| New begining , new person ! I'm here ! Again : )) | |
|
+4cMexypaH Alice~ rozaLie xstardazzle 8 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
xstardazzle Нов
Warn : Брой мнения : 20 Reputation : 0 Join date : 11.04.2010
| Заглавие: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Нед Апр 11, 2010 10:51 pm | |
| Здравейте хора..Знаете ме .. Аз съм Данс .. Ненужно е да се представям отново, защото с голяма част от вас някога бях адски близък. (В момента единствено с Вени [h]. ) Таа .. Искам да се извиня на Катето и Веско .. За всичко .. Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам .. Искам да започна наново ..
Ро (: | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Нед Апр 11, 2010 11:03 pm | |
| Форумът струва ли ти се различен? Различни хора...? | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Нед Апр 11, 2010 11:06 pm | |
| - xstardazzle написа:
- Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам
Знам , че за някои може да не е много, но за мен си е доста и за където си призна(дори малко късно, но няма проблем) ти приемам извинението . :]] Таа какво правиш? Защо реши да се върнеш? Приятели? Ро (: | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 12:20 am | |
| - rozaLie написа:
- Хей, Данс!! Аз съм Чичито (Ро)
Как си, бе? Какво си правиш? Нещо ново около теб? Похвали се! ;д Хей ! [хъг] Охх , еми в момента съм малко депресиран, като цяло съм добре . : )) Охх , доста нови нещаа, но не са за форум . ; )) Ро (: | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 12:21 am | |
| - Alice~ написа:
- Форумът струва ли ти се различен? Различни хора...?
Охх , различен , може би заради дизайна и е много по-развит. За хора незнам, защото голяма група от хора, с която поддържах връзки си смениха nickname-а и незнам кой кой е . : )) Ро (: | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 12:27 am | |
| - cMexypaH написа:
- xstardazzle написа:
- Което не беше много, но имах достатъчно голяма заслуга Веско да ми се разсърди .. Съжалявам
Знам, че за някои може да не е много, но за мен си е доста и за където си призная(дори малко късно, но няма проблем) ти приемам извинението. :]]
Таа какво правиш? Защо реши да се върнеш? Приятели?
Ро (: Хееей ! Еми , снощи се върнах от лагер и все още свиквам с домашната обстановка и уют . : )) Всъщност и аз незнам защо реших да се върна .. Снощи Вени ми прати линк на темата за 1-вата година на форума и мен ме имаше в поста на Катето .. Стана ми адски приятно и .. Ох незнам и аз . ;д При теб нещо ? Бтл Чичито много грешки поправя бе ей,тя даскалката по български не счита такива дребнички за грешки ! ;д Така е, Данс. ;д Някой трябва да поправя. Ама да не ти прави впечатление толкова много. ;д Ро (: | |
|
| |
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| |
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 1:34 am | |
| Бейби! < 333333333333333333333333 Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те! Не се чуди,аз съм Венито.;дд Как си? Какво правиш? Изгледа ли ДНВ 17? Страшен ли ти се стори,защото както ти казах в скайп-аз се крих под възглавницата!? ;ддд
Е..Какво друго да те питам..Аз знам всичко.;дд Това е за сега! < 33333333333333 | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 2:07 am | |
| М.. хай. С тебе не се познавам, но нищо не ми пречи да те опозная. ^^ Таа.. аз съм Теди от Варна, но предпочитам да ме наричат Рос или Росита.
К`во правиш? К`ва музика слушаш? ТОП 5 песни? (Не само на Сел..) Карал ли си кънки на лед?
Т`ва е за сега. :) | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 4:20 am | |
| Дааанс!!! Ей, как са зарадвах като видях темата Докато си пишех поста (за 1 година) се сетих заа "доброто старо време" ( :Д ). Азз да знаеш, че не се сърдя ии също се извинявам за всичко! | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 3:50 pm | |
| - Rossita. написа:
- М.. хай. С тебе не се познавам, но нищо не ми пречи да те опозная. ^^ Таа.. аз съм Теди от Варна, но предпочитам да ме наричат Рос или Росита.
К`во правиш? К`ва музика слушаш? ТОП 5 песни? (Не само на Сел..) Карал ли си кънки на лед?
Т`ва е за сега. :) Хей,аз съм Даниел на 13 от Бургас . : )) Еми , в момента съм болен, преди малко се върнах от училище . : (( Ох, да ти кажа , стилът ми на музика в последно време до толкова се е променил,че и аз немога да повярвам.Като цяло слушам поп,мет ъл и малко хардкор. 1) Slipknot - Psichosocial 2) Demi Lovato - Remember December 3) Demi Lovato & Joe Jonas - Make A Wave 4) Slipknot - Dead Memories 5) Rihanna - Rude Boy Да,карал съм и съм доста добър,защото преди нон -стоп карах ролери,но кънките на лед не ме влекът .: )) Ро (: | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 3:53 pm | |
| - llevame написа:
- Бейби! < 333333333333333333333333
Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те! Не се чуди,аз съм Венито.;дд Как си? Какво правиш? Изгледа ли ДНВ 17? Страшен ли ти се стори,защото както ти казах в скайп-аз се крих под възглавницата!? ;ддд
Е..Какво друго да те питам..Аз знам всичко.;дд Това е за сега! < 33333333333333 Вении !< 3333333 Не съм много добре , да ти кажа .Преди малко се върнах от училище...болен . : (( Да не ти разпрявям в автобуса какво стана .. : (( Даа,изгледах го,но не ми се стори страшен . Самоо края ме депресира още повече, сякаш малко ми е, че и да видя Стефан да пие човешка кръв . ; (( Ро (: | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 3:56 pm | |
| - Kat3t0 <33 написа:
- Дааанс!!!
Ей, как са зарадвах като видях темата Докато си пишех поста (за 1 година) се сетих заа "доброто старо време" ( :Д ). Азз да знаеш, че не се сърдя ии също се извинявам за всичко! Катее . < 33333 Всъщност, няма за какво да се извиняваш ! : )) Но дето се миналото да си остане на мястото . : )) Започваме на ново .. На новата година . хД Ро (: | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 6:59 pm | |
| Хмм, аз предпочитам кънките на лед. ;д Таа.. добър избор на музика. Поздравления. Малко са хората, които слушат такъв тип музика. М.. аз също клоня към тоя тип музика. ;д Слушаш ли AC/DC? А Metallica? | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 7:52 pm | |
| - Rossita. написа:
- Хмм, аз предпочитам кънките на лед. ;д
Таа.. добър избор на музика. Поздравления. Малко са хората, които слушат такъв тип музика. М.. аз също клоня към тоя тип музика. ;д Слушаш ли AC/DC? А Metallica? Не слушам толкова стари банди. : )Слушам по-новичките.Най-вече Slipknot,Bullet for my Valentine,Eyes Set To Kill.А ти по-старичките ли?Слушаш ли лек мет ъл/емокор като Evanescence?Защото за мен това не е метал. : )) Ро (: | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| |
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Пон Апр 12, 2010 10:09 pm | |
| Мда.. старите банди ме кефят. Колкото до тия новите.. не знам - не ме кефят.. | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Вто Апр 13, 2010 1:38 am | |
| - rozaLie написа:
- О.. Я да видим кой слуша Слипкнот?
Не че съм зарибена, но една приятелка е луда по тях и аз по край нея.. ;д Та.. Коя ти е любимата им песен? Албум? Кой от групата те кефи най-много?
-- Венние. Аз скоро се зарибих и бях депресиран заради това : ( но свикнах : DD Таа..Любима песен:Psichosocial.Ще ми се смееш ако ти кажа,че незнам албумите им ;дд.И най-много ме кефят Кори & Крейг < 33. | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Вто Апр 13, 2010 2:07 am | |
| А.. И аз обичам Кории!! <33 | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Вто Апр 13, 2010 2:48 am | |
| Цтцтцтцт..Аз пък слушам лек метъл..Като Евъненс и Найтлиш..Не съм като вас..Твърдаци такива..и ти Чичике..От кога слушаш метъл.?!; хх Потресена съм! | |
|
| |
rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Вто Апр 13, 2010 2:52 am | |
| Аз слушам попринцип всичко. Супер много обичам да слушам Wait&Bleed на Слипкнот. Теб Данс кефи ли те? ;д
И.. Още групи си слушам. Песента да ми хареса, пък.. ;д Иначе метъл си слушам от 3 години.
И за да не е без хич: Слушаш ли Респект Рекърдс? Btw.. Какво мислиш за Майли? (сегашното ти мнение)
Последната промяна е направена от rozaLie на Вто Апр 13, 2010 4:14 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Вто Апр 13, 2010 3:18 am | |
| Първият път не ти се представих ;д! Аз съм по-голямото Теди, на 11 от Варна .. Познаваш ли се лично със Сис? Харесва ли ти в Бургас? Имате ли хубави молове ;д? Кефи ме стилът ти на музика, и аз слушам такива песни, но слушам и от старите песнички... Слушаш ли хаус или техно понякога? Любима песен на Селина? Какво мислиш за филмът "Отново на 17"? Кефи ли те? Харесваш ли Майли Сайръс? Спортуваш ли нещо? Мачове глешдаш ли? Ако да - ЦСКА или Левски? Любим отбор от Английската висша лига - само един! -
Чао .. Това беше от мен! Дано не съм те затруднила ;д.. | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Сря Апр 14, 2010 10:01 pm | |
| - Alice~ написа:
- Първият път не ти се представих ;д! Аз съм по-голямото Теди, на 11 от Варна ..
Познаваш ли се лично със Сис? Харесва ли ти в Бургас? Имате ли хубави молове ;д? Кефи ме стилът ти на музика, и аз слушам такива песни, но слушам и от старите песнички... Слушаш ли хаус или техно понякога? Любима песен на Селина? Какво мислиш за филмът "Отново на 17"? Кефи ли те? Харесваш ли Майли Сайръс? Спортуваш ли нещо? Мачове глешдаш ли? Ако да - ЦСКА или Левски? Любим отбор от Английската висша лига - само един! -
Чао .. Това беше от мен! Дано не съм те затруднила ;д.. Всъщност да,три пъти сме се виждали-два пъти на караоке и веднъж в киното,но незнам дали тя ме видя,защото аз чаках за моя филм и като влизах тя излизаше от залата. : )) Даа,много! Слушам някои хаус песни. Naturally Щом е със Зак е незабравим < 3. ; )) Много ! Вече да! До няколко месеца тренирах баскетбол,в момента нищо. Зависи от отборите... Левски Manchester United Беше ми приятно! : )) | |
|
| |
xstardazzle Нов
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) Сря Апр 14, 2010 10:03 pm | |
| - rozaLie написа:
- Аз слушам попринцип всичко. Супер много обичам да слушам Wait&Bleed на Слипкнот. Теб Данс кефи ли те? ;д
И.. Още групи си слушам. Песента да ми хареса, пък.. ;д Иначе метъл си слушам от 3 години.
И за да не е без хич: Слушаш ли Респект Рекърдс? Btw.. Какво мислиш за Майли? (сегашното ти мнение) Харесвам всички песни на Слипкнот!Об ожавам ги! 2-3 песни съм чувал на Респект Рекърдс,но не ми допадат. Вече ми е една от фаворитките. : )) Ро (: | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: New begining , new person ! I'm here ! Again : )) | |
| |
|
| |
| New begining , new person ! I'm here ! Again : )) | |
|