Същото е и при мен. Когато станах 5ти клас (пред 2 години), изведнъж момчетата започнаха да се мислят за нещо повече, а и не само те. Всички. Преписваше се, викаше се, говореше се. При нас дисциплината също беше ужасна. И все още мога да се похваля, че сме най-лошият, най-тъпият (в смисъл не знаем нищо) и изобщо класът, с най-лошите критерии. Ние сме разделени на две основни групи - момичета и момчета. Рядко си говорим, постоянно спорим. Аз също съм като тебе, чувствителна и много приемам нещата. До миналата година все си търсех смета за всичко, но ми писна. Няма смисъл. Опитвах се да въведа ред във час, да ги накарам да млъкнат, но уви - не се получава. Постоянно си сипехме убиди, правехме се на интересни. Какво можеш да направиш? Спри да им обръщаш внимание. Просто няма смисъл да си тровиш нервите, заради някакви си. Поговорете с учителя, директора, или заместник директора. Те би трябвало да направят нещо по въпроса.
Спри да им говориш, спри да се закачаш с тях. В началото ще ти е трудно, но се постарай да не им обръщаш внимание и се съсредоточавай в същината на часът, колкото и трудно да е. Нищо повече не може да се направи. Нито родителите ще направят нещо - защото никой не си вижда детето какви ги върши в училище. Така че.. Стегни се и забрави за излишните неща.