цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Street Dust – сцената е любимото им място Чет Май 13, 2010 10:26 pm | |
| Момчетата по пижами разказаха за „Хай клуб", че се занимават с танци едва от година и половина, но вече са успели да се явят на световно първенство по хип-хоп в Полша, където са се представили отлично, въпреки че са били най-младите участници.Запалили се от клипчета по интернет и оттогава танцуват неуморно. Купонът около тях не спира да тече - наред с музиката имат още един куп хобита. Симеон от малък си пада по всичко, свързано с електричеството („Три пъти ме е удрял ток", смее се той). Занимават се също с фотография и фотошоп. Умират да пътуват, а на въпроса ми кое е любимото им място в България, отговарят остроумно: „Сцената!" Макар че танцуват отскоро, при тях всичко е професионално - имат си хореографка, с която изпипват всеки детайл от танците. Твърдо решени са да развиват формацията си и да стават все по-добри. И са доволни, че след участието им в шоуто хората вече гледат на тях с повече респект. В плановете им влиза да спечелят „България търси талант" и след това да продължават с успехите. | |
|
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Street Dust – сцената е любимото им място Нед Юли 18, 2010 12:53 am | |
| | |
|
Barbie. Неспасяем
Warn : ( : Дявола ме кара и ми вика нека, нека! ;-) Брой мнения : 1965 Reputation : 143 Join date : 03.03.2010 Age : 27 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Street Dust – сцената е любимото им място Нед Юли 18, 2010 5:23 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Street Dust – сцената е любимото им място | |
| |
|