS. YOU ARE THE GREATEST SECOND FAMILY EVER AND THE LOVE YOU GIVE ME KEEPS ME GOING IN EVERYTHING I DO.
UNIVERSAL RECORDS INTERNATIONAL, WOW, TALK ABOUT INSTANT FAMILY I THANK YOU FOR THE AMAZING SUPPORT, EMOTIONALLY AND ROFESSIONALLY, YOU TOOK A CHANCE ON ME AND I APPRECIATE THAT MORE THAN YOU WILL EVER KNOW.
PMK-BRIT AND JILL FOR ALL YOUR PR GENIUS!
DAVID LANDE AND PJ SHAPIRO BEST ATTORNEYS EVER!
THANKS TO NKSF, RICHARD FELDSTEIN.
KATY PERRY – YOU ARE MY ROCK GOD. I THANK YOU FOR THAT. LINDY ROBBINS AND TOBY GAD FOR GIVING ME MY TITLE TRACK. KEVIN KUDOLF AND FEFE DOBSON FOR MY FIRST SINGLE ON THIS RECORD, TIM AND ANTONIA FOR THE BEAUTIFUL POETRY IN OFF THE CHAIN, MATT SQUIRE FOR COMING TO BUDAPEST AND JAMMING THE GREATNESS OF SICK OF YOU. CHERYL COLE FOR BEING SUCH AN INSPIRATION TO ME. OH YEAH, AND DID I SAY MY FANS? I LOVE YOU!!!
YOU ARE SO MUCH MORE THAN YOU SEE, I SEE HOW BEATIFUL YOU ALL ARE...IT’S WHAT MAKES ME SHINE.
LOVE ALWAYS, SEL
Специални благодарности на моя бог и спасител Иисус Христос. Аз нямаше да съм тук без него. Моите фенове, аз наистина се надявам, че вие знаете колко съм благодарна за всеки един от вас. Всичко, което правя е за вас. Вие всички сте толкова красиви, прекрасни и окуражаващи. Без вашата любов щях да съм никъде. Обичам ви толкова много! Майка ми и Браян за борбата за мен, работата ми и феновете ми. Обичам моето семейство, семейство, семейство. Те са моят живот, моите ангели, силата ми, моите приятели, които ме подкрепят, обичат и ми помогат да стана по-добър човек.
На моята група. Ethan, Greg, Joey и Dane. Вие, момчета, сте винаги до мен и ме защитавате.Мark Holloway, че винаги ме кара да се чувствам удобно и ме кара да се смея! Моята "сигнална лампа” екип – Кareabear за помощта да открия този нов основен имидж. Jon Joneyssica обичам най-много. Basil, че ми позволи да те обличам и разкрасявам всеки ден! Кристен - помагайки ми да мина през моята драма за момче, чичо Бен, обичам кисело мляко но не толкова, колкото обичам теб! Ron Anderson, че ме научи как да го направя правилно!
Caa-Nick Styne, Christian Carino, Andrew Simon, David Zedeck, Glenn Miller, Alison McGregor, Sean Grumman, Jessica Matthews, Marty – обичам ви.
Bob Cavallo, Abbey Konowitch и всички в Hollywood Records! Благодаря, че вие ми помогнахте да създам правилната посока на развитие с този запис и да вярвате в мен, когато никой не знаеше какво да очаква! Това бе невероятно пътешествие!
Jon Lind и Brian Reeves, толкова много се забавлявах, докато записвах този албум с вас, момчета в Будапеща!
Gary Marsh и всички от Disney Channel, щях да съм никъде, ако не ме бяхте взели и оставихте цялата си вяра в мен!
Моята банда и членове от екипа в „Магьосниците”. Вие сте второто най-велико семейство, което съм имала някога и любовта, която ми давате ме поддържа да се справям с всичко, което върша.
Universal Records Iternational, уоу, говоря ви като на настоящо семейство, аз ви благодаря за удивителната помощ, емоционална и професионална, дадохте ми шанс и аз ви оценявам повече, отколкото някога ще узнаете.
PMK – Брит и Джил за вашия пи ар гений!
David Lande и PJ Shapiro най-добрите пълномощници/адвокати някога!
Благодаря на NKSF, Richard Feldstein.
Katy Perry - Ти си моят рок Бог. Благодаря ти за това. Lindy Robbins и Toby Gad за даването на заглавната песен. Кevin Kudolf И Fefe Дobson за първия ми сингъл на този албум, Тим и Антония за хубавата поезия в Off the chain, Мat Squire, че дойдe в Будапеща и ми помогна в направата на Sick of you. Cheryl Cole, че е такова вдъхновение за мен. О, да, споменах ли моите фенове? Обичам ви!
Вие сте толкова много повече от това, което мога да видя, виждам колко сте красиви всички ... Това е което ме кара да сияя.
С вечна любов, Сел | |
|