candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Тейлър Лаунтър Пон Юни 29, 2009 9:30 pm | |
| име :Tейлър Лаунтър роден през: 1992г. на 11 Февруари. Той започва да учи карате когато е на шест и на седем вече печели състезания и турнири.На осем печели три златни медала. Той продължава да процъфтява и на единадесет вече е спечелил много награди и получил черен колан. Когато става на седем ,Тейлър се запалва по актьорското майсторство.Неговият инструктор го убеждава да се яви на кастинг за роля във филма ''Burger King''.Въпреки ,че е неуспешен на Тейлър толкова много му харесва преживяването ,че казва на родителите си ,че иска да стана актьор и да развие кариера.Скоро той и семейството му се местят от родното му място Мичигън в Лoс Анджелис ,за да може той спокойно да се явява на кастинги за различни филми. След като се мести в Лос Анджелис ,Тейлър се снима в още няколко филма и озвучава анимационен филм.Най голям успех му носи филма The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D . | |
|
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| |
candyx. . Неспасяем
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Тейлър Лаунтър Вто Юни 30, 2009 3:16 am | |
| | |
|
U make me so hot Неспасяем
Warn : Брой мнения : 2198 Reputation : 0 Join date : 24.08.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Тейлър Лаунтър Вто Сеп 08, 2009 3:56 pm | |
| Никога не ми е харесвала не знам що... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тейлър Лаунтър | |
| |
|