Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Мнения за сериала

Go down 
+47
rS.19 ♥
Сирена
lightoweroviit~
catherine♥
batkiki200
6mita
Wesi.
Тuтu. ♥
~Rossita
Crazy <33
♥ Miss Potter ♥
ivonassita
Cap`pac.
Love JB and SG
Claudia
...SuN...
seli_gomez01
Son4etyyy
vampir4e
bosscho
Kimberly
teedinka
bob4o
Amarice
Selena Watson
BoXeR* ;]]
Sell
oxie.
Нинзи ^ <3
Сwет0с
vassy
rozaLie
selena_fen
Или ~ lowe.selena^
ladygaga
needoholic
A d i ♥
The_vampire_girl
Mishityyy <3
sladorankata
SeLz'
x_HeAdFiRsT_x
...:СиС:...
- NataLiya ~
ДанС
lovely_girl3
Kat3t0 ♥
51 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
lightoweroviit~
Нов
Нов
lightoweroviit~

Warn :
Мнения за сериала - Page 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Мнения за сериала - Page 3 Right_bar_bleue

Брой мнения : 43

Мнения за сериала - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeНед Апр 24, 2011 7:17 pm

Един от най-интересните филми на ''Дисни''.Не е затова ,че Сел е главната актриса ,а че темите свързани с ''магия'' ,просто е една голяма фантазия ,в която ти самата си главната героиня. Мнения за сериала - Page 3 945457
Върнете се в началото Go down
Сирена
Напредващ
Напредващ

Warn :
Мнения за сериала - Page 3 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Мнения за сериала - Page 3 Right_bar_bleue

( : Влюбена...
Брой мнения : 125
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeНед Май 08, 2011 5:04 pm

Сериалчето е страхотно! Мнения за сериала - Page 3 208937 Актьорите супер добре изиграват ролите си, а Селина е невероятна.Мнения за сериала - Page 3 29863 Супер много ме кефи, само че нещо новия сезон не ми е по вкуса.. поне за сега съм на това мнение. Мнения за сериала - Page 3 494782
http://www.interesno.bulgarianforum.net
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Мнения за сериала - Page 3 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Мнения за сериала - Page 3 Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeПон Май 09, 2011 12:21 am

Сериалът е върха! Сюжета и всичко друго е доста интересно и заинтригуващо! 459
Bella Thorne ♥
Редовен
Редовен
Bella Thorne ♥

Warn :

( : Watch me, do me.
Брой мнения : 283

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 6:02 pm

Обожавам го този сериал! Един от любимите ми! <33 Сел както винаги играе страхотно, Макс е много забавен и винаги ме разсмива.
Новия сезон ми харесва, но гласът на Макс.. Искам да кажа как са го озвучили, много е детски в сравнение с предишния. ;д Малко ми е странно така, но ще свикна. Иначе всичко си е супер.
~Music~
Луд фен
Луд фен
~Music~

Warn :

( : :) :D :)
Брой мнения : 397
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeЧет Авг 18, 2011 5:18 pm

Обожавам този сериал! А Сел е супер сладка.
pipilin
Нов
Нов
pipilin

Warn :

( : :*
Брой мнения : 19

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeВто Ное 01, 2011 12:47 am

Обожавам го! Гледала съм почти всички епизоди.
1038
Пунктуация.
Ради ^^

miss_love
Напредващ
Напредващ
miss_love

Warn :

( : { sun }
Брой мнения : 52
Местожителство : софия

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitimeВто Ное 22, 2011 1:19 am

Сериалчето е върха!Обожавам филмчета и сериали с магии heart Селена е много яка и стилна в сериалчето.Следя епизодите по дисни и си ги тегля и съм впечатлена. 1002
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Мнения за сериала   Мнения за сериала - Page 3 Icon_minitime

Мнения за сериала
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Мнения за сериала
» Галерия на сериала
» Мнение за сериала?
» Снимки от сериала
» Любима двойка от сериала?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Селена Гомез / Selena Gomez :: Филми / Movies :: Магьосниците от Уейвърли Плейс / Wizards of Waverly Place-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Безплатен форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии