| Таласъмът на покрива | |
|
+17~lifeforthemoment. *Радии <3 Cap`pac. The_vampire_girl Alone* - NataLiya ~ -A. Kat3t0 ♥ ♥Vamp!reGirL.♥ Тuтu. ♥ cMexypaH rozaLie Alice~ ~Ivssy` Barbie. ~Rossita LightOne 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:31 am | |
| Преди ходех по математика. Някой задачи ме затрудняваха, но вече ги разбрах и вече не ходя. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:37 am | |
| | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:39 am | |
| Опитвам се да не изкрещяяя! Занимавам се с едни *** та ми тровят живота. xD | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:44 am | |
| Е, карай го по-спокойно. Аз се оттеглям да мъдря теста и да го постна до час. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:49 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:50 am | |
| Анкетата за феновете на Селена доколко следят лафовете й. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Вто Окт 26, 2010 12:59 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Сря Окт 27, 2010 11:29 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Сря Окт 27, 2010 11:36 pm | |
| Е, Чичи сега точно имам друго на ум. Но какво те спира да си кажеш приказката - на мен пак ще ми е интересно. Ако не мачовете, то поне буукинга мога да кажа приказка. Споко още не съм забързал. Аз и без това ще ги сложа чак другата седмица - когато ще са актуални за мен. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Сря Окт 27, 2010 11:53 pm | |
| Еее.. Излагаш се. ;д Добре де, като го изгледам ше пиша. Ти и без това си се начел на мнения, знаеш за к`во става въпрос. ;d | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Окт 28, 2010 12:53 am | |
| - Цитат :
- 1. През коя част на деня се чувстваш най-добре (сутринчобяд,вечер)?
2.Фазите на луната влияят ли ти? 3. В къща или апартамент искаш да живееш? 4.Малък или голям град? 5.Какво е за теб компютърът? 6. Често ли бъркаш в преценката си за хората около теб? 7. Какво те прави силна? 8. За какво обикновено плачеш? 9. Кое те отличава от другите? 10.Сладко или солено? 11.Какво представлява за теб идеалната почивка? 12.Кой е най-забавния човек, който познаваш? 13.Умееш ли да прощаваш? 14.Какви съвети най-чест искат от теб? 15. А какви съвети най-често търсиш ти? 16.Колко човека смяташ за истински приятели? 17. Имаш ли любима мисъл/мъдрост и каква е тя? 18. Имаш ли открита вражда и ненавист с някого? 19.Кое ти е любимото цвете? 20.Кое животно не ти харесва? 21.Кой цвят не ти харесва? 22.Кое е най-красивото място,което си виждала? 23.Имаш ли си талисманче?Кое ти е? 24.Колекционираш ли нещо?Какво? 25.Обичаш ли да бъдеш сред много хора? 26.Обичаш ли да бъдеш център на вниманието? 27.Ако имаше възможност да се превърнеш в животно,кое би избрал?Защо точно него? 28. Какво е първото нещо, което правиш като влезеш в нета? 29. Най-щастливото ти преживявяне(ако е твърде лично не споделяй)? 30.Коя е най-голямата ти беля, която си вършила? 31. Последното нещо, по което се зариби? 32. За какво живееш? 33. Има ли смисъл в любовта? 34. Защо? 35. Как си представяш перфектното приятелство и има ли такова? 36. Как намираш сегашната позиция на форума? (влизащи, пишещи, регистрирващи и т.н.) 37. Какво се промени в теб и около теб в изминалата една година? 38. Какво научи от форумът? 39. Най-ценното нещо в живота ти? 40. Имаш ли цели? 41. Колко амбициозeн/а си? 42. Имаш ли вече решение с какво искаш да се занимаваш? 43. Мястото, което искаш да посетиш най-силно? 44. Какво би променил/а в себе си? (не за да се харесаш на другите, а за да харесаш себе си.) 45. Би ли ми дал/а мнение за форумците, за които ти искаш да споделиш по нещо? 46. Ако можеш да промениш едно нещо от миналото си, какво ще е то? 47. Най-близкият ти приятел от форума? 48. А изобщо? 49. Очакваш ли Коледа? 50.А какво очакваш от празника? 51. Какво би направил/а, за да направиш най-добрата си приятел/ка щастлива? (посочи конкретно нещо) Аре и ти да отговориш. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Чет Окт 28, 2010 11:15 pm | |
| 1. През коя част на деня се чувстваш най-добре (сутринчобяд,вечер)? Не съм забелязал отчетливи промени. Но може би привечер, когато са свършили лекции и са мотам из нета. 2.Фазите на луната влияят ли ти? Не. 3. В къща или апартамент искаш да живееш? Мии имам желание за къща. 4.Малък или голям град? Среден. Хем големия не искам, хем пък ако е твърде малък, то няма да има много алтернативи за развлечение. 5.Какво е за теб компютърът? Друга Вселена. Компютърът изкарва черти от характера ми, за които не съм подозирал, сякаш съм някой друг. 6. Често ли бъркаш в преценката си за хората около теб? Не мисля. 7. Какво те прави силна? Нямам нещо конкретно. Зависи от случая. 8. За какво обикновено плачеш? Отдавна не съм плакал и не помня вече. От това, че съм се ударил лошо примерно. 9. Кое те отличава от другите? Че мълча като пукал. 10.Сладко или солено? Сладко. 11.Какво представлява за теб идеалната почивка? Привечер, седнал на компа и пуснал музика. 12.Кой е най-забавния човек, който познаваш? Фотката. Тоя човек е толкова уникален, никога не пада по гръб и винаги има отговор на всеки бъзик, което пък води до уникалните му случаи на самозатапки, които ще ги помня вечно. Ако умра един ден от смях - него търсете за виновник. 13.Умееш ли да прощаваш? Мисля, че да 14.Какви съвети най-чест искат от теб? За учебните предмети. 15. А какви съвети най-често търсиш ти? И аз търся същото. 16.Колко човека смяташ за истински приятели? Двама или трима. 17. Имаш ли любима мисъл/мъдрост и каква е тя? If you want to touch Me - touch the sun, if you want to catch Me - catch the wind, if you want to smell Me - smell the blood, if you want to kill Me - kill the death, if you want to live - be Me Не е някаква велика мисъл, но като свое творение си го тача. 18. Имаш ли открита вражда и ненавист с някого? Нямам в момента(май). 19.Кое ти е любимото цвете? Мисля, че нямам. 20.Кое животно не ти харесва? Буболечки и змии. Не е ли пухкаво, не е за мен. 21.Кой цвят не ти харесва? Май нямам такъв. 22.Кое е най-красивото място,което си виждала? Предела между Рила и Пирин. Единственият път досега, когато съм зяпвал и то при положение, че гледах Пирин от пътя, без да съм влизал навътре. 23.Имаш ли си талисманче?Кое ти е? Нямам. 24.Колекционираш ли нещо?Какво? Списания и вестници, ако това може да се нарече колекционерство. Просто не ги изхвърлям. 25.Обичаш ли да бъдеш сред много хора? Ами да. 26.Обичаш ли да бъдеш център на вниманието? Не. Нямам капацитета да го задържа върху мен. 27.Ако имаше възможност да се превърнеш в животно,кое би избрал?Защо точно него? Малко декоративно куче или коте, за да ме глезят и да ми се радват. 28. Какво е първото нещо, което правиш като влезеш в нета? Влизам тук. Форумът ми е първата отбелязка. Ако не беше заради майка, щях и домашна страница да го направя. 29. Най-щастливото ти преживявяне(ако е твърде лично не споделяй)? Хммм...май нямам момент, в който да съм си казвал, този е най-щастливия. 30.Коя е най-голямата ти беля, която си вършила? Белите ми са от доста отдавна и почти не ги помня. Но като че ли най се е запечатал, когато счупих прозорец вкъщи. Макар да не ме наказаха тогава(май). 31. Последното нещо, по което се зариби? А ся де...на месец ми излиза по няколко неща и сега не мога хронологически да ги отделя. Може би фентъзи поредицата на Брандън Сандерсън "Мъглороден". 32. За какво живееш? Ми мисля, че за момента няма нещо, което да ме кара да живея. Кретам си по навик. 33. Има ли смисъл в любовта? Би трябвало да има. Щом толкова народ е луднал по нея. Аз обаче още не съм го открил. 34. Защо? Ми може би защото прави хората най-щастливи тогава. 35. Как си представяш перфектното приятелство и има ли такова? Има. Но то не се състои в идеалната перфектност. А просто да можеш да разчиташ за всичко, да споделяш всичко без свян и страх, никога да не те предаде - такива прости правила. То няма как да не се размине без сръдни, но важното е те да бъдат моментни и бързо забравяни. 39. Най-ценното нещо в живота ти? В моя живот все още няма нищо ценно. Може би за такова може да се брои приятелството с определени хора. 40. Имаш ли цели? Ами за момента, целта ми е да завърша обучение. 41. Колко амбициозeн/а си? Не много. 42. Имаш ли вече решение с какво искаш да се занимаваш? Еми вече нямам избор - ще требе да е нещо свързано с правото. 43. Мястото, което искаш да посетиш най-силно? По принцип нямам. За момента ми се ходи във Варна. Дай Боже лятото да отскоча дотам. 44. Какво би променил/а в себе си? (не за да се харесаш на другите, а за да харесаш себе си.) За да харесам себе си? Хммм....ми да спра да бъда пукал недодялан. Толкова неща ще тръгнат като хората, ако се нейсе по чудо си отварям устата и комуникирам повечко. 46. Ако можеш да промениш едно нещо от миналото си, какво ще е то? Ако можех да се върна назад, щях лично да се намеря и да се ритам по задника, докато не спра да се държа като дърво. 47. Най-близкият ти приятел от форума? Ами принципно тук нямам приятели. Всички сте като добри познати, но чак приятелство не бих казал. По-скоро тука повечето ме имат за таласъма на тавана. Пухкав, сладък, но когато вдига шум и показва острите си зъбки е неприятен за всички. И съответно гледат да си стоя кротко на тавана. Отделно стои въпроса и с възрастта разбира се. 48. А изобщо? Ми не бих казал, че имам БФФ или че някога изобщо съм имал. 49. Очакваш ли Коледа? Все ми е тая. Отдавна мина времето, когато за Коледа идваха хубавите подаръци. 50.А какво очакваш от празника? Очаквам нормален ден като всички останали. 51. Какво би направил/а, за да направиш най-добрата си приятел/ка щастлива? (посочи конкретно нещо) Бих купил желаните му от него вещи, които той/тя по някаква причина не купува.
36. Как намираш сегашната позиция на форума? (влизащи, пишещи, регистрирващи и т.н.) Намирам я в лек застой. Други посочват причини като даскало, но аз не го разбирам. Доколкото помня миналата есен сайтът си вървеше стабилно нагоре. Тази тенденция продължи и пролетта. Все време в което имаше даскало. С какво тая година даскалото е по-различно от миналата? Зaщо толкова народ от старите кучета спря да влиза или да е активен не го разбирам. Даскалото си е даскало и тази година. Не се е променило. Пролетта предричах светло бъдеще за форума, но тогава в сметките ми изобщо не влизоха тоя голям отлив от редовни потребители. Няма сега да ги изброявам всичките, но така и не схванах защо толкова народ ни забрави при положение, че форумът се развиваше с пълна пара? Вече не им е любимка Селена ли, що ли. Но това пак не ги оправдава. Аз не бих спрял да посещавам даден форум, в който имам много приятели само щото съм спрял да се интересувам от нещо си. Иначе от към регистрирващи не смятам, че има някакъв сериозен проблем. Проблемът за мен е в старите кучета, които напуснаха без грам обяснение. 37. Какво се промени в теб и около теб в изминалата една година? Не мисля че нещо коренно се е променило. Все съм си същия. Може би това, че намерих нов приятел, с когото мога да се развличам и споделям повече. Също и манията ми по Селена се засили повече. 38. Какво научи от форумът? Промени ми се мисленето и възприемането на определена група хора. Когато миналата година се регистрирах, гледах с явно презрение годините си в 11-13. Бях много глупавичък и наивник тогава. И тъй като нямах досег с тоя диапазон възраст смятах, че това е общо за всички. Епа грешал съм. Тука ми се доказа в каква голяма заблуда съм бил. Че на тази възраст можеш да мислиш трезво, логично и най-вече сериозно също като възрастните. Промени ми се преценката за тийнейджърската възраст. Което си беше доста странно, при положение че има-няма три години, откакто я напуснах. Но може би тя бе повлияна предимно от по-известните стереотипи на вашите връстници (кифли, гъзари и т.н.) Също научих, че има и моменти, в които мога да не се поддам на отчаянието и да не се предавам. Останах, въпреки че всичко около мен и в мен крещеше "Не се занимавай с тях. Не си заслужава." Не се поддадох на тези гласове и си доказах, че мога да премина през този труден период, в който всичко живо беше наточило зъби да ме схруска. Смятам, че си е заслужавало. Дали си е заслужавало и за вас, това вече няма как да зная. 45. Би ли ми дал/а мнение за форумците, за които ти искаш да споделиш по нещо? Ами мнението ми отпреди половин година не смятам, че се е променило драстично. Никой от редовните потребители не се е показала като невъзпитана и дразнеща кифла, която да говори надуто. Всички са приятни интелигентни момичета, които могат да мислят трезво(в повечето случаи). Все деца, с които ми е приятно да комуникирам. Да знам, че някъде там има надежда за идващото поколение, че не всичко са отвратителни и нагли лапета. Макар че не желая да изброявам, за да не се обиди някой, то все пак ще посоча да благодаря на Кошутката и Чинчилата - те двете, ако не се бяха хванали на хорото, не знам дали в момента някой щеше да обръща внимание какво става с таласъма на тавана.Бая дълго се получи пак, както не обичате да ми четете ферманите. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Окт 29, 2010 12:20 am | |
| - Цитат :
- А ако съдя по това, което видях на живо- изобщо не си мълчи.
Е, да бе ти отиде за една минута направи генерални изводи. То за една минута разговор чак не съм толкоз зле. Ама има и пета и десета минута тоя разговор. А Интернета отдавна е известен с това, че изкарва наяве неща, които не виждаш на живо у определен човек. Теди що ся са мъчиш да изкараш черното бяло. Това че се отказа после, не означава че се отказа по принцип я. Имах предвид че изобщо реши да се намесиш, щото можеше и изобщо да я отрежеш тая чудесия нали. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива Пет Окт 29, 2010 12:29 am | |
| Ем все пак да не забравяме факта, че това бе от втория път. Първия път се маех и чудех ти ли си не си ли и докато се наканя, избега. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
rozaLie Неспасяем
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Таласъмът на покрива | |
| |
|
| |
| Таласъмът на покрива | |
|