| I could really use a wish right now ♥ .. | |
|
+11...:СиС:... Jolie Тuтu. ♥ Dirty Little Liar. LightOne iff...^^ monini rozaLie ~Rossita ~Saranghe ♡ ~Ivssy` 15 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 2:32 am | |
| Хай .. ново представяне. Казвам се Ивайла. Викат ми Ив,Ива,Ивси и т.н. От Димитровград съм. На 13 години . Имам куче. Хич не обичам да ми пробутват такива заплахи по интърнет, отворена съм си и в нета и в реалния живот ,и това никой няма да го промени. Не се интересувам от хорското мнение :))) хич .. ама хич не обичам да се карам с приятелите си. [И това става много често. :))] Заядлив човек съм, акъла ми е хулигански ;д. Обичам да ядосвам учителите. Идолите са ми : Miley Cyrus ,Selena Gomez, Taylor.L. :)) .. много лесно мога да се разсърдя .. дори за най-малкото така, че Митко внимавай! :))
Последната промяна е направена от ~Ivssy` на Съб Сеп 11, 2010 2:27 am; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 3:08 am | |
| Здрасти Ив! Аз съм Алисън (Боряна, ама много хора ми викат така). Ето ми въпросчетата:
1.Посещавала ли си чужда странна? 2.Ако да коя? 3.Имаш ли приятел (разбираш смисъла)? 4.Ако да от колко време? 5.Празнуваш ли Хелоуин? 6.Занимаш ли се с ФотоШоп? 7.Ако да от колко време? 8.Обичаш ли сладко? 9.Харесваш ли Майли? 10.Защо? 11.Харесваш ли ДЖОНАС? 12.Защо? 13.Любимият ти цвят кой е? 14.Майли или Хана? 15.Кое е любимото ти цвете? 16.Гледаш ли кеч? 17.Кой е любимият/ата? 18.Любимият ти филм е? 19.Любимата ти песен е? 20.Любимата ти телевизия е? 21.Любимата ти реклама е? 22.Любимият ти парфюм е? 23.Любимата ти храна е? 24.Любимата ти напитка е? 25.Кога си родена? 26.Какъв е телефона ти (марка и модел)? 27.Имаш ли плакати окачени в стаята? 28.Колко наброй? 29.На кой? 30.Любимият ти предмет е? 31.Любимата ти песен на Селина е? 32.Как намери форума? 33.Гледаш ли вещиците близначки по БтвКомеди? 34.Кефи ли те? 35.Имаш ли дупки? 36.Любима дреха в гардероба ти? 37.Водиш ли си дневник? 38.Как си? 39.Какво правиш? И накрая...40.Къде е млякото?
Надявам се да имаш нерви и да отговориш. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 3:26 am | |
| 1.Посещавала ли си чужда странна? Да. 2.Ако да коя? Турция и Германия. 3.Имаш ли приятел (разбираш смисъла)? Засега не. 4.Ако да от колко време? 00.00 ;д 5.Празнуваш ли Хелоуин? Да, баба винаги ми изпраща кулет с бонбони от САЩ ;Д 6.Занимаш ли се с ФотоШоп? Ами .. да ,но само когато имам муза. 7.Ако да от колко време? От 5 месеца. 8.Обичаш ли сладко? Това ми е основното ястие ;д 9.Харесваш ли Майли? Да, и то много ! 10.Защо? По много причини ! Красива е ,забавна, талантлива ... мечтата ми е да я видя на живо . 11.Харесваш ли ДЖОНАС? Само Ник . Кевин и Джо са ми антипатични. 12.Защо? Защото ,Никчо е най-сладкия от цялата група ,сигурно и в цяла Америка. Обожавам гласът му! 13.Любимият ти цвят кой е? Лилаво и Бебешко синьо . 14.Майли или Хана? Майли . 15.Кое е любимото ти цвете? Роза. 16.Гледаш ли кеч? Само когато го хвана! 17.Кой е любимият/ата? Батиста < 33 18.Любимият ти филм е? Дневниците на Принцесата, Вещиците близначки и мн.др. 19.Любимата ти песен е? Много са ! 20.Любимата ти телевизия е? БТВ Комеди . 21.Любимата ти реклама е? Никоя, всички са дразнещи! 22.Любимият ти парфюм е? Карлос Моя. 23.Любимата ти храна е? Пица . 24.Любимата ти напитка е? Фанта портокал и Капи зелена ябълка. 25.Кога си родена? В първия пост го пише. 26.Какъв е телефона ти (марка и модел)? Samsung D900I 27.Имаш ли плакати окачени в стаята? Да. 28.Колко наброй? 10 . 29.На кой? Майли и Сел. 30.Любимият ти предмет е? Български. 31.Любимата ти песен на Селина е? Naturally . 32.Как намери форума? Една приятелка ми го каза. 33.Гледаш ли вещиците близначки по БтвКомеди? Да. 34.Кефи ли те? Много. 35.Имаш ли дупки? Не. 36.Любима дреха в гардероба ти? Дънки. 37.Водиш ли си дневник? Да. 38.Как си? Добре . 39.Какво правиш? Гледам Вещиците близначки . 40.Къде е млякото? В нескуик 3 ин 1 . | |
|
| |
~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 3:32 am | |
| | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 1:34 pm | |
| Много ми харесва подписа ти. Ти ли го прави? И между другото - Росита, от Варна. < 3 | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 3:34 pm | |
| Сестра ми, аз го правих, бе! ;д
И имам още въпроси към теб. Какво е мнението ти за форумът, от видяното? Мислиш ли да се задържиш тук? Обичаш ли да четеш книги? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 4:25 pm | |
| Какво е мнението ти за форумът, от видяното? Страхотен е ,със сигурност е най-добрият форум за Селл в България. Мислиш ли да се задържиш тук? Зависи ,ако имам време за да сядам на компютъра ,винаги ще пиша когато имам възможност ! Обичаш ли да четеш книги? Да, това ми е 3-тото хоби ;д. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 4:29 pm | |
| О, супер! Любима книга? Защо? Какъв жанр обичаш да четеш? Чела ли си "Последна Песен"? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 5:03 pm | |
| Здрасти!^^ Аз съм Мони, на 14, от Сандански. Каза, че харесваш Здрач Сагата.. Коя ти е любимата книга от поредицата? Здрач филма или Новолуние филма? Защо? Здрач филма или Здрач книгата? Новолуние филма или Новолуние книгата? Любим герой от поредицата? Харесваш ли "Дневниците на вампира"? Ами това е засега.. Чао!^^ | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 5:07 pm | |
| Здрасти, Мони ^.^ Коя ти е любимата книга от поредицата? Ами ,, засега е затъмнение. Здрач филма или Новолуние филма? Здрач. Защо? Незнам, просто ми харесва момента когато Роб изсмуква отровата от Крис. Здрач филма или Здрач книгата? Книгата. Новолуние филма или Новолуние книгата? Филмът. Любим герой от поредицата? Едуард и Бела . Харесваш ли "Дневниците на вампира"? Гледала съм, само 3 епизода ,и ми харесват!
| |
|
| |
iff...^^ Нов
Warn : Брой мнения : 11 Reputation : 0 Join date : 18.04.2010
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 6:17 pm | |
| Хей! Аз съм Ива на 15 от Варна. Как си? К'во правиш? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Нед Апр 18, 2010 7:33 pm | |
| Здравей, Ива! Добре съм ,и си правя тема в секцията "графики" ^.^. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:00 am | |
| От кога следиш кеча? Кой други любимци имаш освен Батиста? Какво ти е мнението за женското присъствие в този спорт? И тяхното участие доколко е за боя и доколко е с цел привличане на повече зрители? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:16 am | |
| От кога следиш кеча? Ами има една година и 3 месеца . Поне така мисля. Кой други любимци имаш освен Батиста? Джон Сина, тези по-хубавите, но честно Батиста много се е променил . ;x Какво ти е мнението за женското присъствие в този спорт? Пълна излагация! Не мисля ,че ние жените сме сгодни да се трепем ,за една титла, но щом и харесва това . И тяхното участие доколко е за боя и доколко е с цел привличане на повече зрители? За първото ,не съм сигурна ,но за зритерите ,това няма спор 100% са ги вкарали за да има повече от обикновенно зрители.Особедно момчета и мъже. ;d Е ,то е едно и също ,но .. :D Междо другото много ми е приятно ,че точно ти ми задаваш въпроси < 3 .. ;d | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:22 am | |
| Как се е променил образа на Батиста? Аз не съм запознат, защото съм го гледал когато беше в Еvolution и после когато вече почна враждата с Рей Мистерио.
Любими мачове? Кечист, който да ненавиждаш? Сега покрай враждата между Батиста и Сина за кого си? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:29 am | |
| Как се е променил образа на Батиста? Аз не съм запознат, защото съм го гледал когато беше в Еvolution и после когато вече почна враждата с Рей Мистерио. Стана много надут ,сигурна съм ,че си гледал епизода с Сина. Съдиите едва ги разтърваха. Любими мачове? Ами ,нямам точно любим . По-точно обожавам уличните мачове ,в клетка и за куфарчето.Кечист, който да ненавиждаш? Със сигурност е Острието ! Сега покрай враждата между Батиста и Сина за кого си? Ами ,въпреки ,че се ненавиждат аз не мога да застана на никой от двамата на страна, защото и двамата са много ама много добри в професията си . И двамата ги харесвам. ;d | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:34 am | |
| След като си преглеждала постовете ми, си забелязала че твърдя, че кечът е нагласен и всичко се решава от сценаристите - според теб има ли доза истина в мнението ми и истински ли е кеча ?
Коя е най-голямата ти изненада или шокиращ обрат през последната година? | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:38 am | |
| След като си преглеждала постовете ми, си забелязала че твърдя, че кечът е нагласен и всичко се решава от сценаристите - според теб има ли доза истина в мнението ми и истински ли е кеча ? Да ,всичко е нагласено ,но имам мисълта ,че има поне малка доза истина в това предаване . Коя е най-голямата ти изненада или шокиращ обрат през последната година? През тази година нямам ,но не помня точно ,по-миналата година . Ме разстрой хипер много ,че семейството на Рей се обърна срещу него [леля му ,братовчед му] от както този почина . Не му помня името xD .. даже не съм сигурна ,че са семейството . Тогава ставаше истинска драма. И ,то пред цял свят. Безобразие. | |
|
| |
LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:45 am | |
| Е, да то не може така просто да се каже. Разбира се, кечът е комплексен и факторите в него са доста, за да може абсолютно всичко да се контролира от сценаристите. Но примерно за враждите е ясно, че не са чак толкова сериозни и взривоопасни, колкото ги изкарват на екрана.
А запозната ли си с предишните години на кеча от началото на века? | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 12:45 am | |
| Какво не навиждаш в Острието? Кое ти харесва в Батиста и Сина? Доволна ли си от резултатите на WM26? Имаш ли мнение за Джеф Харди, ако имаш какво е то? Единствено WWE ли гледаш, или и TNA? Хм.. Как разбра за този вид спорт?
Надявам се, че не ти досаждам. | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 1:28 am | |
| Какво не навиждаш в Острието? Наглостта му ! Кое ти харесва в Батиста и Сина? Ами ,незнам точно. Доволна ли си от резултатите на WM26? Ами ,не на всички. Имаш ли мнение за Джеф Харди, ако имаш какво е то? Симпатичен е ,но не съм му почитателка ! Единствено WWE ли гледаш, или и TNA? И двете ! Хм.. Как разбра за този вид спорт? Ами ,обичам да седя до късно ,и щраках програмите за някой интересен филм . И попаднах на GTV и се загледах ,и от там тръгна манията. :D | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. Пет Апр 30, 2010 1:46 am | |
| Ъм.. Любимец от TNA? TNA/WWE? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: I could really use a wish right now ♥ .. | |
| |
|
| |
| I could really use a wish right now ♥ .. | |
|