Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: H E R O E S Пон Авг 02, 2010 9:09 pm | |
| Как така няма тема за "Герои"? Сериалът се състои от 4 сезона,поне за сега.Твърди се,че шоуто е "отказано",но в последният епизод ясно личи,че е оставен отворен финал,което ще рече,че все пак има надежда "Герои" да се завърне с пълна сила с нов 5 сезон. Номиниран е за 2 Златни глобуса,има други 24 награди и още 64 номинации.Оценка в IMDB 7.5/10.Какво повече да очакваме? "Герои" разказва историята на петима непознати,които откриват,че имат необикновени способности.Мажоретка,която не може да умре,конгресмен,който е на път да стане президент открива,че може да лети,а брат му може да абсорбира всички способности,разполагаме и със забавен японец,който може да огъва времето и пространството и да се телепортира.Няма я и липсата на изключително умен учен,който следва стъпките на баща си,за да открие хората със способности и да им помогне/изследва.На лице са и други герои,които малко по малко се съюзяват срещу чудовищният Сайлър...И за да не разкривам много ще се спра до тук с резюмето Лично моето мнение е,че сериалът е супер добър.Дори ми стана любим.Трудно признавам сериали,но този просто ме грабна.Изключителна история и с всеки епизод става все по-интересно.Отне ми точно седмица и половина,за да изгледам всички сезони! Интересното тук за повечето от вас вероятно ще бъде участивето на Hayden Panettiere... | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: H E R O E S Нед Авг 07, 2011 12:41 am | |
| | |
|