| x.O.x.O Gossip Girl | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
*Анонимната* Нов
Warn : Брой мнения : 13 Reputation : 0 Join date : 30.06.2010 Age : 28
| Заглавие: x.O.x.O Gossip Girl Чет Юли 01, 2010 1:17 am | |
| Здравейте!Казвам се Евелина,но приятелите ме наричат Ева.На 14 години съм и живея в Стара Загора.Всички, които ме познават казват за мен, че съм лъчезарен и забавен човек. Винаги имам собствено мнение,което защитавам до край.Мразя лъжите.Слушам почти всякаква музика.
Интереси:
1.Любими сериали:Pretty Little Liars,The Vampire Diaries,Heroes,Gossip Girl,Rebelde и др. 2.Любими изпълнителите:Dulce Maria,Anahi,Inna,Lady Gaga,Selena Gomez,Demi Lovato и др. 3.Любими филми:Twilight,Titanic,A cinderella story и др. 4.Любими актьори:Chad Michael Marry 5.Любими актриси:Hayden Panettiere,Dulce Maria,Hilary Duff и др. 6.Любими книги:The Vampire Diaries,Pretty Little Liars
Някакви въпроси.
Последната промяна е направена от *Анонимната* на Нед Юли 11, 2010 2:56 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
^^бубс... Неспасяем
Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Чет Юли 01, 2010 1:43 am | |
| Оуу фенка на Pretty Little Liars и на The Vampire Diaries. Окей няколко въпроса от мен. 1 Коя ти е любимката от Pretty Little Liars?? 2 Как попадна във форума?? 3 Какво харесваш в Селена?? 4 Любима група?? 5 Харесваш ли Майли??
Едит: Ъмм.. Колко съм забравена забравих да се представя аз съм Боряна (Бубето).
Последната промяна е направена от bubeto на Чет Юли 01, 2010 2:02 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Чет Юли 01, 2010 1:55 am | |
| Kлюкарката - мой човек си! Та.. Аз съм Теди почти на 12 ;д от Вара.. Приятно ми е !
1. Серина, Блеър или Джени? 2. Защо? 3. Любимо момче? 4. Защо? 5. Харесваш ли бандата на Тейлър Момсен? 6. Ако да, успя ли да чуеш песните от първият им албум?
хохо, Теди | |
|
| |
*Анонимната* Нов
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Чет Юли 01, 2010 2:00 pm | |
| - bubeto написа:
- Оуу фенка на Pretty Little Liars и на The Vampire Diaries.
Окей няколко въпроса от мен. 1 Коя ти е любимката от Pretty Little Liars?? 2 Как попадна във форума?? 3 Какво харесваш в Селена?? 4 Любима група?? 5 Харесваш ли Майли??
Едит: Ъмм.. Колко съм забравена забравих да се представя аз съм Боряна (Бубето). Здравей!Приятно ми е да се запознаем. 1.Любимката ми е Хана. 2.Попаднах тук,от сайта Selena-daily. 3.Ами незнам какво харесвам в Селена,може би таланта и. 4.RBD 5.Ами не я харесвам чак толкова,но има хубави песни. | |
|
| |
*Анонимната* Нов
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Чет Юли 01, 2010 2:18 pm | |
| - Alice~ написа:
- Kлюкарката - мой човек си! Та.. Аз съм Теди почти на 12 ;д от Вара.. Приятно ми е !
1. Серина, Блеър или Джени? 2. Защо? 3. Любимо момче? 4. Защо? 5. Харесваш ли бандата на Тейлър Момсен? 6. Ако да, успя ли да чуеш песните от първият им албум?
хохо, Теди И на мен ми е приятно да се запознаем. 1.Серина 2.Ами симпатична ми е. 3.Те са две момчета-Нейт и Чък. 4.Ами незнам защо. 5.Харесвам я. 6.Ами само някои песни. | |
|
| |
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
| |
*Анонимната* Нов
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Пет Юли 02, 2010 5:47 pm | |
| - Crush^^ написа:
- Здравей аз съм Стела,приятно ми е.
1. Море или басейн? 2. Защо? и 3. Бъркаш ли си в носа? (сори това незнам откъде го измислих) ;дд И на мен ми е прияно. Предпочитам басейн,защото е по-чиста водата.А в морето има водорасли,медузи и не е чиста водата. И не си бъркам в носа. | |
|
| |
koksuel Нов
Warn : Брой мнения : 21 Reputation : 1 Join date : 02.07.2010 Age : 30 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl Пет Юли 02, 2010 7:37 pm | |
| Gossig girl, yeah, that's my girl ;dd
Тъй... Здравей, аз съм Лилия, на 16 от Бургас (;
1.Любима двойка от Клюкарката? 2.Кой най-много те дразни? 3.Как се запали по сериала? 4.Какво е мнението ти за Блеър? 5.А за Джени? И някои не-клюкарски въпроси ;дд 6.С какво се занимаваш в свободното си време? 7.В кое историческо събитие би искала да се върнеш? 8.Ии харесваш ли Историята?
Чаоо ;дд | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: x.O.x.O Gossip Girl | |
| |
|
| |
| x.O.x.O Gossip Girl | |
|