|
| Любимци от WWE? | |
|
+12*Радии <3 iRawrBieberxD цветuu** maik333 Vik ~Saranghe ♡ Alice~ vampirediaries. The_vampire_girl BoXeR* ;]] - NataLiya ~ rozaLie 16 posters | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Любимци от WWE? Пет Мар 05, 2010 3:00 am | |
| Е? Има ли такива? Споделете кои са и с какво са ви привлекли. Свободно изразявайте мнението си, като не обиждате останалите. | |
| | | - NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пет Мар 05, 2010 3:34 am | |
| Сина,Сина,Сина.. Обожавам го!! | |
| | | BoXeR* ;]] Редовен
Warn : ( : I BRING IT. Брой мнения : 187 Reputation : 0 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 08, 2010 5:05 am | |
| Острието, Джеф, Ренди, Лита!! Острието и Ортън ..Първо всичко беше в музиката с която излизат, после следва ПОГЛЕДА-- - Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
и двамата са супер коварни , винаги чакат точният момент да атакуват ..наистина им утиват прякорите "Убиецът на легенди" , "Пепелянката" и "Категоризираната супер звезда" , "Най-големият опортионист" , харесва ми и тялото на Ортан , сякаш изковано от мрамор.. Джеф.. уау сякаш наистина ЛЕТИ, спомням си един негов мач преди няколко години от рода на "Маси стълби и столове" направи "Бомбата на лебеда" от 5 метрова стълба, беше невероятно !! Ами само как го посреща публиката сякаш е рок звезда, харесва ми как поема големи рискове само и само да победи, голям хъс голямо нещо! Лита.. истинска кучка в пълният смисал на думата!! Харесваше ми как беше готова на всичко за да може Острието да спечели.. ее разбира се страхотна е на външен вид . Абе с 2 думи жалко, че вече НЕ се състезава . Айде кеча почна.. мързи ме да пиша повече ;дд | |
| | | The_vampire_girl Неспасяем
Warn : ( : Върни ми сърцето!!! Брой мнения : 1061 Reputation : 9 Join date : 13.07.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пет Мар 12, 2010 4:54 am | |
| Ами моите любимци вече не се състезават-Скалата,Ледения Стив Остин и много от старите кечисти.Единствения който сега е още на ринга е ХХХ. | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пет Мар 12, 2010 7:49 pm | |
| Оооооо Сина,Ортън и Джеф Харди.. /първата дума след името е с какво съм запомнила човека,после защо/ Сина..Смешен..Ммм,много смешен,винаги много хубава усмивка,и мускулиии ;д И се отдава изцяло на работата си,бива го /в кеча/.
На Ренди Хитрост и..хипнотичният поглед,ще направи всичко за да спечели,като лисица е.Аз това харесвам.
Джеф.Екстремен..Определено екстремен.Мачове с стълби,маси..Всички скокове,падания,нищо че е с риск за живота му,той го прави. За кечисткиии,запомних една и половина ;дд /в смисъл една,и друга,но на половина ;д/ | |
| | | Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 15, 2010 5:18 am | |
| Гробаря майтап.. Ами.. Сина и Джеф! | |
| | | vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 29, 2010 2:15 am | |
| - Цитат :
- Айде, и от дивите да сложим. Принципно, не гледам много женски кеч, но щом става дума за такъв.. Кендис Мичел. Просто супер много ме радва. Има много хъс и е невероятна.
И аз съм съгласна с теб!Биеше се невероятно и имаше както ти каза хъс.Просто не дават много женски бой вече, а и нали тя е бременна.. | |
| | | ~Saranghe ♡ Маниак
Warn : ( : :) Кoрean Дiвa (: Брой мнения : 519 Reputation : 5 Join date : 01.03.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 29, 2010 3:10 pm | |
| Eй...Няма как да не започна с Мария. Много я обичам. Сега...хм...от къде да започна. Харесва ми начина, по който се отнася с хората. Харесва ми косата. Червено, червено, червено! Също и дрехите й са страхотни. Тя някак си оспява да привлече вниманието на много хора, но на някои го привлича по лош начин (Мишел МакКуул, Лейла и др.).
После...Джеф...Обичам го този човек! Просто е адски. Харесва ми как съчетава дрехите си, бойният стил и всичко др. А когата Си Ем Пънк (Стрейт Едж досадника) прекрати кариерата му....позеленях от яд.
След него...Долф Зиглър (Долфиту ми). Като цяло е смешник, но владее някои доста добри ходове. Като например приспивателното, което използва два пъти срещу Кейн (и спечели веднъж). Пък и ми е хубав в лице. И беше приятел на Мария...(уважавам всеки, който е имал нещо с Мария, може би без Сина. Просто не ми харесва. Все тая).
После....Марис....Харесва ми начина, по който говори (френския акцент)...Адски е....не знам...Но ми харесва.
Морисън...Морисън...Морисън...Сладур...Много е забавен и готин. Пък може да се бие с Миз(с) и Грамадата за Безспорните отборни титли (заедно с Ар Труф). Обичам гоооо! Много е готиничък..
Джерико! Просто е забавен. С неговото ,,Аз съм най-добрия на света в тази професия и дрън дрън''. Просто ме забавлялва.
Близначките Бела...хм...те са...блиазначки и са големи красавици. Също имат хъс...Много ме кефи песента им ,,You can Look But You Can't Touch''. Много са готини...Обичам ги и тях....
Май няма повече.
Последната промяна е направена от -Alison на Съб Апр 17, 2010 12:15 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Vik Напредващ
Warn : ( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not. Брой мнения : 102 Reputation : 3 Join date : 28.03.2010 Age : 31 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 29, 2010 8:09 pm | |
| Offtopic: @-Alison, Между другото Зиглър 2006-та година беше със "Духовния Отряд" (Spirit Squad) ако си спомняш. Просто да ти кажа ако не знаеш. |Wiki|Pic|
Ontopic: Тук мога да изброявам и бивши звезди от WWF/E или само сегашните? Нека да започна от сегашните.
RAW: Крисчън - харизматичен, добри хватки и е имал добри постижения и сам и в отбор с Острието навремето. В TNA беше Световен шампион и там постигна много, финишъра само ме дразни, че го преименуваха от Unprettier на Killswitch. Любимец ми е от WWF по времето на E&C и Attitude era-та. Ортън - вмомента не толкова, но преди, когато го наричаха The Legend Killer просто ме радваше много. Показал е доста и е участвал в един от най-запомнящи се stables и говоря именно за "Еволюция" (Evolution). Финишърър му е модифициран Diamond Cutter, но аз лично предпочитам Diamond Cutter пред RKO. Трите Хикса - Ветеран, ветеран, ветеран. Трите думи описващи го, хубав финишър, добри умения, участвал в 3 много добри отбора - Evolution, Kliq и DX. Но, за DX имам предвид оригинала с Waltman (X-Pac), Chyna и по-късно Road Dogg и Billy Gunn. Шон Майкълс - The Showstopper, The Heartbreak Kid, The Main Event, страхотен талант и страхотна актьорска игра, Sweet Chin Music... Какво да кажа, винаги ще помня ladder мача му със Scott Hall на WrestleMania X. Участвал в 2 доста добри отбора - DX и Kliq (макар за неговата неизвестност покрай не толкова навлезлите навътре фенове).
SmackDown!: Джерико - If the rock 'n roll is alive, so is Chris Jericho! <- Малко класически Джерико от WCW. ^^ Страхотен образ, никога не ми омразва, винаги ще ми хресва. Welcome.. to RAW is JERICHO! СМ Пънк - Гледал съм много негови мачове в ROH и от части съм проследил кариерата му около TNA и stable-а The Gathering с Mickie James и Raven. Вмомента показва талант и го има, винаги ми е харесвал и има много добри умения, макар да е с финишъра на KENTA - G2S. Гробаря - Страхотен талант, но повече го предпочитам с мотора и Rollin', или по-точно american badass образа. Вмомента като че ли се изчерпа deadman образа и все едно и също. Но вингаи ще ми е един от най-големите ми любимци в кеча. Морисън - Виждам в него много добри атлетични умения. Забелязах, че се оптива да направи Pele-то на AJ Styles, но не успява баш като него. The Phenomenal One is Phenomenal все пак. Та Starship Pain първите няколко пъти ме впечатли страшно много, но като че ли вече я видях достатъчно. Ще е по-добре по-рядко да я прави и след това като прилага да изглежда по-силна, по-мощна.
Бивши от WWE само ще спомена, да не се отдавам в подробности: Raven, Jeff, Goldberg, The Rock, Stone Cold Steve Austin, DDP, RVD, Rhyno и така на такак и така на татак, но някои вмомента се намират в TNA.
Любимки около Дивите са ми следните от сегашните - Mickie James, Maryse, Michelle McCool, Kelly Kelly и Gail Kim (макар по да и се кефех в TNA, покрай AMW). Доколкото до стари Диви - LITA, LITA, LITA!!! Stacy Keibler си е супер мацка всеки случей. <- Big fan. | |
| | | maik333 Редовен
Warn : Брой мнения : 216 Reputation : -184 Join date : 28.03.2010
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Пон Мар 29, 2010 9:32 pm | |
| Джон Сина,защото е силен. | |
| | | цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Вто Апр 20, 2010 9:44 pm | |
| Джон Сина и Ренди Ортън (май така се пишеше ) | |
| | | iRawrBieberxD Напредващ
Warn : Брой мнения : 71 Reputation : 0 Join date : 19.06.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Нед Юни 20, 2010 1:13 am | |
| | |
| | | *Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Нед Окт 17, 2010 11:21 pm | |
| Шон Майкълс, но той се махна кефи ме също Сина и Мат Харди | |
| | | Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| | | | Balgar Напредващ
Warn : ( : Здравейте,аз съм Българ!!! : ) Брой мнения : 132 Reputation : 5 Join date : 19.04.2011 Местожителство : Гларус 8
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Сря Апр 20, 2011 12:53 am | |
| Ледения Стив Остин,Скалата,Сина,Мистерио,Гробаря,Острието и Ренди Ортън . Пунктуация. *Миххи. | |
| | | ~Hope ♥~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1344 Reputation : 17 Join date : 19.05.2011 Age : 27 Местожителство : Враца
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Чет Сеп 08, 2011 10:18 pm | |
| Сина, Сина, Сина! Страхотен професионалист! Както и Гробаря, и Рей. Преди бях най-голямата фенка на Джеф Харди , Мат Харди и Лита (Team Extreme), но сега ги няма.Също обожавах и Батиста, ама... | |
| | | BadKitty Редовен
Warn : ( : If speed kills - consider me dead! Брой мнения : 286 Reputation : 3 Join date : 07.10.2011 Age : 32 Местожителство : Велико Търново
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? Сря Фев 01, 2012 8:14 pm | |
| От старата генерация съм твърдо за Стив Остин, Хиксовете и Кейн. Имаше един период на прехода в кеча, когато го преместиха от бТВ по платените кабеларки и тогава бях луднала по Сина и Мистър Кенеди. То кой не е бил фен на Сина де?...
От жените преди харесвах Лита, но ми стана крайно скучновата и еднообразно, а от 2006, тоест откакто почнах да гледам кеч, фаворита изцяло ми стана Ashley Massaro. <3 Заради нея следях редовно предаванията и турнирите... И въпреки че с днешна дата вече я няма във федерацията, Ашли си ми остава все такава голяма любимка.
А от новите попълнения не мога да кажа, че имам любимци, щото те напоследък ги избират по външност, а не по някаква други умения (оставяме настрана факта, че всичко е по сценарии). Може би Зак Райдър и Крисчън са ми симпатични... хубавки такива... но нищо повече. Класиката си остава при Остин, Хиксовете и Кейн. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любимци от WWE? | |
| |
| | | | Любимци от WWE? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |