Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Прогнози за PPV

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Прогнози за PPV Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Прогнози за PPV Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeНед Юни 27, 2010 5:47 pm

Тук вашите прогнози относно предстоящите турнири.

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs
19th December 2010
Прогнози за PPV TLC_Tables%2C_Ladders_%26_Chairs_%282010%29
Какви са прогнозите ви?

WWE Championship : Tables Match

The Miz © vs. Randy Orton
Прогнози за PPV 101207091457219800

World Heavyweight Championship - TLC Match
Kane © vs. Edge vs. Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio

Intercontinental Championship : Triple Threat Ladder Match
Dolph Ziggler © vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger
Прогнози за PPV 101214113259643313

Chairs Match
John Cena vs. Wade Barrett
Прогнози за PPV 101214113138351320

WWE Title #1 Contenders Match - Ladder Match
John Morrison vs. Sheamus
Прогнози за PPV 101214113226251400

Divas Tag Team Tables Match
Natalya © & Beth Phoenix vs. Lay-Cool
Прогнози за PPV 101214113204824149

Последната промяна е направена от rozaLie на Нед Дек 19, 2010 5:52 pm; мнението е било променяно общо 9 пъти
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Юли 17, 2010 6:17 pm

Едитнах горе, вече се знаят всички мачове. (От две седмици насам.. ;д)
Ето и моите прогнози:

1. Мистерио запазва. Просто няма начин Джак да спечели, пък и не харесват поведението на Джак като чемп.

2. Шеймъс отново запазва. Прекалено много време държаха Сина на върха, а и сега си има вражда със рукитата, и най-вероятно ХХХ като се върне, Шеймъс ще има вражда с него.

3. Честно казано, страшно много искам Крисчън да вземе куфара, ама е малко късничко и скоро май няма да го видим със титла. Залагам на Зиглър.

4. Тук безспорни фаворити са ми Едж и Ортън. Мисля, че доста по-големи шансове има Едж, тъй като е печелил два пъти договора, а и е спечелил първият MiTB. И все пак фаворит си ми е Ортън. Иначе като цяло, няма да е лошо Евън да го спечели.

5. Няма начин Усо да спечелят. След толкова отнесен бой, Династията трябва да си запазят титлите.

6. Искрено се надявам Кели да спечели, защото страшно много се изнервям на поведението на Лейла. Бляяякк..

7. Алиша запазва.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Прогнози за PPV Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Прогнози за PPV Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeПет Авг 06, 2010 4:13 pm

Хъм, хъм.

За SummerSlam изглежда че ще бъде интересен турнир( или поне така се надяваме)
Ортън срещу Шеймъс - бих искал Шеймъс да запази, за да поддържа хийлския пуш, който получава, но пък няма да е лошо ако Ортън спечели стига да изградят вражда като хората за следващи турнири.
Рей Мистерио срещу Кейн - тук съм за Кейн, макар няма да е чудно дребосъка пак да направи невъзможното. Определено чакам с нетърпение появата на Гробаря( ако не се пови сега, няма за кога). Така че прогнозирам намеса.
Също така очаквам намеса и на мача на Нексус. Те ще спечелят, но не чисто. Или ще има търн на звезда, или някой друг ще им помогне. Интересно какво ли са успели да измъдрят за тоя мач.Всички са запалили свещи за търн на Сина, но това едва ли ще стане. Стигат ни по едно чудо на година.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeНед Авг 15, 2010 2:41 am

1. World Wresling Entertainment Championship
Sheamus vs. Randy Orton

Силно се надявам Ортън да спечели, защото пича си го заслужава. Очаквам добър мач. Не харесвам особено Шеймъс, но ще се радвам и да запази. Соу.. Все ще ми хареса. Дори Миз да кешне и да стане новия champ. ^^

2. 7-on-7 Elimination Tag Team Match
Team WWE (John Cena, John Morrison, R-Truth, Bret Hart, Edge, Chris Jericho & TBA) vs The Nexus (Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Darren Young, Skip Sheffield and Michael Tarver)

Като се замисля, може би именно Team WWE ще спечелят. Имам предвид, колко месеци The Nexus разрушават всичко? Но враждата няма да спре до тук. И може би на SurvivorSeries ще свърши всичко. Но пък от друга страна, WWE пуснаха спойлер, че идеята Сина да turn-e heel е обмисляна, което ми даде още повече надежди, че The Nexus ще спечелят. И ако тази "голяма картина" е толкова голяма, може би именно Сина ще стане лидер на The Nexus. Така де, нямам определен фаворит.

3. World HeavyWeigh Championship
Kane vs. Rey Mysterio

Информацията, че Тейкър се завръща е потвърдена, така че очаквам Кейн да запази, след което Тейкър да се намеси, че си иска проклетата титла, защото е бил контузен и не е изал възможност да участва в мача на Fatal 4-way.. Така че - Кейн ми е фаворит.

4. 3-on-1 Handicap Match[
The Big Show vs The Straight Edge Society (CM Punk, Joey Mercury and Luke Gallows)

Мача няма да ми е кой знае колко интересен, нямам големи очаквания. Все пак съм за Грамадата.

5. WWE Divas Championship
Alicia Fox vs Melina

Очаквам мача да е много добър. Все пак, Мелина се завърнааа.. sun
Да се надяваме да спечели и накрая грозното лице на Алиша да се махне.. wacko
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeПон Авг 16, 2010 11:02 am

Който не е гледал SummerSlam да не отваря спойлера.

Spoiler:
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeВто Авг 17, 2010 11:59 pm

Горният пост е едитнат. (:
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeПон Авг 30, 2010 6:00 pm

Добавих и турнирът No Surrender на TNA, горе. Давайте прогнозите си. Темата ще се обновява при всеки нов турнир.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeНед Окт 24, 2010 10:47 pm

Я да взема да направя един късметлийски предикт. Не съм в час в последно време - нищо чудно тотално да объркам. laugh

Та победа за:
Ортън
Гробаря
Зиглър
Отбор РАУ
И запазване при жените.

И на 2 от 5 ще съм доволен... winner
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeПон Окт 25, 2010 12:21 am

Айде, успех. Аз имам желание Ренди да спечели, щото просто барет му е раничко да става чемп, че да не се повтори историята с Шеймъс. Уш голям хийл, пък тъпи рейнове.
Тук съм доста раздвоена. Искам да спечели Тийм СД, че да им се вдигне малко самочувствието, пък и от както Едж е там, шоуто си става доста добро. Искам СД да печелят, но очаквам РОУ да вземат победата.
Наталия ми е фаворитка, но Гробчо си казва думата, така че титлата ще се запази.
Щом силите са в Кейн, то очаквам победа за него. Но не знам как са се развили нещата до сега, за това не мога да дам конкретен отговор.
GO Daniel Bryan!!!

От сега казвам, спойлъри за Сървайвъра няма да гледам, че да е по-интересно. И утре ще оправя първото мнение там със.. TNA и WWE.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeПон Окт 25, 2010 11:01 pm

Ами аз май познах само едно нещо - че тотално ще се объркам. И правилно виках, че бих бил доволен на 2 познати. И толкова нямам. xa
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Окт 30, 2010 8:55 pm

Абе, турнира не беше толкова зле, колкото го изкалват в bwc. Както и да е, ще коментилам в "Кеч чат". Иначе, първият пост е обновен. ^^
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Ное 20, 2010 3:26 am

Постът едитнат, в очакване съм за един добър турнир в неделя. Ето и по-точни прогнози:

WWE Championship
Тук много бих се зарадвала на една победа на Ортън, колкото (ако още важи) Сина да си почине малко. За мачът не очаквам нищо особено, може би Сина ще пре*бе Ортън по някакъв начин, за да се задържи в компанията.

World Heavyweight Championship
Колкото и да ми се иска Едж да спечели, то няма да стане. Но като качество на мачът, очаквам много добър. Ако спретнат и вражда за TLC ще съм много доволна.

WWE Divas Championship 2-on-1 Handicap Match
Наталия ми е фаворитка, защото просто е страшно технична. Но уви, очаквам Лейкул да запазят. Дано за следващите вражди да не са с Наталия, че вече писва да ги гледам.

Singles Match
Ето тук очаквам много, ама много добър мач. В предишните им двубои съм останала с много добро впечатление и по моя гледна точка, те се сработват добре и са способни да направят един добър мач.

Survivor Series Elimination Tag Team Match
Ха-ха! Очаквам победа за Мистерио, децата трябва да се зарадват поне на това (ако Ортън спечели).

Tag Team Championship
Дай Боже, Козлов и Сантино да спечелят. Направо са ми фаворити!!! Искам ги шампионии!! laugh
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :
Прогнози за PPV Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Прогнози за PPV Right_bar_bleue

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Ное 20, 2010 5:35 pm

ще го гледам!!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Ное 20, 2010 5:38 pm

Афф.. Ако видя един коментар още, който не е свързан със темата, ще дигам уорн. За такива съобщения има "Кеч Чат"!!!! Тук искам да виждам мнения само с ПРОГНОЗИ за предстоящите турнири.
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeСъб Ное 20, 2010 6:29 pm

И го имаш, колкото и пак да е без покритие.

WWE Championship
Еми май ще е Ортън. Много се опитват в последно време да ни блазнят сценаристите с хийл търн на Сина, но нямам вяра
на такава чудесия. Само ми е чудно какво са замислили за Спаначко, че не ми се вярва да не му дадат "нещо важно".

World Heavyweight Championship
Тука би трябвало да е Кейн...не ми се вярва да разрушат чудовището все още. Или поне ако загуби, да си продължат враждата, а не да го забият.

WWE Divas Championship 2-on-1 Handicap Match
Тука съм за Лейкуул. Иначе и аз искам Наталия вече, но няма.

Singles Match
Ей тука пък съм хептен на зарчета...Айде нека да е Снежния фелъъъ.

Survivor Series Elimination Tag Team Match
Еми да, тука яко не най-явната победа на Мистерио, та на!

Tag Team Championship
И тук предпочитам тези, които няма да бият. Готин е батко ти Сантино, но едва ли ще им я дадат титлата.

Няма да казвам каква бройка познати желая, че да не се дъня втори път... laugh
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 6:10 pm

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs

WWE Championship : Tables Match
The Miz ©️ vs. Randy Orton

Тук като техника очаквам един добър мач, със победа на Миз. Мисля, че е един добър мейн ивент. Двамата са способни да направят един добър мач. Единствено се надявам да не завърши с RKO над Миз и Ортън да е отново шампион, защото това ще е грешно решение. Залагам на победа на Миз.

World Heavyweight Championship - TLC Match
Kane ©️ vs. Edge vs. Alberto Del Rio vs. Rey Mysterio

Така като гледам имената, които ще се борят за WHC ме надъхва. Очаквам доста добър мач, като отново смятам, че Кейн ще спечели. Дел Рио има добри умения като цяло, но му е рано за титла или (според мен) ще стане работата като с Шеймъс.. Мистерио изключено, след като работил с болка и бла, бла, блаа.. Изключително много ще се радвам, ако Едж вземе победата, фаворит ми е. Но ако враждата им се задържи до Royal Rumble ще е много по добре. Победа за Кейн.

Intercontinental Championship : Triple Threat Ladder Match
Dolph Ziggler ©️ vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger

Този мач от карда изобщо не ми е интересен. Като цяло и тримата имат добри качества, но не ми пука кой ще си тръгне с IC титлата.

Chairs Match
John Cena vs. Wade Barrett

Колко ще е chairs мач, ще видим.. laugh Това ще е мачът, който ще накара маркчетата да луднат, именно Сина да спечели. Но една победа на Барет няам да му дойде лошо според мен. Качеството на мача ще е лошо, то се знае.. ;d

WWE Title #1 Contenders Match - Ladder Match
John Morrison vs. Sheamus

Мачът на вечерта за мен. Както бях казала, двамата могат да направят много добър мач заедно, способни са и добре се сработват. Интересно ми е да ги гледам, не ми омръзват. Освен това и е #1 Contenders Match и ще е добре Morrison да вземе победата, по простата причина, че ще е добре ME сцената да се освежи и като цяло на Royal Rumble да гледаме Miz vs. Morrison, а не Orton vs. Sheamus ще е много по-добре. Причината е, че сме гледали Шеймъс и Ортън на ринга и не могат да направят кой знае колко добър мач, а Миз и Морисън те първа се издигат и определено ще е добро решение Морисън да вземе победата.

Divas Tag Team Tables Match
Natalya ©️ & Beth Phoenix vs. Lay-Cool

Този мач ще ми е изключително интересен, защото очаквам Наталия & Бет Финикс да направят мачът добър, да спечелят. От страна на Lay-Cool очаквам най-накрая да се разпаднат, да спертнат една добра вражда. Хареса ми самият сегмент, когато GM каза, че ще бъде tag team match, дори ще бъде tables. Просто изражението на доволната Бет и уплашените Лейкуул ме надъха. За първи път ще се кефя токлова на женски мач, да се надяваме наистина да бъде добър.

Като цяло мисля, че турнира ще е добър. Мачовете са на ниво, интересни са. Дано само не ни разочароват. smile

Последната промяна е направена от rozaLie на Нед Дек 19, 2010 11:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitimeНед Дек 19, 2010 11:20 pm

Оу, стана ли време за "тука има, тука нема". laugh

Соу едно бързо хвърляне на зара,че отново нямам пълна представа какво аджеба става. Но тоя път имам чувството, че ще успея. 462

Миз
Кейн
Кофи
Сина
Шеймъс - ще е странно "кралят" да загуби пуша си точно когато го получи. И аз се надявам това да е супер мач.
Може би Лейкуул.
Sponsored content

Прогнози за PPV Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Прогнози за PPV   Прогнози за PPV Icon_minitime

Прогнози за PPV
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии