| New Interview | |
|
+5Alice~ LightOne SelGomez12 rozaLie ~Rossita 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: New Interview Чет Авг 26, 2010 3:11 pm | |
| Ново интервю на Сел за Latina Magazine. Казва, че иска да научи испански ии изглежда вече знае какво иска за Коледа!
"I really want to get Rosetta Stone, because I really need to learn my language," the 18-year-old dished to Latina.com while she was in New York City promoting her new film Ramona & Beezus. Gomez—who is Italian on her mother's side and Mexican on her father's side—loves her fellow Latinos, but admits she occasionally experiences trepidation at Latin awards shows because she’s not entirely confident in her language skills.
"I practice [Spanish], but I can understand it better than I can speak it,” explains Selena. “So in a lot of my interviews that I did recently, they would speak to me in Spanish and I would answer back in English. They were like, 'You pick it up so easily,' but I don’t want to say it in Spanish because I’d be embarrassed if I mess something up."
Like Jessica Alba, and other A-list Latinas before her, Gomez says she doesn’t think you have to speak Spanish fluently to be a "real" Latina. "At first I did," she admits, "but then I started to see all these people that accepted me regardless of the fact that I didn’t speak it."
Ето ви и желания превод, който не е съвсем точен, защото е превеждан с Google Translate.
"Аз наистина искам да отида Розетския камък, защото наистина трябва да науча моя език, "18-годишният дъна да Latina.com, докато тя беше в Ню Йорк насърчаваше на новия си филм Ramona & Beezus. Гомес, който е на италиански от на майка си страната, и Мексико от на бащина страна - обичам колегите Latinos, но признава, тя от време на време опит трепет в Латинска награди показва, тъй като тя не е напълно уверен в своя езикови умения.
"Аз го упражнявам [Испански], но не мога да го разбера по-добре, отколкото мога да говоря", обяснява Селина. "Така че в много от моите интервюта, го направих наскоро, те ще говорят с мен на испански и аз ще отговоря обратно на английски език . Те бяха като: "Ще го вземете толкова лесно", но аз не искам да го кажа на испански, защото би било неудобно, ако сгреша нещо. "
Подобно на Джесика Алба, както и други Latinas А-списък пред себе си, Гомес казва, че не мисли, че трябва да говорят свободно испански език за да бъдеш "истинска" Латина. "В началото бях направих" тя признава, "Но после започнах да виждам всички тези хора, които ме приеха, независимо от факта, че аз не го говоря.
Последната промяна е направена от ~R o n n i e на Чет Сеп 09, 2010 4:56 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: New Interview Чет Авг 26, 2010 3:14 pm | |
| Добре де.. Превеждайте ги. От колко време на сам новините не се превеждат.. -_- Иначе е наистина добре, че желае да научи испанския. Един език повече винаги е добре. | |
|
| |
SelGomez12 Нов
Warn : Брой мнения : 48 Reputation : -1 Join date : 13.08.2010
| Заглавие: Re: New Interview Съб Авг 28, 2010 4:31 am | |
| Щом си го разбрала, защо искаш да ти го преведе? :Д
Рос. /Спейс, пунктоация./ | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: New Interview Съб Авг 28, 2010 4:34 am | |
| Защото ако аз разбирам, не означава, че всички разбират! И стига си флуудила излишно. | |
|
| |
SelGomez12 Нов
Warn : Брой мнения : 48 Reputation : -1 Join date : 13.08.2010
| Заглавие: Re: New Interview Нед Авг 29, 2010 1:18 am | |
| Знаеш ли какво е флуд въобще, ве. :Д
Пунктуация. Мони^ | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: New Interview Нед Авг 29, 2010 2:09 am | |
| Принципно това си е една хубава добавка вторият език, особено испанският, който гони английския. Но то остава ли й време да го учи с всичките тия ангажименти. И наистина си е странно да те изберат за Латина, без да знаеш испански, но тъй са си решили, няма какво да им се бъркам.
Първи офф А ти очевидно го знаеш отговора на тоя въпрос. Трябва да ми предадеш някой и друг урок, че много се оплакват.
Втори офф Не трябваше да е в бяло текста, едва се чете на тоя блед фон. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: New Interview Пон Авг 30, 2010 12:59 am | |
| Ах, Боже.. на вас не може да ви се угоди. Каквото и да направи човек със желание, вие му убивате желание и да поства новини (в случая) и за всичко. Ами направете си темата както искате. Тази я изтрийте, щом толкова кусури й намерихте. И Митко, чете си се перфектно, а и фона е зелен, а не бял. Май трябваше този пост да го напиша с червено, за да има най-голям контраст, хъх, Митко? Та да го видиш. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: New Interview Сря Сеп 08, 2010 3:56 pm | |
| Много е красива, но тази визия не ми допада. Роклята не е за нея, според мен. | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: New Interview Сря Сеп 08, 2010 4:52 pm | |
| Съгласна съм с Алис.Иначе много ми харесва прическата. | |
|
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: New Interview Сря Сеп 08, 2010 4:56 pm | |
| Много нежна и красива. И много правилно мисли. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: New Interview Сря Сеп 08, 2010 4:58 pm | |
| Много е хубавка! Невероятна!<33 | |
|
| |
~Paradis♡ Неспасяем
Warn : ( : Don't try to fix me. I'm not broken. Брой мнения : 746 Reputation : 3 Join date : 13.05.2010 Age : 27 Местожителство : On Mercury
| Заглавие: Re: New Interview Сря Сеп 08, 2010 5:31 pm | |
| На мен ми харесва много Селина и роклята , а когато тя я носи е направо божествена! Много ѝ oтива според мен!
Правопис. Мони^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: New Interview | |
| |
|
| |
| New Interview | |
|