rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Интервю с Крис Джерико Сря Авг 11, 2010 5:19 pm | |
| - Цитат :
- Кечистът от WWE Chris Jericho казва, че "няма смисъл да напуска WWE" в този момент от кариерата си. Договорът на Jericho е до тази есен, но той казва, че смята че има поне още 5 години или повече да допринася за кеч бизнеса.
"Мисля че последните 3 години бяха най-добрите в моята кариера. Така че няма смисъл да напускам WWE в момента, понеже смятам че мога да продължавам да се представям на нивото, на което се представях през последните 3 години", каза Chris Jericho на радио шоуто "Monday Night Mayhem", миналата нощ.
"Компанията има добро бъдеще пред нея, и хора от които много се гордея, започват най-после да пробиват. Аз правя това от 20 години (а аз съм само 39 годишен), и мога да продължа да го правя още 5-6 години, ако искам, така че когато ми е време да се оттегля, ще разбера, но засега, все още се забавлявам."
Jericho звуча така, все едно единствената му опция е да продължи в WWE. Той нямало да обмисля преминаване в TNA, освен ако доста големи промени не бъдат направени. Jericho оплю компанията, наричайки я "безмислен проект" и каза че продуктът не струва.
"В момента нищо не става там, букингът им е ужасен. Казвам това с огромно уважение към тези момчета там. Бих искал да ги видя как успяват, но е факт, че продуктът е боклук. Знаете че е боклук, те просто подхвърлят случайни неща, и е толкова трудно да го гледаш, дори когато не би трябвало да е", каза Jericho в отговор на сегашния "ECW период" на TNA."
"Имайки човек като Tommy Dreamer, замесен зад кулисите, е може би това, което им трябва. Да се оттърват от някои стари неща, които продължават да правят отново и отново, да назначат някой с нова перспектива, и може би това ще им помогне да си извадят главите от задниците си и да почнат да правят малко пари, вместо тoзи безмислен продукт, който тъпче на едно и също място от 4-ри години." Естествено, кредит на bwc форума. | |
|