| Обсъждане на епизодите | |
|
+15Little Girl ~ ~Rossita monini Keep It Real ;) Тuтu. ♥ aPrettyLittleLiar ^^^ Dirty Little Liar. Alice~ - NataLiya ~ ...:СиС:... A d i ♥ Kat3t0 ♥ цветuu** Jolie ^^бубс... 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Нед Авг 01, 2010 8:06 pm | |
| В USA излизат във вторник. Имайки предвид часовата разлика, при нас - сряда. | |
|
| |
Keep It Real ;) Редовен
Warn : ( : A Day Without You, is like A Year Without Rain... Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 26.09.2009 Age : 26 Местожителство : BG, Sliven
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пон Авг 02, 2010 12:54 am | |
| Мерси ^ Нямам търпение! Защо ли човекът в черно/ А, в края на епизода разруши мемориала? | |
|
| |
Keep It Real ;) Редовен
Warn : ( : A Day Without You, is like A Year Without Rain... Брой мнения : 195 Reputation : 0 Join date : 26.09.2009 Age : 26 Местожителство : BG, Sliven
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 05, 2010 6:35 pm | |
| Епизод 9 излезе! Какво мислите? На мен много ми хареса. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 05, 2010 11:50 pm | |
| Невероятен епизод!А за 10-ти просто си скуба косите! | |
|
| |
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Авг 06, 2010 12:01 am | |
| Врярно ли е, че след 10-тия епизод, ще има почивка? Амм, колкото до новия епизод беше страхотен и това новото момче, дето свирише на Ария е голям сладур!!! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Авг 06, 2010 4:54 am | |
| Да, вярно е :(( .. иначе последния епизод беше невероятен! Много ме изкефиха ретроспекциите, също и когата полицая разказваше на момичетата къде е била Емили .. само Хана се застъпи за нея! | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Авг 10, 2010 10:16 pm | |
| От Замунда.. Ето линк - клик. | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Вто Авг 10, 2010 10:20 pm | |
| Може ли някой да ми даде линк за 2 и 3 епизод във Vbox7? Защото не искам да тегля.. имам причини. | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
Warn : ( : ~be happy...wow! Брой мнения : 1072 Reputation : 7 Join date : 17.06.2009 Age : 26
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 12:47 am | |
| Засега съм изгледала първите 6 епизода и много ми харесват. А накрая на 6-ти епизод Тоби като гонеше Емили, тя падна ли или какво? | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| |
| |
A d i ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 2:25 am | |
| Кате и аз така бях, обаче в IMDb пише, че има още епизоди на "Малки Сладки Лъжкини" с участието на Ашли, които ще се излъчват ! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 3:12 am | |
| Аууу, страхотнооо! А всъщност Емили ли се е обадила на полицията (да издаде Тоби)? | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 2:16 pm | |
| Да,чак януари ще са новите епизоди!!! ; (( Няма да издържа! Ии нямам думи! Стана ми ужасно за Тоби,но не мисля,че Емили го е издала..А пък за Хана да не говорим! Ужасно гадно ми стана!!! ; (( Знам,че ще оживее де,но все пак беше ужасно! ; (( Беше супер епизода,но не знам как ще чакам до януари!Ариа и Ноел са ми страшно сладки! Искам да са заедно,но много искам! ;дд ; (( Алисън и Иън!? Готино.. Тя затова Али е казала такива неща на Спенс,когато тя е целунала Иън - к*чката е ревнувала .. Ариа и Езра много ме изкефиха в колата: (приближава се) -Forgive me! -No! (приближава се) -Forgive me! Мм.. също колата,която блъсна Хана ми заприлича на колата на Езра. Но едва ли е той! ; (( Ох,ужасно ми е за Хана,не знам защо! Знам че ще оживее,но ми е много мъчно! ; ((( Абе,от тоя епизод не мога да спра да мисля за Ариа и Ноел и Хана! ; (( Също не знам кой го е измислил това, да пускат нови епизоди чак януари,при положение,че септември се връщат да снимат! ;(( ........ | |
|
| |
A d i ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 5:19 pm | |
| Това в колата е много готин момент ! А е много странно каква е тази почивка от 4 месеца!Много ни измъчват! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 5:48 pm | |
| Сиси беше казвала някъде, че е чела, че Хана е щяло да умре .. ама нали я има на промо снимките от този сезон, значи ще участва до края на сезона. Друг е въпроса, ако през януари, това ще е втория сезон, а не продължение на първия .. :Д. Абе все според мен, няма да умре ;д.
ПП: А трябва да е някой, който ги наблюдава и в училище, защото веднага след като Мона им даде поканите получиха СМС, следователно ги е видяла как им ги дават. Ама каква гениална логика вадя и аз .. :Д | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
Warn : ( : А day without u is like a year without rain <3 Брой мнения : 2415 Reputation : 12 Join date : 21.09.2009 Age : 26 Местожителство : Sof!aa
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 6:17 pm | |
| Кате,споко бе! Хана няма да умре! - Spoiler:
Четох,че ще изпадне в кома и за няакакъв период от време няма да помни разни неща!
Споко! Иначе.. Относно "А": - Spoiler:
Кой е "A"? "А" е Мона. Но след това Мона е убита и Алисън започва да изпраща съобщения.
| |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 7:20 pm | |
| Да и аз така знам. Ама това е в книгите, а някъде бях чела, че в сериала щели да го променят .. | |
|
| |
Тuтu. ♥ Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 7:38 pm | |
| Айде да пусна малко спойлери!!! Внимание! Тези статий съдържат информация за бъдещи епизоди. Уверете се, че искате да прочетете информацията и след това го направете!- Spoiler:
Кой е убиецът на Али? - В последната книга се узнава, че Алисън Дилаурен има сестра близначка на име Кортни Дилаурен, която никога не е живяла със семейството заради психическите й проблеми. По-натам в книгата се разбира, че Кортни винаги се е преструвала на Алисън, което е водело семейството до много объркващи ситуации. В ноща, когато Алисън изчезва, момичето, което подплашва момичетата в хамбара, всъшност е Кортни, а не Алисън, както другите си мислят. Алисън презира Кортни, защото преди години, Кортни зарязва Наоми, най-добрата приятелка на Али, след това заменя момичето със 4 нови "загубенячки", именно лъжкините. Приключенията, които момичетата мислят, че са изживели с Алисън, всъшност са били изживяни с Кортни. В края на книгата се разбира, че Алисън убива Кортни, заради това, че е съсипала перфектния й живот. Алисън все още е жива. Тя е убила сестра си Кортни, т.е. тя е убиеца.
Кой е "A"? "А" е Мона. Но след това Мона е убита и Алисън започва да изпраща съобщения.
Каква е тайната на Хана? Тайната на Хана е, че тя се насилва да повръща, за да не надебелее отново. Преди тя е била пълна и Алисън я е обиждала. Алисън също знае за второто семейство на Хана.
Каква е тайната на Емили? Емили е била бисексуална още преди да срещне Мая. Тя дори е целунала Али.
Каква е тайната на Спенсър? Спенсър се е срещала със Иан - гаджето на сестра й Мелиса /още преди да се сгоди за Рен/. Иън и Спенсър са имали връзка, а той, също така, е ходел и със Али.
Коя е Наоми Зиглър? (спойлер от последната книга) Наоми и най-добрата й приятелка Райли Уолф мразели Хана и Мона. Наоми открадва гаджето на Мона и две седмици след това го зарязва. На бала Райли разбира, че Хана ще бъде облечена със рокля на Calvin Klein в цвят зелена морска пяна и си копува същата, за да са еднакви на бала.
Спойлери благодарение на: http://prettylittleliars.dir.bg/
пп; Кате,стига бе човек! Успокой се! В IMDB пише,че Ашли ще участва в 21 епизода,а са минали само 10!!! Споко! | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 7:54 pm | |
| Епизода бешеее... ЛОЛ!! Найстина невероятен. Хана е толкова красива с права коса. Мона ме издразни. ;д Пф.. Ариа и Еми бяха много смешни с тези огромни коси. ;д Повярвах на Тоби. Незнам защо, но найстина му вярвам. Кой ли е извикал полицията.. -А? или.. ?? Незнам. Езра и Ариа бяха невероятни.. Много сладки...
Така за -А мога да ви кажа, че няма да е като в книгите или аз така мисля. Не ми се вярва да е Мона. Аз мисля, че е Иън, но не знам. Не съм сигурна в нищо. | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Чет Авг 12, 2010 8:01 pm | |
| Да, наистина епизодът беше повече от невероятен както казах вчера. Хана е адски сладка с права коса.. Ии Ариа също. Обожавам момента в колата с Езра и Ариа.. Но някак си ме отврати този, който написа "See you" на задното стъкло. Не съм много сигурна, че е "-А", но все пак. Колкото до "-А" всички си имаме някакви предположения и накрая, всички може да останем изненадани. Мисля, че Тали е права, и няма да е същото като в книгите. И аз повярвах на Тоби и ми стана гадно като го хвана полицията.. Но мисля, че не го е издала Емили. Аа колкото до Хана, така се разревах накрая.. Толкова гадно ми стана. Да, няма да умре.. Но все пак ми се сви сърцето. Не знам какво ще правя до Януари, наистина. Най-вероятно ще прочета книгите. Но няма да е същото!
Всъщност ето, че Люси казва, че няма да е както в книгите - https://www.youtube.com/watch?v=eDs54klg09Q | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Сеп 03, 2010 2:17 pm | |
| 10-ти епизод беше страхотен. Жалко, че Мона се държи толкова.. гадно към Хана. И аз като Тали мисля, че е Иън, нали той е ходил с Алисън.. не знам. Доста мистерии се понасъбраха. ;д Много гадно ми стана за Хана.. ще се оправи, ама все пак. Гадно стана когато полицията намери Тоби.. -А ли го е издал/а? ;д Не ми се вярва да е Емили.. | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Сеп 03, 2010 6:51 pm | |
| Не е Емили! Така де, според мен не е Емили. По това което виждам тя найстина е привързана към него-харесва го, но искаха да останем с впечетлението, че е тя. Той също това си помисли, но незнам. и сега след като го хванаха мисля, че ще го обвинят за убийството на Алисън! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите Пет Сеп 03, 2010 7:01 pm | |
| И аз си мисля, че не е Емили, защото го защитава пред родителите си, харесва си го.. Мисля, че -А го е издала. Ще видим. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Обсъждане на епизодите | |
| |
|
| |
| Обсъждане на епизодите | |
|