| They kicked me out of Pluto | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
koksuel Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 1 Join date : 02.07.2010 Age : 30 Местожителство : Бургас
| Заглавие: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 6:53 pm | |
| Та, здравейте. Казвам се Лилия, но повечето ми близки и роднини ме наричат Лили, Лилс, Уииуии и всякакви производни лигощини ;д На 16 години съм, от Бургас. Пиитайте ;д | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 6:56 pm | |
| Хей, аз съм Чичи, но предпочитам Розали. (Роузи, Роуз, Ро - най-вече), на 13 от Пловдив.
Как намери форумът? Защо се регистрира? Как се зариби по Селина? Любима нейна песен? Любим нейн филм?
| |
|
| |
koksuel Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 1 Join date : 02.07.2010 Age : 30 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:01 pm | |
| Привет, Ро (;
Как намери форумът? -От чичо Гугъл. ;д Защо се регистрира? -Защото форумът ми хареса - редовните потребители оправдават вашия труд. Как се зариби по Селина? -Харесаха ми песните й, филмите й, излъчването й - изключително лъчезарен човек с много таланти. Любима нейна песен? -Naturally Любим нейн филм? -WOWP
| |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:02 pm | |
| Ще бъдеш ли така мила, да ни покажеш как изглеждаш? ;д Какво мислиш за Майли? Любима група? Любимо занимание? Обичаш ли да четеш?
| |
|
| |
koksuel Нов
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:15 pm | |
| Ще бъдеш ли така мила, да ни покажеш как изглеждаш? ;д -Е, ами добре ;д Нали съм добро същество, макар да са ме изритали от Плутон ;дд Клик Какво мислиш за Майли? -Честно казано ме дразни. Не я харесвам. Любима група? -Paramoree Любимо занимание? -Фотография Обичаш ли да четеш? -Не, не обичам. Аз обожавам ;дд | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:21 pm | |
| ФОТОГРАФИЯ!! Какво обичаш да снимаш най-много? И често ли снимаш? За удоволствие ли го правиш, или ходиш на уроци, etc?
Какви книги обичаш да четеш? Последната книга, която прочете? А сега коя четеш? ;д
| |
|
| |
koksuel Нов
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:23 pm | |
| ФОТОГРАФИЯ!! Какво обичаш да снимаш най-много? -Хората ;д И често ли снимаш? -Всеки ден ^^ За удоволствие ли го правиш, или ходиш на уроци, etc? -За удоволствие
Какви книги обичаш да четеш? -Фентъзи Последната книга, която прочете? -"Вино от глухарчета" на Рей Бредбъри А сега коя четеш? ;д -За сега съм спряла ;дд
| |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:48 pm | |
| - Цитат :
- Какви книги обичаш да четеш?
-Фентъзи Любими фентъзи книги? | |
|
| |
koksuel Нов
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 7:59 pm | |
| Любими фентъзи книги? -Малко са, тези които ме грабват. Може би Властелинът на пръстените, до някъде... Както и Магия за кинжал и Трилогия "Бойно поле Земя"
| |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto Пет Юли 02, 2010 8:05 pm | |
| Би ли могла да изброиш кои фентъзи книги си чела? И какво харесваш във фентъзито? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: They kicked me out of Pluto | |
| |
|
| |
| They kicked me out of Pluto | |
|