| Представянето ми ^^ | |
|
+3rozaLie Cookie ♥ loving the rainbow ^ ^ 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
loving the rainbow ^ ^ Нов
Warn : Брой мнения : 49 Reputation : -1 Join date : 18.04.2010
| Заглавие: Представянето ми ^^ Нед Апр 18, 2010 4:24 am | |
| Казвам се Виктория,но ми викат Вики.На 13 от София съм.. Ако ви интересува нещо,питайте ! | |
|
| |
Cookie ♥ Маниак
Warn : Брой мнения : 401 Reputation : 1 Join date : 07.04.2010 Age : 27
| |
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Нед Апр 18, 2010 5:01 pm | |
| - Cookie ♥ написа:
- Здрастии! Въпросите ми са:
Какво обичаш да правиш през свободното си време? Почитателка ли си на Селина? Любима актриса/ любим актьор? Любима певица/ любим певец/ любима група? Любим филм? Любима песен? Това е от мен. (: Здравей .. Ами да чета,да излизам с приятели,да гледам някой филм вкъщи..абе много неща хД Да ,голяма почитателка съм и ! Ами Кристен Стюард,Лейтон Мийстър,Нина Добрев../Робърт Патинсън,Иън Сомърхолдър.. Ами много са..не мога да кажа с точност хХ Пак са много ... Мм нямам.. А ето и отговорите на въпросите на Ро (: Кеч-не Ами много я харесвам като цяло..В Хана Монтана играе много добре и е много красива Гледала съм го,но съвсем малко.. Ами те са два-Джъстин Бийбър и Робърт Патинсън Ами форумът ми харесва,но ще коментирам по обстойно като го разгледам съвсем (:
Последната промяна е направена от loving the rainbow ^ ^ на Пон Май 24, 2010 5:23 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Нед Апр 18, 2010 5:07 pm | |
| Хай!^ Аз съм Мони, на 14, от Сандански.. Как откри форума? Защо реши да се регнеш? Любима песен на Сел? А любим филм с нейно участие? Харесваш ли Здрач сагата? А "Дневниците на вампира"? Това е за сега.. Бай! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Нед Апр 18, 2010 11:50 pm | |
| Приятно ми е Мони (: Ами една приятелка ми каза хД Не знам,хареса ми.. Нямам любима,всички ми харесват. Мм не знам. Да ужасно много. И Дневниците на вампира харесвам..следя го и с нетърпение чакам следващия епизод (: | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Пон Апр 19, 2010 12:22 am | |
| Хей! Аз съм Теди (но обичам да ме наричат Росита) и съм от Варна. Как си? Какво правиш? Любима храна? А напитка? Три дрехи, които носиш най-често? Имаш ли автобиографичната книга на Майли - Мечти по ноти? Какво ти е мнението за нея? Какво те впечатли в Майли? Какво те впечатли в Селена? Любим/и епизод/и от 1 сезон на Дневниците на Вампира? А от 2 сезон? Бай! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Пон Апр 19, 2010 3:24 am | |
| Приятно ми е Роси (става ли така да ти викам? ) ^^ Добре съм (: Ами мотая се из форуми хД Мм нямам... Зависи от настоението. Ами едни от любимите ми дънки,тениски и суитчери (извинявам се че е толкова общо,но просто не мога да определя точно) Нямам я,не мисля че ще си я купя.Не знам не ми изглежда нещо,за което си заслужава. Ами много харесвам гласа на Майли,усмивката и хД И е много красива.. Селена-много е сладка и не знам просто ми грабна окото (: Хмм..не съм се замисляла хД Чао ^^ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Вто Апр 20, 2010 2:41 am | |
| Добре съм ^^ И нищо не правя (: Едит : Ти какво правиш ? ^^ Бту и ти ли си от София ? | |
|
| |
Dirty Little Liar. Неспасяем
Warn : ( : That everything you do, is super fuckin' cute! ;} Брой мнения : 842 Reputation : 7 Join date : 16.11.2009 Age : 28 Местожителство : София
| |
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Сря Апр 21, 2010 12:39 am | |
| Черешов | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Пет Апр 30, 2010 11:34 pm | |
| Ако трябва да слушаш една и съща песен до края на живота ти без да я спираш.. Коя песен би избрала?
БТУ - Аз съм Теди, на 11 от Варна! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ Пон Май 03, 2010 11:29 pm | |
| Приятно ми е Теди (: Но на въпроса ти не знам как да отговоря..толкова песни обичам,че не знам вече ... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Представянето ми ^^ | |
| |
|
| |
| Представянето ми ^^ | |
|