|
| Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd | |
|
+19Don't Hold Your Breath ♥ rS.19 ♥ ~MarieAn. monini ~Saranghe ♡ foxxie. Alice~ ...:СиС:... LightOne Kat3t0 ♥ ~Ivssy` Keep It Real ;) Crazy <33 Тuтu. ♥ mimmy . shopping_mania4ka Jolie Barbie. ~Rossita 23 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Съб Мар 10, 2012 2:38 pm | |
| [quote="- NataLiya ~"] - ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- Don't Hold Your Breath ♥ написа:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- loveyoumore ♥ .. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ...:СиС:... написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- Ordinary Girl`` написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Aria ♥ Pretty Little Liar написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- shopping_mania4ka написа:
- ~ her name is H.O.T написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Е, мисля, че сме имали такава тема, ама кой знае къде е?! хД
Та, тук всеки цитира последния. Пише каквото си иска, па нека докато напраим най-мазната ама най-М-А-З-Н-А-Т-А баница, докато.. Мозилата или експлорера ви.. така де.. забият. хД [i]Мимке, добра тема. Аз даже скоро гледах една - "Цитат в цитата". И компа ми заби на последната страница, естествено. Радвам се затова. ;д
Мазна баница.. това ми звучи като супер мазно мазнене.. хД Ама вие сте доста умни.. Че как.. съмняваш ли се в нас?
Значи целта е да се цитираме до разбиване на компа? опа,опа,сори!!!! Забравих да сложа цитата на последния пост .
[b]Спокоо. ^.^ Ама ако следващия път някой пропусне, баницата почва отначало, тъй че внимавайте! ;п Окей. Ти ко' прайш? Смятам да се гмуркам в банята. хд ю? Ами търся инструментали на песни че да пеяяяя. Лелее, можеш ли да пееш? Teдке, ти нали на пияно свириш? Мда. На пиано свиря. ;д Оуу.. да. Ама и правописа на Мима рулз, райт? Бтв, и аз съм свирила. А защо си спряла? Ама и аз съм си нахалитет. хД Нахалитет ли?! Да бе да. ;д Ам, защото ми писна палма моя. (палма, мда, гледам тука палмата у нас и само за нея си мисля) и тъкмо като ми зеха пияното зех, че се отказах. Абе.. 6 години се трудех. Еее, цели 6 години - това е доста време. :) Пианото ти втора ръка ли е или първа? хД Моето е втора.. поожулено тук-там, но ми харесва. Първа. И да, доста време е. Постигнах с това няколко концерта, пробутах тук-там връзки и така. В интерес на истината, докато гледах един репортаж на фронтменът на Остава - Свилен Ноев в рубликата "Богати и известни" установих, че има същото пиано като моето. xd Късметлийка си. (: Моето както казах е втора.. исках да е първа, но.. хД От колко време се занимаваш? btw: човек, трябва да ти споделя историята, която препрочитам сега. Абе тея нещо се занасят прекалено много, бе. Осми клас са всички, така де, историята се казва 4 years. Геройте на Неса и Зак (Skyler и Sam) сега във втория сезон се женят, а са осми клас, пък геройнята на Селина (Sheva) е бременна от героя на Джо (Chris), който спа с героя на Деми (Bayley). Героят на Ник пък (Chad) играе някакъв полудял сексапил, който само си играе с момичетата, а пък той спя с героят на Сел (Sheva) и си пада по героя на Майли (Chalista), сега на тая серия пък .. боже .. Героят на Ник полудя за ергенското парти на геройте на Зак и Неса (Sam i Skyler) иии то пък дойдоха полицайки и той отива до тях и си ги гушка, мислейки ги за стриптизьорки, пък колко готини моменти имаешее. Умирам си от кеф, направо. хд "Ник е някакъв полудял сексапил..после полудя на ергенско парти.." (от къде е това ;дд )) Това с полицайките направо ме разби! :Д От 3 години. "Ник е някакъв полудял сексапил!".. Ама какво е това? Некво супер завъртяно ми се вижда. ;д Хей Мими! Хей хора! ;дддд Как сме? Yooo тъкмо станах,сънувах форума Вие как сте баници? Аз съм добре! А другите? Какво си правите? И аз съм добре. Гледам каква баница стана . Как я определяте: като малка, средна или голяма? А, още е малка. хД Ти почакай само да видиш на 10тата страница какво чудо ще е.
Компа ми е на път да се разплаче ;д. И моя ;(( .. A като дам да пиша мнение какъв километричен скрол имамм .. :Д Е, да е километричен, километричен, колко да е километричен. Oт Сандански до Бургас . Забравихте да пишете в баничката.. Теди, душичке, ти също чак сега се сети. Сетих се за да ви подсетя. Не можех да рискувам на онзи смотан компютър, сега тука нямам никакви проблеми с мъничката ни баничка. Ама, че баница! Тука при нас няма баница Късметлий сте, че сте в БГ! Така че - наслаждавайте се на мазнотията! Диди, майка ти като ти направи една с точени домашни кори по-хубава ще стане от тези с купените. Стига майка ти да има време.
Е, там закуски няма ли бре? Еми Митко, то баницата май е българска храна, а тя като е в Испания.. Там няма вносно, невносно.. Е, аз питам за тестени закуски по принцип, то ясно че там няма наша си баница. Естествено, че има закуски, каквито си и искаш, ама мене ми липсва българската мазнотия. И калориите които ще получиш... Хах, да сега като ми каза за калориите, чудя се как испанките като не ядат баница са толкова дебели. Заради това, че си стоят в къщи прекалено много. ;д Хм...добро предположение. Ейй баницата нещо замря.. хД Еми да замесим наново. Заради тая баница огладнях! И аз огладняххх! Абе тая баничарница нещо верно умира!
Доста голям цитат стана.. И на мене ми се яде баница! ;д И на мен ми се прияде. ;дд LoL! Колко много ми се дояде, голям стана цитата ;дд Аз пък ядох преди малко ! Аз пък ейсега ще ям. ;dddd | |
| | | Wesley.x ♥ Редовен
Warn : ( : Сред всички неща, които човек би могъл да няма се срещат неща, които би могъл да има и едно от тях е да осъзнава кога е щастлив и да умее да се наслаждава на щастието, докато то е на лице. Брой мнения : 284 Reputation : 1 Join date : 03.01.2012 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Пон Мар 12, 2012 11:44 pm | |
| - - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Е, мисля, че сме имали такава тема, ама кой знае къде е?! хДТа, тук всеки цитира последния. Пише каквото си иска, па нека докато напраим най-мазната ама най-М-А-З-Н-А-Т-А баница, докато.. Мозилата или експлорера ви.. така де.. забият. хД [i]Мимке, добра тема. Аз даже скоро гледах една - "Цитат в цитата". И компа ми заби на последната страница, естествено. Радвам се затова. ;д Мазна баница.. това ми звучи като супер мазно мазнене.. хД Ама вие сте доста умни.. Че как.. съмняваш ли се в нас? Значи целта е да се цитираме до разбиване на компа? опа,опа,сори!!!! Забравих да сложа цитата на последния пост . [b]Спокоо. ^.^ Ама ако следващия път някой пропусне, баницата почва отначало, тъй че внимавайте! ;п Окей. Ти ко' прайш? Смятам да се гмуркам в банята. хд ю? Ами търся инструментали на песни че да пеяяяя. Лелее, можеш ли да пееш? Teдке, ти нали на пияно свириш? Мда. На пиано свиря. ;д Оуу.. да. Ама и правописа на Мима рулз, райт? Бтв, и аз съм свирила. А защо си спряла? Ама и аз съм си нахалитет. хД Нахалитет ли?! Да бе да. ;д Ам, защото ми писна палма моя. (палма, мда, гледам тука палмата у нас и само за нея си мисля) и тъкмо като ми зеха пияното зех, че се отказах. Абе.. 6 години се трудех. Еее, цели 6 години - това е доста време. :) Пианото ти втора ръка ли е или първа? хД Моето е втора.. поожулено тук-там, но ми харесва. Първа. И да, доста време е. Постигнах с това няколко концерта, пробутах тук-там връзки и така. В интерес на истината, докато гледах един репортаж на фронтменът на Остава - Свилен Ноев в рубликата "Богати и известни" установих, че има същото пиано като моето. xd Късметлийка си. (:Моето както казах е втора.. исках да е първа, но.. хД От колко време се занимаваш?btw: човек, трябва да ти споделя историята, която препрочитам сега. Абе тея нещо се занасят прекалено много, бе. Осми клас са всички, така де, историята се казва 4 years. Геройте на Неса и Зак (Skyler и Sam) сега във втория сезон се женят, а са осми клас, пък геройнята на Селина (Sheva) е бременна от героя на Джо (Chris), който спа с героя на Деми (Bayley). Героят на Ник пък (Chad) играе някакъв полудял сексапил, който само си играе с момичетата, а пък той спя с героят на Сел (Sheva) и си пада по героя на Майли (Chalista), сега на тая серия пък .. боже .. Героят на Ник полудя за ергенското парти на геройте на Зак и Неса (Sam i Skyler) иии то пък дойдоха полицайки и той отива до тях и си ги гушка, мислейки ги за стриптизьорки, пък колко готини моменти имаешее. Умирам си от кеф, направо. хд "Ник е някакъв полудял сексапил..после полудя на ергенско парти.." (от къде е това ;дд )) Това с полицайките направо ме разби! :Д От 3 години. "Ник е някакъв полудял сексапил!".. Ама какво е това? Некво супер завъртяно ми се вижда. ;д Хей Мими! Хей хора! ;дддд Как сме? Yooo тъкмо станах,сънувах форума Вие как сте баници? Аз съм добре! А другите? Какво си правите? И аз съм добре. Гледам каква баница стана . Как я определяте: като малка, средна или голяма? А, още е малка. хДТи почакай само да видиш на 10тата страница какво чудо ще е. Компа ми е на път да се разплаче ;д. И моя ;(( .. A като дам да пиша мнение какъв километричен скрол имамм .. :Д Е, да е километричен, километричен, колко да е километричен. Oт Сандански до Бургас . Забравихте да пишете в баничката.. Теди, душичке, ти също чак сега се сети. Сетих се за да ви подсетя. Не можех да рискувам на онзи смотан компютър, сега тука нямам никакви проблеми с мъничката ни баничка. Ама, че баница! Тука при нас няма баница Късметлий сте, че сте в БГ! Така че - наслаждавайте се на мазнотията! Диди, майка ти като ти направи една с точени домашни кори по-хубава ще стане от тези с купените. Стига майка ти да има време.Е, там закуски няма ли бре? Еми Митко, то баницата май е българска храна, а тя като е в Испания.. Там няма вносно, невносно.. Е, аз питам за тестени закуски по принцип, то ясно че там няма наша си баница. Естествено, че има закуски, каквито си и искаш, ама мене ми липсва българската мазнотия. И калориите които ще получиш... Хах, да сега като ми каза за калориите, чудя се как испанките като не ядат баница са толкова дебели. Заради това, че си стоят в къщи прекалено много. ;д Хм...добро предположение. Ейй баницата нещо замря.. хД Еми да замесим наново. Заради тая баница огладнях! И аз огладняххх! Абе тая баничарница нещо верно умира! Доста голям цитат стана.. И на мене ми се яде баница! ;д И на мен ми се прияде. ;дд LoL! Колко много ми се дояде, голям стана цитата ;дд Аз пък ядох преди малко ! Прекалено мазна ми дойде .. | |
| | | Мимето♥ Неспасяем
Warn : ( : Don`t w0rry, be happy Брой мнения : 1115 Reputation : 9 Join date : 30.05.2011 Age : 25 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Вто Мар 13, 2012 8:52 pm | |
| - Broken Hearted ♥ написа:
- - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Е, мисля, че сме имали такава тема, ама кой знае къде е?! хДТа, тук всеки цитира последния. Пише каквото си иска, па нека докато напраим най-мазната ама най-М-А-З-Н-А-Т-А баница, докато.. Мозилата или експлорера ви.. така де.. забият. хД [i]Мимке, добра тема. Аз даже скоро гледах една - "Цитат в цитата". И компа ми заби на последната страница, естествено. Радвам се затова. ;д Мазна баница.. това ми звучи като супер мазно мазнене.. хД Ама вие сте доста умни.. Че как.. съмняваш ли се в нас? Значи целта е да се цитираме до разбиване на компа? опа,опа,сори!!!! Забравих да сложа цитата на последния пост . [b]Спокоо. ^.^ Ама ако следващия път някой пропусне, баницата почва отначало, тъй че внимавайте! ;п Окей. Ти ко' прайш? Смятам да се гмуркам в банята. хд ю? Ами търся инструментали на песни че да пеяяяя. Лелее, можеш ли да пееш? Teдке, ти нали на пияно свириш? Мда. На пиано свиря. ;д Оуу.. да. Ама и правописа на Мима рулз, райт? Бтв, и аз съм свирила. А защо си спряла? Ама и аз съм си нахалитет. хД Нахалитет ли?! Да бе да. ;д Ам, защото ми писна палма моя. (палма, мда, гледам тука палмата у нас и само за нея си мисля) и тъкмо като ми зеха пияното зех, че се отказах. Абе.. 6 години се трудех. Еее, цели 6 години - това е доста време. :) Пианото ти втора ръка ли е или първа? хД Моето е втора.. поожулено тук-там, но ми харесва. Първа. И да, доста време е. Постигнах с това няколко концерта, пробутах тук-там връзки и така. В интерес на истината, докато гледах един репортаж на фронтменът на Остава - Свилен Ноев в рубликата "Богати и известни" установих, че има същото пиано като моето. xd Късметлийка си. (:Моето както казах е втора.. исках да е първа, но.. хД От колко време се занимаваш?btw: човек, трябва да ти споделя историята, която препрочитам сега. Абе тея нещо се занасят прекалено много, бе. Осми клас са всички, така де, историята се казва 4 years. Геройте на Неса и Зак (Skyler и Sam) сега във втория сезон се женят, а са осми клас, пък геройнята на Селина (Sheva) е бременна от героя на Джо (Chris), който спа с героя на Деми (Bayley). Героят на Ник пък (Chad) играе някакъв полудял сексапил, който само си играе с момичетата, а пък той спя с героят на Сел (Sheva) и си пада по героя на Майли (Chalista), сега на тая серия пък .. боже .. Героят на Ник полудя за ергенското парти на геройте на Зак и Неса (Sam i Skyler) иии то пък дойдоха полицайки и той отива до тях и си ги гушка, мислейки ги за стриптизьорки, пък колко готини моменти имаешее. Умирам си от кеф, направо. хд "Ник е някакъв полудял сексапил..после полудя на ергенско парти.." (от къде е това ;дд )) Това с полицайките направо ме разби! :Д От 3 години. "Ник е някакъв полудял сексапил!".. Ама какво е това? Некво супер завъртяно ми се вижда. ;д Хей Мими! Хей хора! ;дддд Как сме? Yooo тъкмо станах,сънувах форума Вие как сте баници? Аз съм добре! А другите? Какво си правите? И аз съм добре. Гледам каква баница стана . Как я определяте: като малка, средна или голяма? А, още е малка. хДТи почакай само да видиш на 10тата страница какво чудо ще е. Компа ми е на път да се разплаче ;д. И моя ;(( .. A като дам да пиша мнение какъв километричен скрол имамм .. :Д Е, да е километричен, километричен, колко да е километричен. Oт Сандански до Бургас . Забравихте да пишете в баничката.. Теди, душичке, ти също чак сега се сети. Сетих се за да ви подсетя. Не можех да рискувам на онзи смотан компютър, сега тука нямам никакви проблеми с мъничката ни баничка. Ама, че баница! Тука при нас няма баница Късметлий сте, че сте в БГ! Така че - наслаждавайте се на мазнотията! Диди, майка ти като ти направи една с точени домашни кори по-хубава ще стане от тези с купените. Стига майка ти да има време.Е, там закуски няма ли бре? Еми Митко, то баницата май е българска храна, а тя като е в Испания.. Там няма вносно, невносно.. Е, аз питам за тестени закуски по принцип, то ясно че там няма наша си баница. Естествено, че има закуски, каквито си и искаш, ама мене ми липсва българската мазнотия. И калориите които ще получиш... Хах, да сега като ми каза за калориите, чудя се как испанките като не ядат баница са толкова дебели. Заради това, че си стоят в къщи прекалено много. ;д Хм...добро предположение. Ейй баницата нещо замря.. хД Еми да замесим наново. Заради тая баница огладнях! И аз огладняххх! Абе тая баничарница нещо верно умира! Доста голям цитат стана.. И на мене ми се яде баница! ;д И на мен ми се прияде. ;дд LoL! Колко много ми се дояде, голям стана цитата ;дд Аз пък ядох преди малко !
Прекалено мазна ми дойде .. Наистина е много мазна вече! ;ддд | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Чет Апр 05, 2012 11:08 pm | |
| - Rebekah♥ написа:
- Broken Hearted ♥ написа:
- - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Е, мисля, че сме имали такава тема, ама кой знае къде е?! хДТа, тук всеки цитира последния. Пише каквото си иска, па нека докато напраим най-мазната ама най-М-А-З-Н-А-Т-А баница, докато.. Мозилата или експлорера ви.. така де.. забият. хД [i]Мимке, добра тема. Аз даже скоро гледах една - "Цитат в цитата". И компа ми заби на последната страница, естествено. Радвам се затова. ;д Мазна баница.. това ми звучи като супер мазно мазнене.. хД Ама вие сте доста умни.. Че как.. съмняваш ли се в нас? Значи целта е да се цитираме до разбиване на компа? опа,опа,сори!!!! Забравих да сложа цитата на последния пост . [b]Спокоо. ^.^ Ама ако следващия път някой пропусне, баницата почва отначало, тъй че внимавайте! ;п Окей. Ти ко' прайш? Смятам да се гмуркам в банята. хд ю? Ами търся инструментали на песни че да пеяяяя. Лелее, можеш ли да пееш? Teдке, ти нали на пияно свириш? Мда. На пиано свиря. ;д Оуу.. да. Ама и правописа на Мима рулз, райт? Бтв, и аз съм свирила. А защо си спряла? Ама и аз съм си нахалитет. хД Нахалитет ли?! Да бе да. ;д Ам, защото ми писна палма моя. (палма, мда, гледам тука палмата у нас и само за нея си мисля) и тъкмо като ми зеха пияното зех, че се отказах. Абе.. 6 години се трудех. Еее, цели 6 години - това е доста време. :) Пианото ти втора ръка ли е или първа? хД Моето е втора.. поожулено тук-там, но ми харесва. Първа. И да, доста време е. Постигнах с това няколко концерта, пробутах тук-там връзки и така. В интерес на истината, докато гледах един репортаж на фронтменът на Остава - Свилен Ноев в рубликата "Богати и известни" установих, че има същото пиано като моето. xd Късметлийка си. (:Моето както казах е втора.. исках да е първа, но.. хД От колко време се занимаваш?btw: човек, трябва да ти споделя историята, която препрочитам сега. Абе тея нещо се занасят прекалено много, бе. Осми клас са всички, така де, историята се казва 4 years. Геройте на Неса и Зак (Skyler и Sam) сега във втория сезон се женят, а са осми клас, пък геройнята на Селина (Sheva) е бременна от героя на Джо (Chris), който спа с героя на Деми (Bayley). Героят на Ник пък (Chad) играе някакъв полудял сексапил, който само си играе с момичетата, а пък той спя с героят на Сел (Sheva) и си пада по героя на Майли (Chalista), сега на тая серия пък .. боже .. Героят на Ник полудя за ергенското парти на геройте на Зак и Неса (Sam i Skyler) иии то пък дойдоха полицайки и той отива до тях и си ги гушка, мислейки ги за стриптизьорки, пък колко готини моменти имаешее. Умирам си от кеф, направо. хд "Ник е някакъв полудял сексапил..после полудя на ергенско парти.." (от къде е това ;дд )) Това с полицайките направо ме разби! :Д От 3 години. "Ник е някакъв полудял сексапил!".. Ама какво е това? Некво супер завъртяно ми се вижда. ;д Хей Мими! Хей хора! ;дддд Как сме? Yooo тъкмо станах,сънувах форума Вие как сте баници? Аз съм добре! А другите? Какво си правите? И аз съм добре. Гледам каква баница стана . Как я определяте: като малка, средна или голяма? А, още е малка. хДТи почакай само да видиш на 10тата страница какво чудо ще е. Компа ми е на път да се разплаче ;д. И моя ;(( .. A като дам да пиша мнение какъв километричен скрол имамм .. :Д Е, да е километричен, километричен, колко да е километричен. Oт Сандански до Бургас . Забравихте да пишете в баничката.. Теди, душичке, ти също чак сега се сети. Сетих се за да ви подсетя. Не можех да рискувам на онзи смотан компютър, сега тука нямам никакви проблеми с мъничката ни баничка. Ама, че баница! Тука при нас няма баница Късметлий сте, че сте в БГ! Така че - наслаждавайте се на мазнотията! Диди, майка ти като ти направи една с точени домашни кори по-хубава ще стане от тези с купените. Стига майка ти да има време.Е, там закуски няма ли бре? Еми Митко, то баницата май е българска храна, а тя като е в Испания.. Там няма вносно, невносно.. Е, аз питам за тестени закуски по принцип, то ясно че там няма наша си баница. Естествено, че има закуски, каквито си и искаш, ама мене ми липсва българската мазнотия. И калориите които ще получиш... Хах, да сега като ми каза за калориите, чудя се как испанките като не ядат баница са толкова дебели. Заради това, че си стоят в къщи прекалено много. ;д Хм...добро предположение. Ейй баницата нещо замря.. хД Еми да замесим наново. Заради тая баница огладнях! И аз огладняххх! Абе тая баничарница нещо верно умира! Доста голям цитат стана.. И на мене ми се яде баница! ;д И на мен ми се прияде. ;дд LoL! Колко много ми се дояде, голям стана цитата ;дд Аз пък ядох преди малко ! Прекалено мазна ми дойде .. Наистина е много мазна вече! ;ддд Я тая баничка я бях забрайл. Мухлясала е вече! | |
| | | ~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Пет Апр 06, 2012 12:46 am | |
| - LightOne написа:
- Rebekah♥ написа:
- - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Е, мисля, че сме имали такава тема, ама кой знае къде е?! хДТа, тук всеки цитира последния. Пише каквото си иска, па нека докато напраим най-мазната ама най-М-А-З-Н-А-Т-А баница, докато.. Мозилата или експлорера ви.. така де.. забият. хД [i]Мимке, добра тема. Аз даже скоро гледах една - "Цитат в цитата". И компа ми заби на последната страница, естествено. Радвам се затова. ;д Мазна баница.. това ми звучи като супер мазно мазнене.. хД Ама вие сте доста умни.. Че как.. съмняваш ли се в нас? Значи целта е да се цитираме до разбиване на компа? опа,опа,сори!!!! Забравих да сложа цитата на последния пост . [b]Спокоо. ^.^ Ама ако следващия път някой пропусне, баницата почва отначало, тъй че внимавайте! ;п Окей. Ти ко' прайш? Смятам да се гмуркам в банята. хд ю? Ами търся инструментали на песни че да пеяяяя. Лелее, можеш ли да пееш? Teдке, ти нали на пияно свириш? Мда. На пиано свиря. ;д Оуу.. да. Ама и правописа на Мима рулз, райт? Бтв, и аз съм свирила. А защо си спряла? Ама и аз съм си нахалитет. хД Нахалитет ли?! Да бе да. ;д Ам, защото ми писна палма моя. (палма, мда, гледам тука палмата у нас и само за нея си мисля) и тъкмо като ми зеха пияното зех, че се отказах. Абе.. 6 години се трудех. Еее, цели 6 години - това е доста време. :) Пианото ти втора ръка ли е или първа? хД Моето е втора.. поожулено тук-там, но ми харесва. Първа. И да, доста време е. Постигнах с това няколко концерта, пробутах тук-там връзки и така. В интерес на истината, докато гледах един репортаж на фронтменът на Остава - Свилен Ноев в рубликата "Богати и известни" установих, че има същото пиано като моето. xd Късметлийка си. (:Моето както казах е втора.. исках да е първа, но.. хД От колко време се занимаваш?btw: човек, трябва да ти споделя историята, която препрочитам сега. Абе тея нещо се занасят прекалено много, бе. Осми клас са всички, така де, историята се казва 4 years. Геройте на Неса и Зак (Skyler и Sam) сега във втория сезон се женят, а са осми клас, пък геройнята на Селина (Sheva) е бременна от героя на Джо (Chris), който спа с героя на Деми (Bayley). Героят на Ник пък (Chad) играе някакъв полудял сексапил, който само си играе с момичетата, а пък той спя с героят на Сел (Sheva) и си пада по героя на Майли (Chalista), сега на тая серия пък .. боже .. Героят на Ник полудя за ергенското парти на геройте на Зак и Неса (Sam i Skyler) иии то пък дойдоха полицайки и той отива до тях и си ги гушка, мислейки ги за стриптизьорки, пък колко готини моменти имаешее. Умирам си от кеф, направо. хд "Ник е някакъв полудял сексапил..после полудя на ергенско парти.." (от къде е това ;дд )) Това с полицайките направо ме разби! :Д От 3 години. "Ник е някакъв полудял сексапил!".. Ама какво е това? Некво супер завъртяно ми се вижда. ;д Хей Мими! Хей хора! ;дддд Как сме? Yooo тъкмо станах,сънувах форума Вие как сте баници? Аз съм добре! А другите? Какво си правите? И аз съм добре. Гледам каква баница стана . Как я определяте: като малка, средна или голяма? А, още е малка. хДТи почакай само да видиш на 10тата страница какво чудо ще е. Компа ми е на път да се разплаче ;д. И моя ;(( .. A като дам да пиша мнение какъв километричен скрол имамм .. :Д Е, да е километричен, километричен, колко да е километричен. Oт Сандански до Бургас . Забравихте да пишете в баничката.. Теди, душичке, ти също чак сега се сети. Сетих се за да ви подсетя. Не можех да рискувам на онзи смотан компютър, сега тука нямам никакви проблеми с мъничката ни баничка. Ама, че баница! Тука при нас няма баница Късметлий сте, че сте в БГ! Така че - наслаждавайте се на мазнотията! Диди, майка ти като ти направи една с точени домашни кори по-хубава ще стане от тези с купените. Стига майка ти да има време.Е, там закуски няма ли бре? Еми Митко, то баницата май е българска храна, а тя като е в Испания.. Там няма вносно, невносно.. Е, аз питам за тестени закуски по принцип, то ясно че там няма наша си баница. Естествено, че има закуски, каквито си и искаш, ама мене ми липсва българската мазнотия. И калориите които ще получиш... Хах, да сега като ми каза за калориите, чудя се как испанките като не ядат баница са толкова дебели. Заради това, че си стоят в къщи прекалено много. ;д Хм...добро предположение. Ейй баницата нещо замря.. хД Еми да замесим наново. Заради тая баница огладнях! И аз огладняххх! Абе тая баничарница нещо верно умира! Доста голям цитат стана.. И на мене ми се яде баница! ;д И на мен ми се прияде. ;дд LoL! Колко много ми се дояде, голям стана цитата ;дд Аз пък ядох преди малко !
Прекалено мазна ми дойде .. Наистина е много мазна вече! ;ддд Я тая баничка я бях забрайл. Мухлясала е вече! Йоу пийпъл, авери, шматки, агенти.. | |
| | | enormous-heart Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1183 Reputation : 174 Join date : 05.06.2011
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Пет Апр 06, 2012 1:24 am | |
| - ~Rossita написа:
- LightOne написа:
- Rebekah♥ написа:
- - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Прекалено мазна ми дойде .. Наистина е много мазна вече! ;ддд
Я тая баничка я бях забрайл. Мухлясала е вече! Йоу пийпъл, авери, шматки, агенти.. | |
| | | rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd Пет Апр 06, 2012 1:25 am | |
| - ~Rossita написа:
- LightOne написа:
- Rebekah♥ написа:
- - NataLiya ~ написа:
- ~Unbroken написа:
- Spoiler:
- ~Ани* написа:
- [spoiler]
- xoxo_rally11 написа:
- [spoiler]
- maritoch1999 написа:
- LightOne написа:
- monini написа:
- ~Saranghe ♡ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- residentevil. написа:
- LightOne написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- LightOne написа:
- Дуци ^^ написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mrs Cullen~ написа:
- LightOne написа:
- Kat3t0 ♥ написа:
- ~R o n n i e написа:
- sel написа:
- Crazy <33 написа:
- Jolie написа:
- Mimmie* написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- [quote="~R o n n i e"]
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- Mимка. написа:
- Jolie написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
- ~R o n n i e написа:
- Mимка. написа:
Прекалено мазна ми дойде .. Наистина е много мазна вече! ;ддд
Я тая баничка я бях забрайл. Мухлясала е вече! Йоу пийпъл, авери, шматки, агенти.. Йойойойойойооо! ;д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd | |
| |
| | | | Maзна ама М-А-З-Н-А баница. xd | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |