Warn : ( : ЗДР на Всички Брой мнения : 846 Reputation : 4 Join date : 14.02.2010 Age : 28 Местожителство : Търговище
Заглавие: Майли посвети песен на бившето си гадже Чет Юни 03, 2010 12:53 am
Любимката на тийнейджърите Майли Сайръс изпълни хита си Full Circle по време на фестивала Rock in Rio в португалската столица Лисабон.
17-годишната певица и актриса доста неочаквано обяви песента като я посвети на бившето си гадже.
„Посвещаван тази песен на двама души. Те винаги ще са част от живота ми, независимо какво казват хората. Сега ще ви изненадам - единият от тях е член на Jonas Brothers..... Това не сте го чули...."
Разбира се, става въпрос за Ник Джонас, който беше гадже на Майли през 2007г. В момента певицата има романтична връзка с екранния си партньор от филма „Последната песен" - австралиеца Лиам Хемсуърт.
Eдит: Ето и видео доказателство.
Последната промяна е направена от bubeto на Чет Юни 03, 2010 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже Чет Юни 03, 2010 1:18 am
Защо? Ето точно видео материала, след като не вярваш.
И точно преведени думите: "Тази песен е за двама души, които винаги се връщат един към друг...без значение какво казват останалите хора, или всички лоши хора, които се опитват да ви разделят...това е лична история...Изненада, изненада....Това е за Джонас Брадърс." След което Майли казва "Не сте чули това."
Аз лично се радвам, че се разкри тайната за още една Найли песничка. ^^
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже Чет Юни 03, 2010 2:44 am
Супер!!
pateto961 Нов
Warn : Брой мнения : 2 Reputation : 0 Join date : 08.06.2010
Заглавие: пффф Пон Юни 21, 2010 5:54 pm
Пфффффффф, супер..... Айде забравете за Найли, беее. http://vbox7.com/play:b6159280 Вижте това клипче и тогава говорете за Найли... Сигурна съм, че ще има за 3-ти път Нелена... Изоставате....
Изоставаме с новините (който според мен са пърни измишльотини), но не изоставаме в училище. Схващаш? ;д Ние да видим този клип, а защо Нелена феновете не видите клипът, където НАЙЛИ се целуват? Защо Ник не смее да изрече името на Сел в интервюта, а на Майли с радост го казва? Все едно. Много се говори, но друго е да вникнем в сърцата на звездите. Всеки си знае неговото, но важното е да различава мечтата от реалността. rozaLie.
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже Пон Юни 21, 2010 6:01 pm
Моля?! ;дд Защо да забравяме за Найли? Извинявай, всеки си има мнение. Ти харесваш Нелена, аз харесвам Найли. Не можеш да го промениш. Всички Найли фенове вярваме, че ще се съберат. Надеждата умира последна. Както е и при Нелена и при всички двойки, които са се разделили. Посветил е 2 песни на Сели, окей. А колко е посветил на Майли? Знаеш ли, че всичките песни, които е писал за Майли се съдират близо два албума? Не? ;д Написаното в клипа може да е вярно, но не мисля че някой ИЗОБЩО може да издаде тази информация. А сега, ако не харесваш Найли не знам какво търсиш в тази тема. (:
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже Пон Юни 21, 2010 11:36 pm
Супер! Какво толкова !? Лично на мен лично ми харесват и двата случая - И Ник и Майли И Лиам и Майли !!
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже Вто Юни 22, 2010 7:35 pm
Супер. (( :
Sponsored content
Заглавие: Re: Майли посвети песен на бившето си гадже