LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Гаджосай Сeлeна Пон Авг 09, 2010 8:41 pm | |
| Странно как няма такава темичка. Салина е самичка от доста дълго време. (слухове за гаджета всякакви, но дори да са били верни, то е било за твърде кратко време). Знам, че има различни теми свързани с Джонъси, Тайлъри и т.н. , но тази тема не е за разискване на слухове. А за нещо съвсем друго.
Една анкетка сред феновете й кого предпочитат или мечтаят да бъде нейно гадже. Подчертавам, че става въпрос за вашия личен избор, за ваш любимец, като избора ви не се влияе от слухове. Няма значение кой и какъв е, дори никога да не е срещал Салина. Важното е, да е от мъжки пол и да смятате, че двамата заедно ще са хубава двойка.
Също така едно въпросче за това кое е по-добре - гаджето й да е известно или да е "обикновено" момче от народа?
Последната промяна е направена от LightOne на Вто Сеп 07, 2010 1:49 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
~ ..Изз ♥ .. ~ Нов
Warn : Брой мнения : 41 Reputation : -1 Join date : 19.08.2010 Age : 26 Местожителство : Мистик Фолс
| Заглавие: Re: Гаджосай Сeлeна Вто Сеп 07, 2010 1:12 am | |
| Само ще кажа,че се пише Селена не - Салина *рофл* А пък за темата .. по - добре да е известно.А пък на мене с кой ми допада? О,Селинка и Тейлър Л. Страшни са заедно! ;рр Също и с Джо Джонаса си отиват много. | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Гаджосай Сeлeна Вто Сеп 07, 2010 1:24 am | |
| ~ ..Изз ♥ .. ~, пише се (и се произнася) "Селина", като знаеш толкова. ; )) Не е нужно гаджето й да е известно, не вярвам Сел да мисли, че обикновените момчета да са.. кхъм, недостатъчно хубави. Бих искала да я видя с Дрю Сийли, макар че той е по-.. големичък. ;д | |
|
upito2001 Напредващ
Warn : Брой мнения : 57 Reputation : 0 Join date : 13.02.2011 Age : 28 Местожителство : kozlodui
| Заглавие: Re: Гаджосай Сeлeна Пон Фев 14, 2011 4:25 am | |
| написа ~ ..Изз .. ~ : - Цитат :
- Само ще кажа,че се пише Селена не - Салина *рофл*
А пък за темата .. по - добре да е известно.А пък на мене с кой ми допада? О,Селинка и Тейлър Л. Страшни са заедно! ;рр Също и с Джо Джонаса си отиват много. 1-во права си че се пише Селена 2-ро и аз мисля че с Тайлър Л. и с Джо Д. си допадат!!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Гаджосай Сeлeна | |
| |
|