Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Лейди Гага без приятелки

Go down 
АвторСъобщение
CaliforniaGirl.
Луд фен
Луд фен
CaliforniaGirl.

Warn :
Лейди Гага без приятелки Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Лейди Гага без приятелки Right_bar_bleue

( : (:
Брой мнения : 341
Местожителство : Varna

Лейди Гага без приятелки Empty
ПисанеЗаглавие: Лейди Гага без приятелки   Лейди Гага без приятелки Icon_minitimeЧет Авг 12, 2010 6:31 pm

Лейди Гага без приятелки Gxkqljp01aq61bjfbwez
"Най-големият ми проблем е, че нямам и една истинска приятелка. Всички се въртят около мен заради известността ми. Други пък искат да изкопират дрехите или шапките ми. А на мен душата ми плаче за човек, с когото да си говорим, да се смеем заедно или дори да ходим по баровете."

Това изплака пред изданието celebritybuzz.com една от най-провокативните изпълнителки в историята на музиката. Лейди Гага признава, че съзнателно е наложила в обществото своя скандален имидж, но това е било просто за да й върви кариерата по-бързо. "Самотна съм, но може би вината е и в мен. Аз прекалено трудно допускам хората до истинската си същност. А тя е далеч от изчанчените рокли, прически и обувки", разсъждава звездата.
Върнете се в началото Go down

Лейди Гага без приятелки
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Лейди Гага се страхува за живота си
» Забраниха клип на Лейди Гага
» Партньорство между Селина и Лейди Гага?
» YouTube блокира официалния канал на Лейди Гага
» Лейди ГаГа достига до оргазъм само със силата на мисълта си

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Новини-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии