Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Невена затъна в съдебни разправии

Go down 
АвторСъобщение
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :
Невена затъна в съдебни разправии Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Невена затъна в съдебни разправии Right_bar_bleue

( : pf
Брой мнения : 1298

Невена затъна в съдебни разправии Empty
ПисанеЗаглавие: Невена затъна в съдебни разправии   Невена затъна в съдебни разправии Icon_minitimeПон Юни 14, 2010 12:13 am

Невена затъна в съдебни разправии Image_510343_2
Невена Цонева отложи за кратко подготовката на новия си албум, понеже е затънала в съдебни дела. Айдълката сподели пред „Хай клуб", че е завела два иска срещу бившите си продуценти „Вирджиния Рекърдс" (за отчетност на приходите и забрана на участието й в Dancing Stars), които пък от своя страна я съдят, че е прекратила договора си с тях.Изобщо, пълна бъркотия.
"Доста мудно вървят нещата, но се надявам, че всичко ще приключи добре. Иначе в музикален план в момента пишат песни за бъдещия ми албум. Но все още не съм се спряла на парче, което да стане водещо", разказа Невена.
Питам я за връзката й с барабаниста на „Ку-Ку Бенд" Венелин Венков и Невена се усмихва щастливо: „Много ни е добре заедно, през лятото мислим да пътуваме из страната. Харесвам и морето, и Балкана, затова няма да спрем на едно място, а ще обикаляме. Едно от любимите ми места е Априлци, откъдето са баба и дядо. От морските градчета пък Несебър ми е слабост, ще отидем и там."
Макар че е лудо влюбена във Венко, Невена е против брака: „Казвам твърдо „не" на брака. И двамата с Венко смятаме, че един подпис не прави отношенията. Нямам намерение да имам деца в следващите пет-шест години - освен ако природата не реши нещо друго. Сега кариерата ми е най-важна за мен! Искам да правя хубава, мелодична музика, насочени към по-голяма аудитория".
Невена не си пада по попфолка, но не би отказала да направи дует с изпълнител от този жанр, ако й предложат.
Върнете се в началото Go down
http://afallennovel.bulgarianforum.net/

Невена затъна в съдебни разправии
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Невена Цонева

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Новини-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии