Jogan ;;♥ Нов
Warn : ( : im no beauty queen, im just beautiful me.. ♥ Брой мнения : 39 Reputation : 0 Join date : 18.04.2010 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: crazy for Logan Lerman <33 ;; Сиси Чет Апр 22, 2010 11:39 pm | |
| Здравейте! Казвам се Сиси (правилното ми име е Сияна). От град Перник съм и след 4 дни ставам на 14 години. Но все още съм на 13,де.. ;д Фенка съм на Сел може би от 2-3 дни. Обожавам Логан Лерман и Джъстин Бийбър, но Логан ми е по-голяма страст. ;дд Имам фен форум за Джей - www.justinbieber.qforum.biz . Любимите ми цветове е син и розов. Слушам предимно рап и поп. Еми, за друго не се сещам, ако има нещо - питайте ме. :) | |
|
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| |
Jogan ;;♥ Нов
Warn : ( : im no beauty queen, im just beautiful me.. ♥ Брой мнения : 39 Reputation : 0 Join date : 18.04.2010 Age : 28 Местожителство : Перник
| Заглавие: Re: crazy for Logan Lerman <33 ;; Сиси Чет Апр 22, 2010 11:48 pm | |
| Здрасти! :) Да, имам две кучета. Едното е мъжки самоед, а другото е женска болонка. Ами, честно казано... Робърт Патинсън не ми допада. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: crazy for Logan Lerman <33 ;; Сиси | |
| |
|