| Вики @@!! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
miley_cyrus Нов
Warn : Брой мнения : 22 Reputation : 0 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: Вики @@!! Вто Апр 13, 2010 11:18 pm | |
| | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Вики @@!! Вто Апр 13, 2010 11:21 pm | |
| Гледам, харесваш Майли, а? От кога си и фенка? Първата песен, която й чу? Какво беше първото ти мнение за нея? Любима песен? Албум? Имаш ли любима серия на ХМ? Ъм.. С кого я предпочиташ? (Ник, Лиъм, Джъстин..) Бай дъ уей, аз съм Ро (или по-точно Чичи, но предпочитам да ми казват Ро), от Пловдив, на 13. (: | |
|
| |
miley_smiley Редовен
Warn : ( : :D :D :D Брой мнения : 269 Reputation : -1 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Вики @@!! Вто Апр 13, 2010 11:27 pm | |
| Охо Викиии!! Обичаш ли ме? Какво правиш? Иван или Мартин?(;д ;д и двамата са луди..) Коя ти е любимата песен на Джъстин Бийбър? | |
|
| |
miley_cyrus Нов
| Заглавие: Re: Вики @@!! Вто Апр 13, 2010 11:28 pm | |
| Гледам, харесваш Майли, а? Да. И Майли и Селена! От кога си и фенка? Ами от месеци. Първата песен, която й чу? Party in the USA Какво беше първото ти мнение за нея? Яка и луда! Любима песен? Party in the USA Ъм.. С кого я предпочиташ? (Ник, Лиъм, Джъстин..) Джъстин!
Ро (: | |
|
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вики @@!! Сря Апр 14, 2010 12:10 am | |
| Здрасти, адашке! 1.Любим цвят? 2.Любима група? 3.Любим/а певец/певица? 4.Любим/а актьор/актриса? 5.Коя зодия си? 6.Оптимист или песимист? 7.Робърт Патинсън или Тейлър Лотнър? 8.Майли, Деми или Селена? 9.Любима песен вмомента? 10.Твоето хоби? 11.Мечтата ти е... 12.Можеш ли да свириш на нещо? 13."Клюкарката" или "Трий Хил"? 14.Защо? 15.Как разбра за форума? 16.Как се запали по Сели? 17.Какво би взела със себе си на самотен остров? (имаш право на едно нещо ) 18.Най-важният човек за теб? Е, това е от мен!Бай-бай! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Вики @@!! Сря Апр 14, 2010 1:02 am | |
| Фенка на Майл, а? Браво - добър избор. Аз съм Теди, но обичам да ме наричат Рос или просто Росита. На 10, от Варна. Имаш ли автобиографичната книга на Майли - Мечти по ноти? ТОП 5 песни на Майли? Любим аватар на Майли? Какви са ти впечатленията за форума? Харесва ли ти тук? Откога харесваш Селена Гомез? Какво ти е мнението за нея? Какво те впечатли в Сели? А в Майли? | |
|
| |
miley_cyrus Нов
| Заглавие: Re: Вики @@!! Сря Апр 14, 2010 10:30 pm | |
| Обичаш ли ме? Многооооооооо , нали сме най-добри приятелкии ! Какво правиш? Ами във форума .Иван или Мартин?(;д ;д и двамата са луди..) Мартин !Коя ти е любимата песен на Джъстин Бийбър? Baby !
|
| |
miley_cyrus Нов
| Заглавие: Re: Вики @@!! Сря Апр 14, 2010 10:35 pm | |
| Здравейт и на теб , адашке! 1.Любим цвят? Цикламен,розов,жълт,черен и бял .2.Любима група? Camp Rock .3.Любим/а певец/певица? Селена , много ясно !4.Любим/а актьор/актриса? Ами , Майли !5.Коя зодия си? Лъв .6.Оптимист или песимист?Оптимист .7.Робърт Патинсън или Тейлър Лотнър? Тейлър Лотнър .8.Майли, Деми или Селена? Селена .9.Любима песен вмомента?Naturally .10.Твоето хоби? Ами , събирам салфетки .11.Мечтата ти е...Да имам голямо семейство !12.Можеш ли да свириш на нещо?ами преди свирих на пиано,но вече не 13."Клюкарката" или "Трий Хил"? Трий Хил .14.Защо? Ами , незнам . 15.Как разбра за форума? Ами , в гугъл го намерих .16.Как се запали по Сели? От песни , от клипове , от филми и др уги.17.Какво би взела със себе си на самотен остров? (имаш право на едно нещо laugh) Може би майка ми,а ако не трябва хора--храна .18.Най-важният човек за теб? Родителите ми .
|
| |
miley_cyrus Нов
| Заглавие: Re: Вики @@!! Сря Апр 14, 2010 10:38 pm | |
| Имаш ли автобиографичната книга на Майли - Мечти по ноти? Не, имам на Хана Монтана. ТОП 5 песни на Майли? Ами, най-ме кефи Party in the USA. Любим аватар на Майли? http://www.topnews.in/files/miley-cyrus5558.jpg Какви са ти впечатленията за форума? Супер е!!! Харесва ли ти тук? Дааа!! Откога харесваш Селена Гомез? Ами, от месеци. Какво ти е мнението за нея? Яка, с много хубав глас!! Какво те впечатли в Сели?Хубавия й глас и друго. А в Майли? Че е лудаа и много готинааа!!
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вики @@!! | |
| |
|
| |
| Вики @@!! | |
|