xapricotkiss,, Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1021 Reputation : 6 Join date : 09.04.2009 Age : 27
| Заглавие: "Изгубеният свят" Съб Юни 19, 2010 1:31 am | |
| Младият журналист Едуард Малоун и група учени потеглят на експедиция. Целта им е Земята на Мейпъл Уайт - едно непристъпно плато в сърцето на южноамериканската джунгла, където по някакво чудо са оцелели праисторически животни. Освен със свирепите динозаври и ятата огромни птеродактили, смелите пътешественици трябва да се справят с още много препятствия, преди да се завърнат в Лондон.
Мое мнение: Книгата е много, много, много хубава, дори и да се разказва за праисторическият живот. Любимите ми герои са Малоун и Рокстън, а и също много се смях на разправиите между Самърли и Челинджър. /Както и външният вид и поведението на професор Челинджър. хД Направо, Челинджър е много хубав персонаж. хДДДД/ Дружо - хареса ми начина по който говори онзи негър. /Те всички говорят странно английски. хД/ | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: "Изгубеният свят" Съб Юли 10, 2010 11:38 pm | |
| Струва ми се много интересна! Може би ще я прочета, но вмомента имам толкова много книги които искам да прочета, че докато дойде нейния ред.. | |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: "Изгубеният свят" Нед Юли 11, 2010 11:26 pm | |
| Аз преди години съм гледала сериала - дори не знаех, че има книга.. ;д Ами може да я прочета - ако съдя по сериала наистина е доста интересна.. | |
|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: "Изгубеният свят" Пон Мар 07, 2011 12:47 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Изгубеният свят" | |
| |
|