| Какви момчета харесвате? | |
|
+9monini Cap`pac. prettyreckless. Little Girl ~ *Радии <3 Addicted21 Barbie. rozaLie LightOne 13 posters |
Какви момчета харесвате? | Връстници | | 29% | [ 11 ] | По-големи от вас | | 66% | [ 25 ] | По-малки от вас | | 5% | [ 2 ] |
| Общо гласове : 38 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Какви момчета харесвате? Пон Авг 23, 2010 8:53 pm | |
| Бих искал да направя нещо като анкета сред момичетата. Какви момчета харесвате, като единственият критерий е възраст? Повече харесвате ваши връстници, по-големи от вас или по-малки? Принципно връзките сред тийновете са с връстници, но сред голяма част от момичетата има такива ползващи принципа "хвани си батко, да ти е сладко". А съвсем малко са кака с по-малък. Та от вас не се иска да развивате локуми за момчетата, по които тайно или явно въздишате, а да споделите каква е възрастовата разлика помежду ви и има ли такава изобщо. Нищо повече. Не е нужно само за настоящето момче, важи и за минали любови. Също може да споделите вашите наблюдения относно вашите приятелки или компания. Дали смятате, че е по-добре с по-големи от вас, отколкото с връстници? Защо? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Нед Мар 13, 2011 11:12 pm | |
| Аз лично смятам, че е най-добре половинката да е на мойта възраст или 1, най-много 2 години по-голям от мен. Причината е, че ако той е на мойта възраст, много по-добре ще се разбираме, защото ще преминаваме през един и също период, дори с леки закъснения.
Имам приятелки, които са и с по-големи от тях момчета и такива на тяхната възраст. Но нямам особени налбюдения, понеже повечето като ми говорят за любов не ги слушам. Изключение прави Наталия, на която любовния и живот го знам като дланта си..
И съдайки по нейните любови, не е грешно и да си с по-голям от теб с 2-3 години. Защото ако той е по-зрял, ще те разбира по-добре. А текущата и любов пък е точно каквато казах. Имат година разлика и преминават през едни и същи периоди и се карат са пълни глупости, но после като премине този период всичко е супер. Та мисля, че си доказах тезата.. А дано. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Нед Мар 13, 2011 11:53 pm | |
| При всеки е различно. Лично аз смятам, че момчетата на моята възраст са лигльовци. Ходила съм само с един на моята възраст и да, голямо леке е.. Иначе, била съм и с 15,16 etc., но просто е било увлечение, нищо повече, а и не се задържахме дълго. - Цитат :
- но сред голяма част от момичетата има такива ползващи принципа "хвани си батко, да ти е сладко"
Със сегашното ми гадже имаме разлика 4 години. ( аз съм на 14, той е на 18 ) Разбираме се перфектно, и вече сме заедно близо 4 месеца. Друго си е с по-зрял. ( най-дългата ми връзка ) | |
|
| |
Addicted21 Луд фен
Warn : Брой мнения : 302 Reputation : 4 Join date : 14.01.2011 Age : 27 Местожителство : Петрич
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Нед Мар 13, 2011 11:55 pm | |
| Никога не мога да приема момчето да е по-малко дори и с ден!Абсурдно е да тръгна с такова момче колкото и да е зрял(и все пак да не казвам 'никога' ,че знае ли човек). До 4-5 години по-голям приемам например: едно 16 годишно момиче не виждам нищо лошо да тръгне с 20 годишно момче.При мен най-голямата разлика е била 3 години и се разбираме много добре. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пон Мар 14, 2011 12:13 am | |
| За мен няма голямо значение. Важното е да е добър,да не е лигльо и да мога да му се доверя. | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пон Мар 14, 2011 12:25 am | |
| И за мен няма голямо значение, но до сега никога не съм ходила с момче на моята възраст. В смисъл имала съм леки увлечения, но после показват че все още са едни големи деца и не ми се занимава с тях. Както каза Стели друго си е по - зрял ;дд. В смисъл някак си вече е минал през детските глупости и с него вече можеш да си говориш за сериозни неща абе съвсем различно е. Няма толкова скандали, може да ти влезе в положението, защото знае какво е да преминаваш през такива фази. Моето гадже в момента е на 17 и се разбираме повече от перфектно. Мога да разговарям с него, да му споделя и общото взето всичко. Съвсем рядко се караме. Вече сме заедно почти 7 месеца, което за мен е много, много дълго време. Това е най - хубавата връзка, която съм имала до сега. Така, че зависи от самото момиче, какво търси в една връзка. | |
|
| |
prettyreckless. Напредващ
Warn : Брой мнения : 82 Reputation : 0 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Нед Мар 27, 2011 10:44 pm | |
| Може би съм много малка да кажа, но за възрастта си съм общувала с много момчета. Някои са доста затворени, докато пък други са много по-уверени и отворени. Принципно за мен в момента е най-добре да съм с връстник или с някой, който е година или две най-много по-голям. По-големите ще искат от мен нещо, което още не съм готова да им дам. Колкото и да те обича едно момче няма да те изчака 2-3 години да пораснеш. Няма да разтягам повече локуми. Мисля, че всичко зависи от личността за това няма да гласувам. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пон Мар 28, 2011 3:14 am | |
| - prettyreckless. написа:
- По-големите ще искат от мен нещо, което още не съм готова да им дам. Колкото и да те обича едно момче няма да те изчака 2-3 години да пораснеш.
Е тук мога да оспорвам. Ако едно момче НАИСТИНА те обича и иска само теб, ще те чака колкото е нужно! | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пон Мар 28, 2011 3:16 am | |
| На мнението на Стели съм. Ако още в началото се е хванал с теб само заради това е друг въпрос, но ако те обича определено би чакал колкото е нужно. | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Съб Апр 02, 2011 9:07 pm | |
| Предимно на моята възраст или по-големи (до 2-3 години)..
То принципно, при момчетата пубертета започва малко по-късно ии тее като че ли малко изостават от момичетата.. Та затова може би никога не съм си падала по момче, което е по-малко от мен..
Иначе момичетата около мен харесват повече "батковци", но пък има и такива, дето ходят с по-малки от тях момчета.. Няма лошо - щом се разбират, макар че аз не бих се занимавала с по-малък от мен, поне в тази вързаст.. ;дд | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пон Апр 04, 2011 12:58 am | |
| По големи от мен.. По принцип момчетата се развиват по бавно от нас... ( Не на външен вид) И не искам лапешки акъли.. Искам МОМЧЕ! Не лапе.. ;д Определено по-големи от мен. | |
|
| |
catherine♥ Маниак
Warn : ( : Bang,bang,bang,I`m breakin` in, stealin` all my love back,givin` it to him <3 Брой мнения : 426 Reputation : 5 Join date : 08.04.2011 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пет Апр 08, 2011 11:19 pm | |
| Аз лично смятам,поне за мен,че по-добрият вариант е момче,което е малко по-голямо,с 1-2-3 години по-голямо от мен.С риск да повторя някои предишни мнения,смятам,че тъй като момчетата израстват по-бавно от момичетата,за да имат и двамата еднакви интереси,трябва да са на един акъл,а това ще стане,когато момчето е по-голямо,но не с чак толкова дръстична разлика | |
|
| |
Dessie.♥ Редовен
Warn : Брой мнения : 260 Reputation : 5 Join date : 07.04.2011 Age : 30 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? Пет Апр 08, 2011 11:51 pm | |
| Аз предпочитам или на моята възраст или по-голям с 1-2 години,но всякаш повече съм за тези на моята възраст.Вярно те влизат по-късно в пубертета,но са г/д като нас ;д. | |
|
| |
`Melody Неспасяем
Warn : Брой мнения : 3220 Reputation : 49 Join date : 21.11.2010 Age : 26
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какви момчета харесвате? | |
| |
|
| |
| Какви момчета харесвате? | |