|
| СИЛНА! | |
|
+23ж0ричА` *Радии <3 Kat3t0 ♥ ♥ Miss Potter ♥ The_vampire_girl monini Alone* Cap`pac. Barbie. Little Girl ~ Dirty Little Liar. -A. Alice~ - NataLiya ~ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ mimmy . ~Ivssy` Jolie LightOne ~Rossita foxxie. rozaLie 27 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: СИЛНА! Чет Окт 28, 2010 12:36 am | |
| Ааа, лош си.
1. През коя част на деня се чувстваш най-добре (сутринчобяд,вечер)? - Вечер, преди да заспя. Направо, тогава ми е най-сладко. 2.Фазите на луната влияят ли ти? Ъъъ.. Нужно ли е? Не!! xD 3. В къща или апартамент искаш да живееш? Къщаа!! Една от осъществимите ми мечти е да живие в къща, на два етажа с двор. <3 4.Малък или голям град? Хм.. Може би голям. 5.Какво е за теб компютърът? Комуникационно средство, което навлезе в живота ни и вече е наложително да се има в всяка къща. 6. Често ли бъркаш в преценката си за хората около теб? Понякога да, понякога не. Да кажем, 70:30, като 70% са, че познавам. 7. Какво те прави силна? Трудностите, през които преминавам. От всички тях се уча и това ме прави силна. 8. За какво обикновено плачеш? Когато някой близък ме нарани чувствата в мен избухват и започвам да плача. Освен това, съм доста чувствителна и мога бързо да заплача. Но последно време плача от смях. 9. Кое те отличава от другите? Че съм фенка на кеча. Сега сериозно - желанието ми за учене е най-различното нещо, което притежавам. Малко хора в днешно време искат да учат и го намирам за различно. Освен това, понеже повечето ми приятели и познати пушат и пият - аз не го правя, което ме прави различна. 10.Сладко или солено? Сладкоо.. 11.Какво представлява за теб идеалната почивка? С книга в ръка, лаптоп пълен със кеч или прекарване малко време със някоя приятелка, независимо къде. 12.Кой е най-забавния човек, който познаваш? Ива Янева. Няма по-забавен човек от нея. Винаги, винаги ме разсмива, винаги ми повдига настроението, винаги е толкова усмихната. Даже започвам да си мисля, че тя не знае какво е болка, тъга. Кипи от енергия и е н-е-в-е-р-о-я-т-н-а-!!!!! 13.Умееш ли да прощаваш? Прощавам, но не забравям. (: 14.Какви съвети най-чест искат от теб? За любов, приятелство. 15. А какви съвети най-често търсиш ти? Не мога да отговоря с точност. 16.Колко човека смяташ за истински приятели? Петима, ако се брои братовчедка ми. 17. Имаш ли любима мисъл/мъдрост и каква е тя? "Life's meant to be big fun, not hurting anyone, nobody loses." 18. Имаш ли открита вражда и ненавист с някого? Мдамм.. Викат му Светослав Вълчев. 19.Кое ти е любимото цвете? Ъъъ.. Нямам. 20.Кое животно не ти харесва? Змиите. 21.Кой цвят не ти харесва? Оранжевия. 22.Кое е най-красивото място,което си виждала? Кея на Ахтопол. 23.Имаш ли си талисманче?Кое ти е? Талисман.. Все още нямам. 24.Колекционираш ли нещо?Какво? Преди колекционирах салфетки, сега не колекционирам нищичко. 25.Обичаш ли да бъдеш сред много хора? Обичам, естествено. Но понякога се нуждая да съм сама. 26.Обичаш ли да бъдеш център на вниманието? Всеки го обича. Но не обичам винаги да съм. Чат-пат. 27.Ако имаше възможност да се превърнеш в животно,кое би избрал?Защо точно него? Птица. "Без да мога, обич да получа яз живиеея.. Като птица без криле. И навяярноо.. Няма да сполучиш, тии!! Мое сърцее.." Ако бях птица, щях да видя всичките красоти на земята. <3 28. Какво е първото нещо, което правиш като влезеш в нета? Ами home page ми е сайт за новини, така че ги преглеждам. 29. Най-щастливото ти преживявяне(ако е твърде лично не споделяй)? Като изключа всички подаръци и лигущини, но това е когато видях мама с сестра ми в родилната зала. Винаги съм искала да имам сестра, просто е невероятно да видиш толкова малко същество, с което след време ще се неразделни. Вярно, дразним се - но всички сме така. 30.Коя е най-голямата ти беля, която си вършила? Хм.. Не се сещам за най-голяма.. ;д
Ее.. Добре.
Последното нещо, по което се зариби? Лентичките за коса. <33 За какво живееш? За преживявания. Има ли смисъл в любовта? Има, до известна степен. Защо? Човек може да оцелее и с любов и без да е влюбен в някой. Как си представяш перфектното приятелство и има ли такова? Да, има. Перфектното приятелство за мен не означава, да не се караме и изобщо да не спорим. Когато има караници, то това означава, че на другият му пука за тебе и се интересува. Може да се караме, но да си прощаваме. Това е в основата на перфектното приятелство в моите очи. Как намираш сегашната позиция на форума? (млизащи, пишещи, регистрирващи и т.н.) Регистриращите определено са по малко. Влизащите и пишещите са едни и същи. Има до известна степен спад при писането във форума, но както Катето, и аз се надявам да е заради учебната година. Какво се промени в теб и около теб в изминалата една година? Обкръжението ми от хора, начинът ми на мислене, интересите ми. Какво научи от форумът? Че трябва да ценя мнението на другите, дори то да не е същото като моето. Да съм безпристрастна в някои отношения и да се съобразявам със останалите хора. Да не съм егоист. Най-ценното нещо в живота ти? Семейството и мечтите ми. Имаш ли цели? Имам. И се надявам, един ден те да се сбъднат. Колко амбициозна си? Бих казала, доста амбициозна. Имаш ли вече решение с какво искаш да се занимаваш? Едно време исках да съм архитект, но желанието ми да се занимавам с рисуване става все по-малко. Харесва ми екологията, но не знам до колко ще се справя с биологията. Няма определено нещо, към което да съм насочена, но скоро ще го измисля. ;д Мястото, което искаш да посетиш най-силно? Северна Каролина. Сега ще си кажете, че е заради Джеф, ама аз ще ви докажа точно обратното. Понеже братовчедка ми е била там, ми разказа колко е хубава плажната ивица. Поразрових се и видях, че наистина е доста красиво местенце. Е, трябва да отбележа, че няма да пропусна да видя Джеф, но не той е в основата на всичко. Друго място, за което си мечтая да посетя са Филипините. Какво би променила в себе си? (не за да се харесаш на другите, а за да харесаш себе си.) Избухливостта. Би ли ми дала мнение за форумците, за които ти искаш да споделиш по нещо? Само бих им казала да посещават този невероятен форум и да ценят всичко в него. Все пак, това ни е като втори дом, dammit. Ако можеш да промениш едно нещо от миналото си, какво ще е то? Интересно. Бих променила застоялият ми живот, който в миналата 2009 се превърна в голям проблем. Но слама Богу, спасих се. Най-близкият ти приятел от форума? Понеже Талито напусна, не я считам. Иначе не искам да назовавам имена, понеже ще бъде гадно. Тези, които истински ценя го знаят. А изобщо? Наталия, Добринка, Вероника, Моника, Петър Василев. Очакваш ли Коледа? Не може да се каже. А какво очакваш от празника? Дядо Коледа. Какво би направила, за да направиш най-добрата си приятелка щастлива? (посочи конкретно нещо) Наистина труден въпрос. Да кажем, че става дума за Моника. Просто бих я завела във Варна, на парти на Jam On It. След това отиваме в София, до магазините "Мазе" и "Контрабанда", за да и купя кецове и суитчър на Слийпуолкингз крю. От там отиваме в Румъния, за да я започная със пичовете от Jam On It. И ще и купя картината, която си е харесала. Знам, че ще я направя много щастлива. И освен всичко, винаги ще съм до нея. | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| | | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: СИЛНА! Съб Окт 30, 2010 12:08 am | |
| Новини за звездите, бе. ;д Ами.. Веднъж си спомням, че баба падна, заради моите глупости. В смисъл, сестра ми спеше, а аз бях вънка. С приятелката ми решихме, че ще си разменяме салфетки и трябваше да се прибера и да си взема кашоните. Обаче, те бяха най-отгоре на секциите и тръгвам да ги взимам, ама баба - не!! Тя щяла да ги вземе. Качи се на табуретката, тя с колелца и само пада.. Ужас, ужас. Голяма беля. И о, да. Още една. Къпех се и оставям душгела на рафта му на голямото огледало, обаче не съм го застопорила, пада върху огледалото (беше почти пълен душгела) и огледалото се счупи. Иии.. Беше ужасно. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | ~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: СИЛНА! Пон Ное 01, 2010 8:24 pm | |
| Чичи, един въпрос. Вярваш ли в 'слуха', че родителите на Майлс са под развод? | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Пон Ное 01, 2010 8:56 pm | |
| Естествено, че вярвам. Когато попитаха Триш нещо свързано с развода, тя беше с Ноа и Брейзън. Тя отговори "Моля ви, това са децата ми.." Нещо подобно. Което го разбирам точно като потвърждение. Гадно е. Съчувствам на Майли. Ужасно е да имаш разведени родители. Но.. Това е живота. Поне се надявам да останат приятели, заради петте си (а може би шест?!) деца. (: | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Пон Ное 01, 2010 8:59 pm | |
| Малей .. като разбрах камък ми падна на сърцето за Майли ;х | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| | | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Ное 07, 2010 1:10 am | |
| Влезнах, и не се впрягай толкова, бее!! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Ное 07, 2010 1:19 am | |
| Ееее, знам ли какво е станало.. ;д | |
| | | ~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Ное 07, 2010 9:10 pm | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Ное 07, 2010 9:32 pm | |
| Еми за сега съм добре, но като цяло съм под "горе долу".. Какво си правиш? <3 | |
| | | ~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: СИЛНА! Нед Ное 07, 2010 10:09 pm | |
| Много, но не съм сигурна дали ще имам нет да и го честитя в тубата. :( | |
| | | rozaLie Неспасяем
| | | | Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: СИЛНА! | |
| |
| | | | СИЛНА! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |