Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Как се зарибихте?

Go down 
+4
The_vampire_girl
LightOne
rozaLie
candyx. .
8 posters
АвторСъобщение
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :
Как се зарибихте? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Как се зарибихте? Right_bar_bleue

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3
Брой мнения : 2309

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПет Мар 05, 2010 7:42 pm

Е,как се зарибихте по кеч?
Върнете се в началото Go down
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Как се зарибихте? Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Как се зарибихте? Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПет Мар 05, 2010 8:19 pm

Когато бях малка.. Преди пет години. Ще рече, че съм била на 8, когато за пръв път гледах кеч. Добре де, може би тогава чух за него и на девет гледах за пръв път. Не знам. В училище и навсякъде много говореха за кечът. Основно за Сина. Реших да разбира, за какво става въпрос и помолих нашите да ме оставят да гледам кечът. Така седмици наред аз си го гледах. По едно време много ми доскуча и спрях. Наскоро, когато вуйчо ми беше тук с братовчедите ми, ни беше тъпо. Братовчед ми искаше да пусна телевизора. И какво да видим? Баш на БТВ Комеди беше. И така отново се зарибих.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. <3
Брой мнения : 2309

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПет Мар 05, 2010 8:22 pm

Ти,ти,ти,ти,ти си виновна!Чучолина е виновна!На клада трябва да гори!Тя,тя,тя,тя,ме зариби!!Не е честно!
Е сега,не казвам,че съм кой знай,колко голяма фенка,но съм начинаеща,но основно Чучолинка е виновна!На клада трябва да е изгоря!
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Как се зарибихте? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Как се зарибихте? Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeСъб Мар 06, 2010 9:54 pm

Ми от времето когато ги даваха уикенда рано следобед по БТВ през 2001-2002. Някой гениален програмен директор прозрял че точно в това време пред телевизора ще се стекат поне 90 процента от момчетата (включително и моя милост) - беше мания невиждана. Е, маминките се усетиха и свалиха кеча от програмата.
Оттогава само си пазех скъпите спомени, но не се интересувах какво става.

Докато тая есен съквартирантът не се оказа супер запален фен, та заради него започнах да гледам кеча отново и да преглеждам старите турнири.
The_vampire_girl
Неспасяем
Неспасяем
The_vampire_girl

Warn :
Как се зарибихте? Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Как се зарибихте? Right_bar_bleue

( : Върни ми сърцето!!!
Брой мнения : 1061

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 4:51 am

Как ли? Ми тогава 2000-2001 когато го даваха по БТВ с Тали го гледахме макар,че тя беше малка.Обожавах да ги гледам.Но онова си беше кеч .Ся е пародия.
~Saranghe ♡
Маниак
Маниак
~Saranghe ♡

Warn :

( : :) Кoрean Дiвa (:
Брой мнения : 519

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПон Мар 29, 2010 3:46 pm

Еми...като се преместихме зе запознах с един съсед. Той много глодаше кеч и аз се зарибих покрай него.
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeПон Мар 29, 2010 4:06 pm

Еми като бях малка на лавката продаваха едни картички с кечисти и аз тогава изобщо не бях кледала кеч, и един мой приятел знаеше за кога става въпрос и ми пращаше клипчета и аз от тогава започнах да гледам и да се интересувам от кеч..
http://avatar-for-you.dir.bg
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :

( : pf
Брой мнения : 1298

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeВто Апр 20, 2010 9:46 pm

Аз от много малка. Брат ми оставаше до късно да го гледа и аз така laugh .
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitimeВто Апр 27, 2010 2:58 am

Не знам ,не обичам много насилието ,но случайно го хванах по GTV [BTV COMEDY] и се зарибих. sun
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Sponsored content

Как се зарибихте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Как се зарибихте?   Как се зарибихте? Icon_minitime

Как се зарибихте?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Кеч-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии