Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Джонас Брадърс в България! Съб Мар 13, 2010 11:06 pm | |
| Момичета, денят е прекрасен! Защо ли? Заради новината на деня - Jonas Brothers идват в България през ноември! Това ще стане по покана на известния български музикант Денис Ризов, който водил дъщеря си на техен концерт в Ротердам, сподели самият той в предаването "Денят е прекрасен". "Еуфорията е сравнима с концертите на АС/DС и реших да направя всичко възможно да ги видят и тук” – разкри бившият басист на „Ахат”. Музикантът сподели още, че поддържа топли отношения с бившата си съпруга Наталия Симеонова, но навлизайки в кризата на 40-те години е решил да промени живота си коренно. „Постоянно се влюбвам. Последно – в лявата гума на колата ми, която издържа стоически падането в огромна дупка”, пошегува се Ризов. | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Джонас Брадърс в България! Съб Мар 13, 2010 11:07 pm | |
| Аз лично супер много се радвам!!! Със сигурност ще отида! | |
|
mims.. Неспасяем
Warn : ( : ;]] Брой мнения : 1140 Reputation : 1 Join date : 28.02.2010 Age : 26 Местожителство : ПлОвДиВвВ
| Заглавие: Re: Джонас Брадърс в България! Съб Мар 13, 2010 11:18 pm | |
| То и миналата година щяха да идват ама не дойдоха ! Надявам се тази година наистина да дойдат !! Ще съм много радосна ! | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Джонас Брадърс в България! Съб Мар 13, 2010 11:22 pm | |
| Темата отива в коша. Първо - има подфорум за братята, където се слагат новините. Второ, аз направих такава тема вчера, но кой да види.. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Джонас Брадърс в България! | |
| |
|