| Елии =) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
eLii7y Напредващ
Warn : ( : Танцът ти дава свобода, свобода да кажеш всичко онова, което нямаш смелост да изречеш !! Брой мнения : 60 Reputation : 1 Join date : 11.08.2010 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Елии =) Сря Авг 11, 2010 11:02 pm | |
| Здравейте на всички Казвам се Елия (накратко Ели), на 14 години съм и съм от Перник - градът на вашите кошмари (просто се шегувам това е от песента за Перник) Приятно ми е да се запозная с вас Питайте каквото ви интересува,с радост ще ви отговоря | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| |
| |
eLii7y Напредващ
Warn : ( : Танцът ти дава свобода, свобода да кажеш всичко онова, което нямаш смелост да изречеш !! Брой мнения : 60 Reputation : 1 Join date : 11.08.2010 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 12:02 am | |
| Приятно ми е да се запознаем Кате (ако може така да те наричам ) Ето отговорите ми на въпросите ти: 1. Близнаци 2.ммм... много са, но най любимите ми са Сел,Джъстин,Майли,Деми и Ашли.. 3. повече от един, но като найй-най любим с двете ръце съм за Another Cinderella Story с участието на Селена Този филм немога да спра да го гледам 4. Любимата ми книга е Под игото. Доста странно обаче тази книга много ми харесва като цяло, особенно по начина, па който е написана - невероятна е !! | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 12:09 am | |
| Здрасти ии добре дошла! Аз съм Алекс или Тити! (както си избереш) Как намери форума? Какво мислиш за него? Kaк се зариби по Сел? Нейн любим филм/сериал? Чела ли си книгата на Майли "Мечти по ноти"? Ако да,Какво мислиш? Може ли твоя снимка? | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 12:29 am | |
| Здравей Тити и добре заварила 1, Ами съвсем случайно докато си ровех в интернет. 2.Форумът е невероятен. Страшно съм очарована, че дори и изненадата, защото това е първия форум, който го управляват деца на моята възраст, а правят неща, които и възрастните немогат да направят, но това сме си новото поколение - умно и красиво 3. Тъй като аз съм почитателка на филмите попаднах на няколко, в които участва Селена и много ми хареса актьорството и това й е вроден талант, а също и е страшна сладурана. Оттам се започна всичко, сега следя новините около нея и такамм. 4.The Wizard of Oz и Alice in Wonderland. Пита ме точно този въпрос, по който вчера гледах клипче, където Сел казваше кои са любимите й филми 5. Не, но съм чувала за нея. Всъщност има ли я в България ? 6..... 7.Ето : | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 12:37 am | |
| Имах предвид от филмите на Селина,кой ти е любим.. Иначе да,книгата на Майли я има в България! ; )) Ии си много сладинка! | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 12:49 am | |
| Извинявам се не съм те разбрала правилно. От тези филми на Сел любимият ми,както и споменах по - горе е Another Cinderella Story А ти чела ли си книгата, да ми кажеш мнението си, за да знам дали си заслужава да си я купувам? П.П. : Мерси за комплимента, наистина | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 1:21 am | |
| Ами,да чела съм я! Даже сега я чета отново! Книгита е много хубаво написана, има доста смешни неща.. Наистина надмина очакванията ми! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 1:35 am | |
| | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 1:49 am | |
| Здрасти. - Цитат :
- а правят неща, които и възрастните немогат да направят,
Я раздуй малко повече - кои са тези неща, което възрастните не могат? Каква музика слушаш? Любими изпълнители и групи? | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 2:12 am | |
| Мерси Кате Чичи, извинявай ако нещо съм те убидила. Под възрастен имах напредвид над 35 години, защото повечето от тях немогат да работят с компютри, най - малко с фотошоп (изключвам възрастните, които се занимават с компютри). Това имах напредвид и наистина се надявам да не съм те убидила, защото не съм дошла в този форум с такива намерения А ето отговорите на въпросите ти : 1.Всякаква, като изключим метал и рок 2,Selena Gomez,Demi Lovato,Miley Cyrus,Justin Bieber,Ashley Tisdale... Любими групи са ми Black Eyed Peas и бившите Destiny's Child, на които песните им много ми харесват особенно песента Girl | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 2:34 am | |
| Здравей Рос Мерси за комплимента. 1. Не, не свиря на нищо, но имам желание.Би било забавно 2.Обичам да излизам с приятели (не че това може да се нарече хоби) Те са единстенните, които могат да ми оправят настроението, когато не ми е добре 3. Не харесвам метал и рок, защото мисля, че изпълнителите прекалено много се вживяват, а пък и визията не ми допада. С тези обеци навсякъде, обезобразяват истинската си красота и хората не могат да видят лицето им (нищо лично,изказвам собственото си мнение) | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 3:04 am | |
| Здрасти Светос Бих искала да свиря на пиано. Музиката, която произвежда този инструмент много ми харесва. Някак романтична е.... | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 3:11 am | |
| - eLii7y написа:
- Мерси Кате
Чичи, извинявай ако нещо съм те убидила. Под възрастен имах напредвид над 35 години, защото повечето от тях немогат да работят с компютри, най - малко с фотошоп (изключвам възрастните, които се занимават с компютри). Това имах напредвид и наистина се надявам да не съм те убидила, защото не съм дошла в този форум с такива намерения А ето отговорите на въпросите ти : 1.Всякаква, като изключим метал и рок 2,Selena Gomez,Demi Lovato,Miley Cyrus,Justin Bieber,Ashley Tisdale... Любими групи са ми Black Eyed Peas и бившите Destiny's Child, на които песните им много ми харесват особенно песента Girl Абсолютно не си ме обидила. Аз не те попитах, за да ти се заям, а защото ми стана любопитно. Любима песен на Салина? И любим нейн видеоклип? И се казвам Димитър, а не Чичи. | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 3:23 am | |
| Опаа съжалявам, че съм сгрешила името просто като прочетох Аватар от: Чичи и си помислих, че това си ти Извинявай Митко и също големи извинения на Чичи, че го убърках с друг 1.Tell me something I don't know 2.Любимия ми клип е отново на песента Tell me something I don't know | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 3:25 am | |
| Хейй.. Та аз съм Чичи и съм момиче, бду. ;д Няма нищо, случва се.
Може да си писала, но.. Мнението ти за Майли? (май ми стана навик да питам новите потребители дали са фенове на Майли.. Туко виж си изкопам някой нов луднал по нея. ;д) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 3:36 am | |
| - eLii7y написа:
- Здравей Рос Мерси за комплимента.
3. С тези обеци навсякъде, обезобразяват истинската си красота и хората не могат дам видят лицето им (нищо лично,изказвам собственото си мнение) Right! Ъмм .. не ми отговори преди на въпроса, но аз нали съм нахална и пак ще питам :Д .. Гледаш ли Дневниците на вампира? ПП: Чичи, май си намери .. :Д каза, че харесва Майли. | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 4:04 am | |
| Чичи отново ти се извинявам, малко съм разсеяна, трябваше да погледна извинявай отново Мнението ми за Майли е, че тя е мнн естествена и знае как да се забавлява ,а това е най - важното, особено за една известна личност. Много пъти съм си задавала въпроса : Защо абсолютни всички звезди са хубави и така и още не съм си обяснила, но няма значение да не отклонявам темата. И пак казвам Майли много я харесвам,а за филма The Last Song - малее невероятенн филм и супер soundtrack Кате и на теб се извинявам, не съм видяла въпроса ти (лелее днес наистина съм много разсеяна, извинете ме ама се случва, какво да прави човек ) Таа, не, не гледам Дневниците на вампира, но доста пъти съм се чудила дали да го заглеждам и дали си струва. Въпреки, че видях много положителни коментари все още не съм почнала да го гледам. Незнам, чудя се... | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 5:41 pm | |
| Оо.. И ти като мен не си го гледала. Не ти трябва! ;дд Всъщност, коя е любимата ти песен на Майли? (съжелявам, ако са те питали.. ;д) | |
|
| |
eLii7y Напредващ
| Заглавие: Re: Елии =) Чет Авг 12, 2010 6:03 pm | |
| Ами нее, никой не ме е питал, спокойно Любимата ми песен е When I look at you Много, мноооого ми харесва тази песен, обожавам я, а в изпяването Майли се е справила страхотно | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Елии =) | |
| |
|
| |
| Елии =) | |
|