LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Selena Gomez & The Scene Съб Сеп 11, 2010 8:21 pm | |
| Чудно ми е защо няма тема за бандата на Селена. А мина вече една година от създаването им. Те също са част от нейното обкръжение и би трябвало да ни интересуват, колкото и да не попадат под светлината на прожекторите. Та това е биография на членовете. Тука го сложих щото не можах да реша в кой раздел на Селена да го пусна. Ако някой прецени по-добре, да го премести. • Selena Gomez • Greg Garman
23 годишен. Живее в Калифорния. Свири на барабани. Завършил е професионално училище.
• Joey Clement – свири на бас и има бек вокали
Joey Clement е американски басист от Rapid City, Южна Дакота Роден е 21 Май 1981 година. На 18 годишна възраст се премества в Лос Анджелис с цел музикална кариера. Завършва бас програма в Музикална академия на Лос Анджелис. Влиза в бандата Avion, която прави договор с Columbia Records.Правят хит „Seven Days Without You”. После Джоуи свири в различни банди, докато накрая не се спира в новата група на Селена Гомез като басист. Той също така е и текстописец и няколко изпълнителя са му ползвали услугите.
• Ethan Roberts – свири на китара и е вокал.(понякога сивири на клавири, когато е нужен повече от един клавирист.)
Само на 25 години, той се е установил като един от най-добрите музиканти в Лос Анджелис. Неговото уникално усещане и уникална динамика помогнали да се издигнат певци като Кейти Пери, The Veronicas и Selena Gomez and the Scene в светлините на прожекторите. Той е също талантлив текстописец/продуцент.Той сам написал, продуцирал и издал негов собствен албум през 2008 година наречен Radio Silence (as Vitamins for Voyeurs). Понастоящем е музикален директор и водещ китарист в Selena Gomez and the Scene
• Dane Forrest - свири на клавир и има бек вокали.
За съжаление за него не намерих информация.Малко е инфото, но пустият Гугъл не ми даде повече. | |
|
iwkaa™ Редовен
Warn : ( : HaPpY HoLiDaYs !!! Брой мнения : 260 Reputation : 1 Join date : 24.08.2009 Age : 25 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Selena Gomez & The Scene Съб Сеп 11, 2010 11:28 pm | |
| Много са готини...Много ме кефят....Бих казала,че си ги обичкам!!!! | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Selena Gomez & The Scene Нед Сеп 12, 2010 2:43 am | |
| | |
|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Selena Gomez & The Scene Нед Сеп 12, 2010 4:11 am | |
| Любимец ми е Джоуи! Обаче откъм .. успехи мисля, че Етън е постигнал най-много. Темата обаче не мисля, че е за тук. Ще я преименувам и я местя в Музика. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Selena Gomez & The Scene | |
| |
|