| Някога писали ли сте стихотворения? | |
|
+32rS.19 ♥ Little Girl ~ Gabbs. prettyreckless. ...LlilzZz... *Радии <3 Cap`pac. Тuтu. ♥ МаНдАрИнКаТа The_vampire_girl xMissDreamer Selena Marie Gomez the_green_lady xapricotkiss,, Nells bonita -A. candyx. . Alice~ vampirediaries. - NataLiya ~ mims.. Kat3t0 ♥ Kimberly monini ~Rossita цветuu** *SelZzZ* rozaLie ~Ivssy` Crazy <33 Нинзи ^ <3 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Пет Мар 04, 2011 11:01 pm | |
| Писала съм,но без рими. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Пет Мар 04, 2011 11:14 pm | |
| - *SelZzZ* написа:
- Аз предимно пиша разкази и приказки. Стихотворения съм се опитвала, но не са се получавали добре, а и... Римитеее...
И аз така.. |
|
| |
...LlilzZz... Луд фен
Warn : Брой мнения : 378 Reputation : 5 Join date : 13.03.2011 Age : 24 Местожителство : гр.Казанлък
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Сря Мар 16, 2011 9:53 pm | |
| Аз обожавам да пиша.Писала съм много стихотворения,много песни и много разкази!Не е за вярване но написах първото си любовно съчинение "Раздяла" когато бях на 8 и не беше чак толкова зле,сега като го пооправих стана много по-добре.Мисля и занапред да пордължа да пиша!!! | |
|
| |
prettyreckless. Напредващ
Warn : Брой мнения : 82 Reputation : 0 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Мар 27, 2011 5:37 pm | |
| Да.. някога. Скоро не съм имала вдъхновение да пиша. | |
|
| |
Gabbs. Напредващ
Warn : Брой мнения : 114 Reputation : 2 Join date : 05.06.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Юни 12, 2011 3:26 am | |
| Писала съм.По едно време ме беше ударил токът да пиша стихотворения,ама нещо не бях много оригинална и се отказах... | |
|
| |
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Юни 12, 2011 3:37 am | |
| Писала съм. По едно време доста честох пишех и не само стихотворения. Но напоследък нито имам време, нито муза за писане. | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Юни 12, 2011 4:16 am | |
| Пробвала съм, но хич не ме бива! Има си хора, които просто имат такава дарба да пишат и това просто е в кръвта им! Аз лично пиша разкази и се опитвам чат - пат романи, но никога не ги довършвам, тъй като нямам много време, но някой ден ще седна сериозно и ще почна ъпдейт на моите писмени творения .. | |
|
| |
sweet_baby369 Напредващ
Warn : Брой мнения : 64 Reputation : -12 Join date : 22.05.2011 Age : 28 Местожителство : Самоков
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Юни 12, 2011 3:33 pm | |
| ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ
Първият звънец удари Всички сме в класните си стай, Госпожата чакаше ни вече и с глас нежния тя ни рече.
Букварчето си отворете, страницата първа погледнете. А кой ще иска тук сега да напише буквичката “А”.
В миг настъпи тишина май всички са в паника… Раз, два, три, това ще бъдеш точно ти!-
и посочи госпожата първото дете с ръката. Но в миг звънеца извъня междучасието ви спаси даца.
С Н Е Ж К О
Отново пухкав сняг на вън вали. Вятърко защо ли пак се разсърди? Духа и не спира цяла нощ, ех, че е голяма неговата мощ.
Но в къщата ни огънче гори, милва ни лицата с топлите лъчи. Стаята оглася се с децки смях, шалче слагат и излизат те без страх.
Че трябва Снежко днеска да направят. От въглени очи ще му поставят, за нос какво ли да му сложат? О да, морков от туршия можат.
Отсреща кошче някакво наднича за шапка то ще му прилича. Метла в ръката му ще пъхнат и ето, че готов е Снежко, стъкнат.
Весело деца край него скачат, играчки на елхичката закачат, че новата година е на прага подарък чакат всички за награда.
| |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Нед Юни 12, 2011 6:21 pm | |
| - sweet_baby369 написа:
- ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ
Първият звънец удари Всички сме в класните си стай, Госпожата чакаше ни вече и с глас нежния тя ни рече.
Букварчето си отворете, страницата първа погледнете. А кой ще иска тук сега да напише буквичката “А”.
В миг настъпи тишина май всички са в паника… Раз, два, три, това ще бъдеш точно ти!-
и посочи госпожата първото дете с ръката. Но в миг звънеца извъня междучасието ви спаси даца.
С Н Е Ж К О
Отново пухкав сняг на вън вали. Вятърко защо ли пак се разсърди? Духа и не спира цяла нощ, ех, че е голяма неговата мощ.
Но в къщата ни огънче гори, милва ни лицата с топлите лъчи. Стаята оглася се с децки смях, шалче слагат и излизат те без страх.
Че трябва Снежко днеска да направят. От въглени очи ще му поставят, за нос какво ли да му сложат? О да, морков от туршия можат.
Отсреща кошче някакво наднича за шапка то ще му прилича. Метла в ръката му ще пъхнат и ето, че готов е Снежко, стъкнат.
Весело деца край него скачат, играчки на елхичката закачат, че новата година е на прага подарък чакат всички за награда.
УооУ! Много ми харесват! | |
|
| |
Don't Hold Your Breath ♥ Маниак
Warn : ( : Когато няма какво да правя, просто си стоя и си хубавея! ^_^ Брой мнения : 472 Reputation : 2 Join date : 09.06.2011 Age : 25 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Вто Юни 14, 2011 6:50 pm | |
| Имам около 40 стихотворения. Започнах да пиша на 6 и оттогава това ми е хоби. Обожавам да пиша, и то не само стихотворения! :) | |
|
| |
sweet_baby369 Напредващ
Warn : Брой мнения : 64 Reputation : -12 Join date : 22.05.2011 Age : 28 Местожителство : Самоков
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Пет Юли 01, 2011 12:03 am | |
| xoxo_rally11 мерси за коментара!!!!
Кирилица! Рос. (:
| |
|
| |
Ninzie Маниак
Warn : ( : нищоо случайнуу .. ~{} Брой мнения : 537 Reputation : 0 Join date : 29.06.2011 Age : 23 Местожителство : Warna
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Пет Юли 01, 2011 1:37 am | |
| Писала съм,но с адски безсмислени рими - и в този куплет има рима .. и разни такива! | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Пет Юли 01, 2011 4:41 am | |
| - sweet_baby369 написа:
- ПЪРВИЯТ ЗВЪНЕЦ
и посочи госпожата първото дете с ръката. Но в миг звънеца иззвъня междучасието ви спаси деца.
С Н Е Ж К О
Но в къщата ни огънче гори, милва ни лицата с топлите лъчи. Стаята оглася се с детски смях, шалче слагат и излизат те без страх.
Че трябва Снежко днеска да направят. От въглени очи ще му поставят, за нос какво ли да му сложат? О да, морков от туршия могат.
На истина са много хубави. :) |
|
| |
sweet_baby369 Напредващ
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Сря Авг 31, 2011 4:38 pm | |
| | |
|
| |
selinka_malinka Редовен
Warn : ( : I-I love you like a love song beby...Неказвай нищо само замълчи и аз знам това което знаеш и ти! Брой мнения : 157 Reputation : 1 Join date : 11.10.2010 Age : 23 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? Сря Авг 31, 2011 5:51 pm | |
| Ето едно мое стихотворение.Знам че звучи малко аматьорско:
Една мечта
Вечер като лягам си пожелавам нещо, и то винаги е горещо. Сутрин като стана си мисля: "Дано се сбъдне!О, колко ми се иска." Мисля си по цял ден : "Какво да правя?Нещо става с мен!" И така е ден след ден, година-две, дори цял ден! Вече е време да оправя това! Нека сбъдна своята мечта. Тръгвам с багаж огромен, и да знаете, че часът е съдбовен. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Някога писали ли сте стихотворения? | |
| |
|
| |
| Някога писали ли сте стихотворения? | |
|