Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Hey Yo ^^

Go down 
+4
Нинзи ^ <3
rozaLie
shopping_mania4ka
Vik
8 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :
Hey Yo ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hey Yo ^^ Right_bar_bleue

( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not.
Брой мнения : 102
Местожителство : Варна

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 6:40 am

Аз съм Виктор от Варна на 17 години съм. Фен съм попринцип на анимацията, кеча и метъла (no rush, please :D ). Фен съм на Селена и като цяло на някои шоута / анимации от Disney Channel - главно Wizards, Phineas & Ferb, Monster Buster Club и K9, заради това, че има връзка с Doctor Who (някой фен?). Реших да се присъединя към форума, за да споделям мнение и да намеря току-виж нови приятели. (: Попринцип момчетата (и момичетата) на моята възраст ходят по дискотеки, пушат, пият и какво ли не, но уви, не съм никак от тези. Дори се считам за срамежлив, освен това мразя цигарите, да не споменаваме по лошите употребяващи средства и не пия (алкохол разбира се)... Друго.. ако иска някой да пита. ^^ Да се надявам ще съм добре дошъл в приятния форум. happy

П.П.: Копирах си поста от Чат, тъй като не бях видял по-рано раздела. Извинявам се.
Върнете се в началото Go down
shopping_mania4ka
Луд фен
Луд фен
shopping_mania4ka

Warn :
Hey Yo ^^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Hey Yo ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 344

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 7:18 am

Здравей!Имам няколко въпроса...

1.От къде си?
2.Коя е любимата ти песен на Селена от "Кисс енд Тел"?
3.Харесваш ли песента "Trust in me"?
4.Харесваш ли Джонас Брадърс?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Hey Yo ^^ Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Hey Yo ^^ Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 4:07 pm

Хей, хеей! Приятно ми е. Чичи, но предпочитам "Ро". Идва от Розали. ;д На 13 от Пловдив.

1. Любимият ти кечист е?
2. Любим мач?
3. А дива?
4. TNA или WWE?
5. И.. Гледам си фен на Джефро, за което се кефя супер. Та.. Въпросът ми е къде го предпочиташ?
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Нинзи ^ <3
Неспасяем
Неспасяем
Нинзи ^ <3

Warn :
Hey Yo ^^ Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Hey Yo ^^ Right_bar_bleue

( : Hot , Hot , , , Hot like that x3
Брой мнения : 2349
Местожителство : Varnaa ..

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 4:26 pm

Още един от Варненец .. sun Аз съм Нинз от Варна на 9 ;д ..Та имам 2-3 въпросчета ..
1.Фен ли си на Майли?
2.Любима актриса?
3.Любим Актьор?
4.Как се запали по Селз?
5.Как намери форума?

Това беше от мен .. Чао
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 4:52 pm

Йоо, аз съм Теди ;д laugh . На 11 от Варна.. Гледам, че си фен на Джеф - само така! Ето ги и моите въпросчета:

1. Първи впечатления за форумът?
2. Ще го посещаваш ли редовно?
3. Фен ли си на Сина?
4. Любима песен на Селина?
5. Къде учиш?
6. Какво мислиш на "големия" мол?
7. Кое мислиш, че ще е по-ефектно - Варна тауърс или Галерията?
8. Според теб добре ли е да има толкова много молове?
9. Харесваш ли Майли Сайръс?
10. Харесваш ли AC DC?
http://avatar-for-you.dir.bg
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 10:46 pm

Доста въпроси са се насабрали. Време за отговаряне. :D

@shopping_mania4ka,
1.От къде си? - Варна, написал съм го в представянето. ^^
2.Коя е любимата ти песен на Селена от "Кисс енд Тел"? - As A Blond и Falling Down.
3.Харесваш ли песента "Trust in me"? - Честно казано ми харесва, макар да слушам попринцип коренно различна музика.
4.Харесваш ли Джонас Брадърс? - Откровенно си казвам - не.

@rozaLie,
1. Любимият ти кечист е? - Де да беше един. :D Ами бая са, от които някои може да не си чувала - Raven, Sting, Jeff Hardy, AJ Styles, Kevin Nash, Scott Hall, Undertaker (но когато беше така да кажа "рокер", american badass), Rob Van Dam (имам дори негов автограф от шоуто на AWR в София, декември 2009), Diamond Dallas Page (DDP), Kane (от WWF с маска когато беше и ония потник като огън), Goldberg и кои ли още не.
2. Любим мач? - Отново много широка тема. Но най-любим бих казал AJ Styles vs. Samoa Joe vs. Christopher Daniels от Unbreakable 2005.
3. А дива? - От сегашните симпатия имам към Mickie James, а от предните Stacy Keibler, Lita. До колкото от Knockout-ките от TNA - Daffney, Tara, Velvet Sky и Roxxi.
4. TNA или WWE? - За момента категорично TNA.
5. И.. Гледам си фен на Джефро, за което се кефя супер. Та.. Въпросът ми е къде го предпочиташ? - Отново за момента в TNA. Според мен, не му е мястото в PG rate шоу, а в TNA ако върви на добре, може да направи страхотни изяви, както тази. <- Клик!

@Нинзи ^ <3,
1.Фен ли си на Майли? - Фен не бих казал. Най-много 1-2 песни да ми харесват нейни.
2.Любима актриса? - Хмм, преди си ми беше Lindsey Lohan, а сега като че ли не съм обръщал много внимание. Дойде ми на ум за Evangeline Lilly (LOST). :)
3.Любим Актьор? - Jim Carrey, David Tennant (Doctor Who).
4.Как се запали по Селз? - Всичко започна, когато за пръв път гледах Wizards of Waverly Place, след това се рових из imdb и забелязах другите и участия и в последствие вече.
5.Как намери форума? - Google, написах Disney, исках да видя за някои нови филми и в последствие какво прочитам "Disney Channel Bulgaria" влизам аз и виждам, че е форум и какво да видя, за Selena. Межодругото преди пак влизах но само разглеждах и вчера реших да се регистрирам и да пиша.

@Alice~,
1. Първи впечатления за форумът? - Само добри. Няма нищо лошо в него и като гледам се пише редовно. :)
2. Ще го посещаваш ли редовно? - Да се надявам. Мисля, че да.
3. Фен ли си на Сина? - Hell no. :D
4. Любима песен на Селина? - Falling Down.
5. Къде учиш? - ВМГ.
6. Какво мислиш на "големия" мол? - Фен съм на последния етаж, хаха. :D Bowling, Biliard, 4D Cinema, Аркадни игри, какво повече да искам. Като ми се хапва нещо един етаж надолу и ето го и Кино Арена. Като цяло мола ми харесва и то много. В петък ходих в Orange-а, да разглеждам книги и филми.
7. Кое мислиш, че ще е по-ефектно - Варна тауърс или Галерията? - Галерията звучи много обикновено а towers доста не българско, да кажем Варненската Галерия, въпреки да не знам за какво става дума. :D
8. Според теб добре ли е да има толкова много молове? - Няма лошо, само цените да не са за милионери.
9. Харесваш ли Майли Сайръс? - Вече отговорих по-горе на въпроса. Харесвам няколко нейни песни, но няма да коментирам как "играе" ролята си. Selena all the way.
10. Харесваш ли AC DC? - С две ръце - ДА! Една от любимите ми групи.

Благодаря за тези, които ме приветсваха и зададаха въпроси. Няма да откажа да отговоря на още. ^^
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Hey Yo ^^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Hey Yo ^^ Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 11:01 pm

Прогнози за мачовете на Кечмания?
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 11:09 pm

Оптимист или песимист си?
Постигал ли си мечтите си, или някоя от тях?
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 11:33 pm

@LightOne,
The Undertaker vs. Shawn Michaels - Според мен ще е мача на вечерта, ако не и на годината. Ако Тейкър ще прави първа загуба на WM, то според мен човека, от който да загуби трябва да е Шон. Тук съм неутрален, и за двамата съм.
Bret Hart vs. Mr. McMahon - Който е фен отдавна, знае за историята покрай случката в Монтреал, скрю джоба и така Шон печели титлата. Тогава Брет се изплю в лицето на Винс, но не по сценарии а просто защото всичко беше едно голямо прецакване и Брет беше просто страшно убиден и нервен. Ще е голямо простотия Винс да спечели.
WWE Champion Batista vs. John Cena - Страшно искам Батиста да запази, но естествено Супермена, Попай Моряка ще спечели ПАК.
World Heavyweight Champion Chris Jericho vs. Edge - Искам Джерико да запази, голям образ е още от WCW и бих искал да запази, но сигурно ще бие Острието (завръщане на RR и победа).
Money in the Bank Ladder Match - Кейн в никакъв случей няма да бие, та той стана голям джобър напоследно. Там е просто за запълване на мястото, да се знае, че има някой висок и корав(вече не). Мисля, че и искам Крисчън да победи. Нищо, че се завърна в WWE заради априте и затова се махна от TNA.
Unified Tag Team Champion Big Show & The Miz vs. John Morrison & R-Truth - Морисън и Рон според мен не си подхождат като съотборници, но мисля, че те ще бият. Искам Шоу и Миз да запзят, но явно няма да стане.
Triple H vs. Sheamus - Трите Хикса.
Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes (Triple Threat Match) - Искам Ортън да бие, но според мен ще бие Тед.
CM Punk vs. Rey Mysterio - Аз съм за Пънк, но определено ще дадат победата на Рей.
10-Diva Tag Team Match - Мики, Марис или Мишел.

@rozaLie,
Оптимист или песимист си? - И от двете по малко. Повече спадам към оптимист.
Постигал ли си мечтите си, или някоя от тях? - Не, още е рано според мен. Няма невъзможни неща, има неправилни решения. ^^
mimmy .
Неспасяем
Неспасяем
mimmy .

Warn :

Брой мнения : 1347
Местожителство : София

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeНед Мар 28, 2010 11:49 pm

Подкрепям това за цигарите и алкохола, но как не си станал един от многото тийнове, които пушат и пият като за световно? (а дори вече и по - малки)
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПон Мар 29, 2010 7:27 pm

@selena_miley_fan,
Ами не се събирам с подобни хора, държа на думата си и не съм чак толкова любопитен, че да пробвам. А и честно казано в дискотека съм стъпвал един път и нямам никакви впечатления.
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 1:32 am

Хей! Видях поста ти във "За или против чалгата" така че..
1. Слушаш ли AC/DC?
2. А Металика?
3. А Рамщайн?
4. Кефиш ли се на Аврил?
5. Слушаш ли Щурците?
6. А Queen?

П.П: Аз съм Росита, на 10 от Варна - приятно ми е!
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 1:45 am

Като цяло, излизането на Джеф къде ти харесва повече?
И коя песен ти харесва повече?
Какво мислиш за последният му мач?
Какво смяташ за казаното от Мат? ("It's one of those things. Jeff can't handle the schedule right now," Matt said in the chat. "I think it's not going to be a long-term thing. I think as soon as his body heals up and he gets it together, he'll be back in the WWE again.")
Обичаш ли да четеш?
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 2:33 am

@Rossita.,
1. Слушаш ли AC/DC? - Да, естествено. Пазя си дискографията на компютъра и попринцип са ми една от любимите групи.
2. А Металика? - Същото, като за AC/DC. Но сякаш Металика повече ми допадат.
3. А Рамщайн? - Не ми харесват. Главно заради немския, но и като песни не ми допадат кой знае колко.
4. Кефиш ли се на Аврил? - Да, от доста време съм й фен. В last.fm ми е на 3-то място по слушани песни на даден изпълнител, а по най-слушани албуми на първо ми е нейният "Under My Skin".
5. Слушаш ли Щурците? - Редовно - не, но съм чувал техни песни. Не са лоши, допадат ми.
6. А Queen? - Запомнил съм ги с We Are The Champions и Show Must Go On, харесват ми и то много.

@rozaLie,
Като цяло, излизането на Джеф къде ти харесва повече? - В WWF/E ми харесва повече entrance-а, както и песните му.
И коя песен ти харесва повече? - От WWF оригинала на The Hardyz, но и No More Words ми харесва. Най-малко ми допада тази от TNA - Modest.
Какво мислиш за последният му мач? - В TNA ли? The Band (Scott Hall, Kevin Nash, Syxx-Pac) vs. Jeff Hardy, Rob Van Dam, Eric Young в мач с клетка, но до туш? Ако за него, бих казал, че не беше кой знае колко добър, но края със сигурност ми хареса. Swanton + Frog Splash + Elbow от клетката отгоре. Но много повече ми хареса мача на предния iMPACT!, където игра с Van Dam vs. Beer Money.
Какво смяташ за казаното от Мат? ("It's one of those things. Jeff can't handle the schedule right now," Matt said in the chat. "I think it's not going to be a long-term thing. I think as soon as his body heals up and he gets it together, he'll be back in the WWE again.") - Ами и аз го бях прочел преди няколко дена. Няма невъзможни неща, в това ни убеди Hogan & Flair след появата им в TNA. Така, че може да се върне и за графика си е прав. Причината е, че с WWE те обикалят из различни градове, щати и т.н., докато в TNA се развиват шоутата и повечето PPV-та в Орландо, Флорида. За тази година изключение прави LockDown, който ще се проведе в Мизури, а и освен това имат 1 шоу, докато WWE цели 4 и може да участва в различни, което м утежи на графика.
Обичаш ли да четеш? - Да, определено.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 3:03 am

Да, същият мач. И аз преди малко гледах мачът само с Van Dam. Та..
Коя е любимата ти книга и защо?
Последната книга, която прочете?
Какъв тип книги обичаш да четеш?
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 3:58 am

@rozaLie,
Коя е любимата ти книга и защо? - Ами попринцип баш любима не мога да преценя, но ще спомена някои, които са ми харесали, като например, колкото и клиширано да звучи - Здрач, Алхимикът... Различни се сещам, които са ми направили голямо впечатление.
Последната книга, която прочете? - Диабло - Черният Път.
Какъв тип книги обичаш да четеш? - Попринцип фантастика, приключенски, нещо от този род. Освен това обичам да чета комикси и манга. Наскоро прочетох SHIN и довърших WarCraft - Лов на Дракони от Трилогията на Сънуел. Най-много обаче си падам по комикси и съм насабрал доста и при първа възможност бих си купувал още.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeЧет Апр 01, 2010 8:01 pm

Аз те затрупах с въпроси.. Въпреки всичко, продължавам. ;д
Разбрах че не харесавш чалгата, но все пак има ли песни, които да ти допадат поне малко?
Любимо риалити? (Без кеч.)
Интересуваш ли се от мнението на хората, или не ти пука?
Любима песен за момента?
Слушаш ли Three Days Grace?
Излизал ли си извън България?
А има ли място, което искаш да посетиш?
Купуваш ли си спиясания, както повечето тийнове?
Опиши се с три думи.
Опиши видяното от форума с три думи.

Надявам се, не съм нахална. (:
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 2:48 am

@rozaLie,
Аз те затрупах с въпроси.. Въпреки всичко, продължавам. ;д - Хаха, няма проблеми, ако имаш още, давай. ^^
Разбрах че не харесавш чалгата, но все пак има ли песни, които да ти допадат поне малко? - Ни най-малко, но като бях по-малък слушах. След това вече се усазнах и всичко се започна от Limp Bizkit.
Любимо риалити? (Без кеч.) - Ами щом е освен кеч, бих казал... Сладко Отмъщение, може би. Не си падам много много, но си гледам Big Brother и от време на време гледах Survivor.
Интересуваш ли се от мнението на хората, или не ти пука? - Интересувам се от мнението на дадени хора, както и не се интересувам от дадени хора. На отрицателно чуждо мнение не обръщам внимание. Всеки си избива комплексите в един момент.
Любима песен за момента? - Доста са, ще изброя 2-3, с които и те поздравявам. :)
Mudvayne - Happy?
Anberlin - Feel Good Drag <- Най-вече те поздравявам с тази.
Gavin Rossdale - Adrenaline <- Тази би ти харесала повече обаче.
Слушаш ли Three Days Grace? - Да. Пазя си дискографията и от време на време си пускам песни главно от "One X" албума, но и "I Hate Everything About You" ми харесва много.
Излизал ли си извън България? - Не за жалост.
А има ли място, което искаш да посетиш? - Имам една мечта от малък да посетя Египет, както и да отида дори за малко при брат ми в Чикаго.
Купуваш ли си спиясания, както повечето тийнове? - Не бих казал, че вземам нещо редовно. Ще отговоря с не.
Опиши се с три думи. - Добър, честен, срамежлив.
Опиши видяното от форума с три думи. - Нормално, интересно, хубаво.
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 2:59 am

Сам си го изпроси. ;д
Първо, мерси за поздвравите. Песните са страхотни, честно. Втората.. Е уникална. <3
Я разкажи как се запали по Limp Bizkit.
Любима тяхна песен?
Бил ли си някога на концерт, независимо на кой?
Имаш ли любим сезон на Сървайвър и с какво те впечатли?
Как се зариби по кеча?
Какво беше (ако помниш) първото ти мнение за него?
Различава ли се от сегашното?
Интересува ли те глобалното затопляне? laugh
Слушал ли си Slipknot и какво е мнението ти за тях?
Любими близнаци/близначки? (По цял свят..)
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 3:06 am

Ъм, я да те питам ще ходиш ли на концерта на AC/DC в София?
Аз съм там на всяка цена. ^^
rock
http://acciosharman.tumblr.com/
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 3:57 am

@rozaLie,
Я разкажи как се запали по Limp Bizkit. - Ами всичко честно казано започна, когато с един от стария клас се оказа, че харесваме кеч като цяло и сме гледали на времето. Той имаше няколко оригинални DVD-та с турнири от баща му, който пътува на кораб и стана на въпрос музиката на Тейкър. Говоря за Rollin', ако си спомняш (Deadman walkin..). После бях отишъл в магазин за музика и бях забелязал албум на Бизкит, купух си го и в последствие ми харесаха. Теглих дискография веднага и просто се запалих тотално. Дори си взех и следващия (последен за сега) техен албум.
Любима тяхна песен? - Rollin' ми е голям фаворит. Освен тях Behind Blue Eyes, Eat You Alive, Take a Look Around.
Бил ли си някога на концерт, независимо на кой? - Ами не, но като стана на дума, да споделя, че декември миналата година ходих в София на AWR (American Wrestling Rampage). Останах много доволен, там от по-известните бяха X-Pac, Scotty 2 Hotty, Rob Van Dam. Вмомента на стената на стаята ми съм залепил един голям плакат с техните автографи, които взех тогава. Не, че е по тема за концерт, но ми напомни за този момент, който няма да забравя. Още след първия мач гърлото ми беше преграхнало. :D
Имаш ли любим сезон на Сървайвър и с какво те впечатли? - Ами не го следях с голям интерес, но последния като че ли ми направи най-голямо впечатление, особено с победителя.
Как се зариби по кеча? - Главния виновник е bTV, за това, че ем запозна с кеча като цяло. :D По времето, когато го даваха там, аз дори си записвах шоутата на касети и после ги гледах отново. Все още пазя една с един RAW от 2001, където Скалата се завръща. Останало ми е голям спомен. Та, след като го изключиха от ефира на bTV нямах никаква информация, но си играх редовно на Playstation 1-чката на WWF SmackDown! 2. По-късно както споменах в училище разбрах, че е имало и друг фен като мен и гледахме DVD-тата, които имаше - турнири от 2002. После решихме да теглим редовно SmackDown! и RAW и това и правихме. Коментирахме шоута, турнири и така на татък, но в последствие аз спрях да гледам кеч. Беше за кратко и реших отново да почна, но като видях какво е положението, много много не ми правеше същото впечатление като преди. Дочух за Total Nonstop Action и реших да видя какво е и в последствие ми хареса доста. Беше различно, беше интересно и бързо. После обаче направиха шоуто 2 часа, както шоутата на WWE, и взе лека по лека да се превръща в WWE. Както и да е, въпроса беше как съм се зарибил, но да кажа, че вмомента следя главно TNA.
Какво беше (ако помниш) първото ти мнение за него? - Ами знаех още от малък, че всичко е шоу, но просто не знам, грабна ме. Хареса ми много и му останах голям фен.
Различава ли се от сегашното? - Естествено. Къде са Ледения и Скалата, къде Дървиста и Попай Моряка (Сина)... С този PG рейтинг всичко отиде към детско шоу. На Винс му е само до пари и повече продажби... Не може дори да се сравнява сегашното с Attitude Era-та.
Интересува ли те глобалното затопляне? - Не съм се интересувал. :D Каквото става, да става. Невъзможното днес ще бъде възможно утре.
Слушал ли си Slipknot и какво е мнението ти за тях? - Слушам ги и не мисля, че са зле или нещо такова, но са позьори. Две техни песни, които най съм запомнил са Before I Forget (която и ми е тяхна любима) и Sic.
Любими близнаци/близначки? (По цял свят..) - От малък Ашли и Мери Кейт Олсън ми направиха впечатление. Имаше едно сериалче, нещо Времето Лети май беше. Всички филми с тях съм гледал и са ми много симпатични. Категорично те са ми любими.

@Rossita.,

Нямам възможността, за огромна жалост... Кризата си казва своето, не плащат на бащата и така на татък, не ми се говори.. Иначе с най-огромно удоволствие бих отишъл. Дори един от класа искаше да отидем двамата, но какво да се прави. :( Радвам се, че ти ще отидеш, после да разкажеш как е минало, но не се и съмнявам, че ще е велико преживяване. Това са AC/DC, подяволите!
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 4:19 am

Окей.. Чуй тази песен на Slipknot - Wait & Bleed.
Кажи ми, само аз ли намирам общо във началото му, с това на ентъринга на Ортън? ;д
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 4:54 am

@rozaLie,
Наистина има нещо общо, лол. :D Не бях обръщал внимание, "I hear voices in my head, they talk to me they understand, they talk." -- "I wander out where you can't see...
Inside my shell, I wait and bleed... ". Nice find. ^^
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 5:08 am

Мерси. 107 ;дд

Пристрастен ли си към компютъра?
Зависим си от..?
3 неща, без които неможеш да излезеш?
3 неща, които правиш, пред да излезеш?
5 неща които мразиш?
5 неща, които обичаш?
Най-голямата ти страст?
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 6:14 am

@rozaLie,
Пристрастен ли си към компютъра? - И да и не. :D Смисъл, не до такава степен, че да не излизам или нещо такова.
Зависим си от..? - Здравето? Най-логичния отговор за мен.
3 неща, без които неможеш да излезеш? - Не съм от този тип хора, но да кажа това, което вземам най-често с мен, когато излизам - телефон, малко пари, ключове.
3 неща, които правиш, пред да излезеш? - Преобличам се, измивам се, пръскам си малко дездорант.
5 неща които мразиш? - Цигари, кожа на месо (за ядене), ананас, мед (боров си ям), алчността.
5 неща, които обичаш? - Диня, справедливост, щастие, приятелите си, царевица.
Най-голямата ти страст? - Музика и любов (макар да нямам никакъв успех, тъй като се оприличавам от рода - грозен).
Sponsored content

Hey Yo ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Hey Yo ^^   Hey Yo ^^ Icon_minitime

Hey Yo ^^
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Le forum gratuit | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии