| Обиците - маниак ли сте? | |
|
+15catherine♥ Mishityyy <3 t_momsen Little Girl ~ Famous gurll. Aнii meriityy -A. xMissDreamer Barbie. ~Ivssy` The_vampire_girl - NataLiya ~ ~Saranghe ♡ Alice~ 19 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Обиците - маниак ли сте? Чет Сеп 02, 2010 7:12 pm | |
| На повечето представителки от нежния пол са им пробити ушите. А на вас? Може би имате повече от 1 дупка на ухото? Или пък сами си изработвате обеците? Тук ще коментираме всичко за един от най-често носеният аксесоар - в какви цветове ги предпочитате, с каква големина и до какъв лимит за цена? Обсъждайте на свобода!
Последната промяна е направена от Alice~ на Нед Ное 21, 2010 4:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Чет Сеп 02, 2010 8:12 pm | |
| Аз обеците много си ги обичам. В момента имам три дупки-две на лявото ухо и една на дясното. Най-често нося бяло злато, защото към среброто съм развила алергия, а не ми харесва жълтото злато. Иначе често слагам интересни обеци. Обичам дървените цветни халки със средна големина, защото аз съ дребничка и големи обеци не ми стоят. Най-често нося лилави или бели обеци. Просто мисля, че тези цветове ми стоят добре. А за цената-злато си копувам рядко, за това към...100лв. максимум, а за другите към 10-15лв. | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Чет Сеп 02, 2010 9:40 pm | |
| Имам по една дупка на ддвете уши. ;д Но скоро на едното ще си пробия още 2. ;д Харесвам ГОЛЕМИТЕ обици. Преди носех едни сребърни халки съвсем мънички, но с двремето спрях, не обичам златото е нямам такива. Обичам големите халки и мъничките обици. Най често имам едни висящи с най различни висулки, но най често съм с черните си халки. | |
|
| |
The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Вто Сеп 28, 2010 6:57 pm | |
| Не ...обичам си обиците,но не ги сменям често.Имам 2-3 чифта които сменям зависи от повода разбира се! | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Вто Сеп 28, 2010 7:01 pm | |
| Имам 5 чифта и от горе почти не ги нося абе честно казано нося обици за да не ми зараснат дупките ;д. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Съб Окт 02, 2010 10:28 pm | |
| Аз имам две дупки на лявото и една на дясното. На втората дупка най-често слагам някоя съвсем малка..Наскоро си купих едни с емотиконки и много ми харесват! <3 Иначе и аз много обичам големите обеци,но не мога да нося много големи,защото първите ми дупки са пробити много на долу. | |
|
| |
xMissDreamer Маниак
Warn : ( : Just a smile. ♥ Брой мнения : 507 Reputation : 3 Join date : 05.10.2010 Age : 27 Местожителство : Перник ♥
| |
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Чет Окт 07, 2010 8:44 pm | |
| Е,не съм точно маниак,но много си обичам обечките!Мразя,когато трябва да нося златните си обеци,защото..някакси ми изглеждат много малки ;дд.Затова предпочитам да си нося дългите и големи обеци.По едно време мислех да си направя още две дупки на едното ухо,но после се отказах и аз не знам защо ;дд..Аа,и пропуснах да кажа - имам две дупки,по една на всяко ухо ;д. | |
|
| |
meriityy Нов
Warn : Брой мнения : 8 Reputation : 0 Join date : 20.11.2010
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Съб Ное 20, 2010 8:13 pm | |
| Оо .. определено съм маниак на тема обеци .. обожаваам ги ;дд | |
|
| |
Aнii Неспасяем
Warn : ( : Live Like There's No Tomorrow! Брой мнения : 950 Reputation : 8 Join date : 05.10.2009 Age : 26 Местожителство : асеновград
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Нед Ное 21, 2010 1:23 am | |
| Обжавам ги!За почти всяка дреха (блуза) си имам упределени обички.Непример ако съм с черна блуза слагам и черни или сребърни обици...Ако съм с позева блуза слагам розеви обици или сребърни :д и така...Нямам златни обици защото макар и да ви прозвучи страно изобщо не си падам по златото.Имам 6 чивта сребърни обици и всичко друга са дранкулки по 2-3 лева...Най-много 10 лв. | |
|
| |
Famous gurll. Луд фен
Warn : Брой мнения : 307 Reputation : 0 Join date : 09.01.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Пон Яну 10, 2011 2:14 am | |
| Тема за мен!Обожавам обиците!Имам цяла кутийка с обици.На всяко ухо имам по 1 дупка,защото с по 2-3 ми е натруфено,но иначе сменям 3-4 чифта на ден !Предпочитам някой по-скъпи обици,от 20-30 лева и да не са от кварталния магазин от типа на "Всичко за 1 лев".Купувам си единственно обици от някой мол,от престижен магазин .. Добре,че мама държи един магазин за обици и си взимам назаем (понякога х Д). | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Пон Яну 10, 2011 2:26 am | |
| Не може да се каже, че съм точно маниак, но имам много обеци ;дд. Имам по една дупка на всяко ухо. Купила съм си много обеци, защото обожавам облеклото ми да е съчетано с аксесоари ;ддд. И аз не си купувам много често обеци от левчето, защото моите уши по принцип са много чувствителни и има обеци от, които ми кървят .. | |
|
| |
t_momsen Нов
Warn : ( : Won't fight word alone... Брой мнения : 18 Reputation : 1 Join date : 23.03.2011 Age : 28 Местожителство : Ловеч
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Сря Апр 06, 2011 1:59 pm | |
| Пол една дука на всщко ухо, обичам ги много в различни цветове според облеклото и малки на размер : ) | |
|
| |
Mishityyy <3 Неспасяем
Warn : ( : Мишленце ;дд Брой мнения : 2073 Reputation : 12 Join date : 11.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Сря Апр 06, 2011 6:18 pm | |
| Аз не съм точно маниак,но обичам обичките!Ще ви се стори странно,но аз нося само златни обиче,защото ушите ми се възпаляват от сребро или тенекия.Имам около 10 чифта,най-различни са по вид,но всички са по-мънички.Имам две дупки на ушите-една на рявото и една обича на дясного ухо.Обикновено си ти купувам по за 10-20 лева. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Dessie.♥ Редовен
Warn : Брой мнения : 260 Reputation : 5 Join date : 07.04.2011 Age : 30 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Пет Апр 08, 2011 8:31 pm | |
| Обожавам ги!За всеки един тоалет имам обици,които му пасват.Имам по една дупка на двата ушака ;дд.Ограничавам се цената да е до 10-20 лева,но се е случвало да си взема по-скъпи. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Сря Юли 20, 2011 7:47 pm | |
| Обичам обици! Особено златните. Дори сега като ги махна виждам следи от тен! В момента не нося обици и е малко смешно. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? Пет Юли 22, 2011 8:48 pm | |
| Оби4ам обиците, но много често забравям да си сложа. Наскоро загубих едни много сладки и ме е мнооооого яд! Нямам толкова много чифтове .. имам един-два чифта халки и няколко с различни фигурки. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обиците - маниак ли сте? | |
| |
|
| |
| Обиците - маниак ли сте? | |
|