Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

New begining , new person ! I'm here ! Again : ))

Go down 
+4
cMexypaH
Alice~
rozaLie
xstardazzle
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :
New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Right_bar_bleue

Брой мнения : 20

New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Empty
ПисанеЗаглавие: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 10:51 pm

Здравейте хора..Знаете ме .. Аз съм Данс .. Ненужно е да се представям отново, защото с голяма част от вас някога бях адски близък. (В момента единствено с Вени [h]. ) Таа .. Искам да се извиня на Катето и Веско .. За всичко .. Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам .. Искам да започна наново ..

Ро (:
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 11:02 pm

Хей, Данс!! Аз съм Чичито (Ро) hug
Как си, бе?
Какво си правиш?
Нещо ново около теб? Похвали се! ;д
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :
New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Right_bar_bleue

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 11:03 pm

Форумът струва ли ти се различен? Различни хора...?
http://avatar-for-you.dir.bg
cMexypaH
Неспасяем
Неспасяем
cMexypaH

Warn :

( : Момичето... ;д
Брой мнения : 647
Местожителство : Стара Загора

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeНед Апр 11, 2010 11:06 pm

xstardazzle написа:
Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам

Знам, че за някои може да не е много, но за мен си е доста и за където си призна(дори малко късно, но няма проблем) ти приемам извинението. :]]

Таа какво правиш?
Защо реши да се върнеш?
Приятели?

Ро (:
http://voteforselinbg.000space.com/
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 12:20 am

rozaLie написа:
Хей, Данс!! Аз съм Чичито (Ро) hug
Как си, бе?
Какво си правиш?
Нещо ново около теб? Похвали се! ;д

Хей! [хъг] Охх, еми в момента съм малко депресиран, като цяло съм добре. : ))
Охх, доста нови нещаа, но не са за форум. ; ))

Ро (:
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 12:21 am

Alice~ написа:
Форумът струва ли ти се различен? Различни хора...?
Охх, различен, може би заради дизайна и е много по-развит. За хора незнам, защото голяма група от хора, с която поддържах връзки си смениха nickname-а и незнам кой кой е. : ))

Ро (:
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 12:27 am

cMexypaH написа:
xstardazzle написа:
Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам

Знам, че за някои може да не е много, но за мен си е доста и за където си призная(дори малко късно, но няма проблем) ти приемам извинението. :]]

Таа какво правиш?
Защо реши да се върнеш?
Приятели?

Ро (:

Хееей! friends Еми, снощи се върнах от лагер и все още свиквам с домашната обстановка и уют. : )) Всъщност и аз незнам защо реших да се върна .. Снощи Вени ми прати линк на темата за 1-вата година на форума и мен ме имаше в поста на Катето .. Стана ми адски приятно и .. Ох незнам и аз.При теб нещо ?
Бтл Чичито много грешки поправя бе ей,тя даскалката по български не счита такива дребнички за грешки!

Така е, Данс. ;д Някой трябва да поправя. Ама да не ти прави впечатление толкова много. ;д
Ро (:
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 1:24 am

Данссс ти се върнаа!!!!! sun Аз съм Талито (С друг ник съм. ) Дребусъчеее липсваше ми!! Я дай скайп! friends
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 1:34 am

Бейби! < 333333333333333333333333
Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!
Не се чуди,аз съм Венито.;дд
Как си?
Какво правиш?
Изгледа ли ДНВ 17?
Страшен ли ти се стори,защото както ти казах в скайп-аз се крих под възглавницата!? ;ддд

Е..Какво друго да те питам..Аз знам всичко.;дд
Това е за сега! < 33333333333333
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 2:07 am

М.. хай. С тебе не се познавам, но нищо не ми пречи да те опозная. ^^ Таа.. аз съм Теди от Варна, но предпочитам да ме наричат Рос или Росита.

К`во правиш?
К`ва музика слушаш?
ТОП 5 песни? (Не само на Сел..)
Карал ли си кънки на лед?

Т`ва е за сега. :)
http://acciosharman.tumblr.com/
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 4:20 am

Дааанс!!!
Ей, как са зарадвах като видях темата sun Докато си пишех поста (за 1 година) се сетих заа "доброто старо време" ( :Д ). Азз да знаеш, че не се сърдя ии също се извинявам за всичко!
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 3:50 pm

Rossita. написа:
М.. хай. С тебе не се познавам, но нищо не ми пречи да те опозная. ^^ Таа.. аз съм Теди от Варна, но предпочитам да ме наричат Рос или Росита.

К`во правиш?
К`ва музика слушаш?
ТОП 5 песни? (Не само на Сел..)
Карал ли си кънки на лед?

Т`ва е за сега. :)

Хей,аз съм Даниел на 13 от Бургас. : ))
Еми, в момента съм болен, преди малко се върнах от училище. : ((
Ох, да ти кажа, стилът ми на музика в последно време до толкова се е променил,че и аз немога да повярвам.Като цяло слушам поп,метъл и малко хардкор.
1) Slipknot - Psichosocial
2) Demi Lovato - Remember December
3) Demi Lovato & Joe Jonas - Make A Wave
4) Slipknot - Dead Memories
5) Rihanna - Rude Boy
Да,карал съм и съм доста добър,защото преди нон-стоп карах ролери,но кънките на лед не ме влекът.: ))

Ро (:
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 3:53 pm

llevame написа:
Бейби! < 333333333333333333333333
Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!
Не се чуди,аз съм Венито.;дд
Как си?
Какво правиш?
Изгледа ли ДНВ 17?
Страшен ли ти се стори,защото както ти казах в скайп-аз се крих под възглавницата!? ;ддд

Е..Какво друго да те питам..Аз знам всичко.;дд
Това е за сега! < 33333333333333

Вении!< 3333333 friends sun
Не съм много добре, да ти кажа.
Преди малко се върнах от училище...болен. : (( Да не ти разпрявям в автобуса какво стана.. : ((
Даа,изгледах го,но не ми се стори страшен. ;) Самоо края ме депресира още повече, сякаш малко ми е, че и да видя Стефан да пие човешка кръв. ; ((

Ро (:
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 3:56 pm

Kat3t0 <33 написа:
Дааанс!!!
Ей, как са зарадвах като видях темата sun Докато си пишех поста (за 1 година) се сетих заа "доброто старо време" ( :Д ). Азз да знаеш, че не се сърдя ии също се извинявам за всичко!

Катее. < 33333 Всъщност, няма за какво да се извиняваш! : )) Но дето се миналото да си остане на мястото. : )) Започваме на ново .. На новата година. хД

Ро (:
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 6:59 pm

Хмм, аз предпочитам кънките на лед. ;д
Таа.. добър избор на музика. Поздравления.
Малко са хората, които слушат такъв тип музика.
М.. аз също клоня към тоя тип музика. ;д
Слушаш ли AC/DC?
А Metallica?
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 7:52 pm

Rossita. написа:
Хмм, аз предпочитам кънките на лед. ;д
Таа.. добър избор на музика. Поздравления.
Малко са хората, които слушат такъв тип музика.
М.. аз също клоня към тоя тип музика. ;д
Слушаш ли AC/DC?
А Metallica?

Не слушам толкова стари банди. : )Слушам по-новичките.Най-вече Slipknot,Bullet for my Valentine,Eyes Set To Kill.А ти по-старичките ли?Слушаш ли лек метъл/емокор като Evanescence?Защото за мен това не е метал. : ))

Ро (:
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 7:55 pm

О.. Я да видим кой слуша Слипкнот? laugh
Не че съм зарибена, но една приятелка е луда по тях и аз по край нея.. ;д
Та.. Коя ти е любимата им песен?
Албум?
Кой от групата те кефи най-много?

-- Венние.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeПон Апр 12, 2010 10:09 pm

Мда.. старите банди ме кефят.
Колкото до тия новите.. не знам - не ме кефят..
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 1:38 am

rozaLie написа:
О.. Я да видим кой слуша Слипкнот? laugh
Не че съм зарибена, но една приятелка е луда по тях и аз по край нея.. ;д
Та.. Коя ти е любимата им песен?
Албум?
Кой от групата те кефи най-много?

-- Венние.

Аз скоро се зарибих и бях депресиран заради това : ( но свикнах : DD
Таа..Любима песен:Psichosocial.Ще ми се смееш ако ти кажа,че незнам албумите им ;дд.И най-много ме кефят Кори & Крейг < 33.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 2:07 am

А.. И аз обичам Кории!! <33
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 2:48 am

Цтцтцтцт..Аз пък слушам лек метъл..Като Евъненс и Найтлиш..Не съм като вас..Твърдаци такива..и ти Чичике..От кога слушаш метъл.?!; хх
Потресена съм!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 2:52 am

Аз слушам попринцип всичко. Супер много обичам да слушам Wait&Bleed на Слипкнот. Теб Данс кефи ли те? ;д

И.. Още групи си слушам. Песента да ми хареса, пък.. ;д Иначе метъл си слушам от 3 години.

И за да не е без хич:
Слушаш ли Респект Рекърдс?
Btw.. Какво мислиш за Майли? (сегашното ти мнение)

Последната промяна е направена от rozaLie на Вто Апр 13, 2010 4:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeВто Апр 13, 2010 3:18 am

Първият път не ти се представих ;д! Аз съм по-голямото Теди, на 11 от Варна ..
Познаваш ли се лично със Сис?
Харесва ли ти в Бургас?
Имате ли хубави молове ;д?
Кефи ме стилът ти на музика, и аз слушам такива песни, но слушам и от старите песнички... Слушаш ли хаус или техно понякога?
Любима песен на Селина?
Какво мислиш за филмът "Отново на 17"?
Кефи ли те?
Харесваш ли Майли Сайръс?
Спортуваш ли нещо?
Мачове глешдаш ли?
Ако да - ЦСКА или Левски?
Любим отбор от Английската висша лига - само един! -

Чао .. Това беше от мен! Дано не съм те затруднила ;д..
http://avatar-for-you.dir.bg
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeСря Апр 14, 2010 10:01 pm

Alice~ написа:
Първият път не ти се представих ;д! Аз съм по-голямото Теди, на 11 от Варна ..
Познаваш ли се лично със Сис?
Харесва ли ти в Бургас?
Имате ли хубави молове ;д?
Кефи ме стилът ти на музика, и аз слушам такива песни, но слушам и от старите песнички... Слушаш ли хаус или техно понякога?
Любима песен на Селина?
Какво мислиш за филмът "Отново на 17"?
Кефи ли те?
Харесваш ли Майли Сайръс?
Спортуваш ли нещо?
Мачове глешдаш ли?
Ако да - ЦСКА или Левски?
Любим отбор от Английската висша лига - само един! -

Чао .. Това беше от мен! Дано не съм те затруднила ;д..

Всъщност да,три пъти сме се виждали-два пъти на караоке и веднъж в киното,но незнам дали тя ме видя,защото аз чаках за моя филм и като влизах тя излизаше от залата. : ))
Даа,много!
Слушам някои хаус песни.
Naturally
Щом е със Зак е незабравим < 3. ; ))
Много !
Вече да!
До няколко месеца тренирах баскетбол,в момента нищо.
Зависи от отборите...
Левски winner
Manchester United winner king

Беше ми приятно! : ))
xstardazzle
Нов
Нов
xstardazzle

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitimeСря Апр 14, 2010 10:03 pm

rozaLie написа:
Аз слушам попринцип всичко. Супер много обичам да слушам Wait&Bleed на Слипкнот. Теб Данс кефи ли те? ;д

И.. Още групи си слушам. Песента да ми хареса, пък.. ;д Иначе метъл си слушам от 3 години.

И за да не е без хич:
Слушаш ли Респект Рекърдс?
Btw.. Какво мислиш за Майли? (сегашното ти мнение)

Харесвам всички песни на Слипкнот!Обожавам ги! rock
2-3 песни съм чувал на Респект Рекърдс,но не ми допадат.
Вече ми е една от фаворитките. : ))

Ро (:
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : ))   New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Icon_minitime

New begining , new person ! I'm here ! Again : ))
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Un forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии