| BoXeR | |
|
+4БетС :) sladurankъъъ Crazy <33 BoXeR* ;]] 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
BoXeR* ;]] Редовен
Warn : ( : I BRING IT. Брой мнения : 187 Reputation : 0 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: BoXeR Пон Фев 15, 2010 12:24 am | |
| Здравейте на всички . Казвам се Ирек , от Стара Загора съм на 16 години , уча в Електрото. Харесвам Майли , Ашли , Селена , Джонасите , Деми , общо взето почти всички от Дисни и няколко певици Риана , Бритни , Лейди Гага , Инна , е това е на кратко за мен , ако имате въпроси питайте . | |
|
| |
Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: BoXeR Пон Фев 15, 2010 12:35 am | |
| Любима храна? Любим спорт? Любимо животно? Любима напитка? Любимо занимание? Обичаш ли да мечтаеш? Коя ти е любимата песен на Сели? | |
|
| |
BoXeR* ;]] Редовен
Warn : ( : I BRING IT. Брой мнения : 187 Reputation : 0 Join date : 14.02.2010 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| Заглавие: Re: BoXeR Пон Фев 15, 2010 1:15 am | |
| - ^*sweet_krisi*^ написа:
- Любима храна?
Любим спорт? Любимо животно? Любима напитка? Любимо занимание? Обичаш ли да мечтаеш? Коя ти е любимата песен на Сели? Еми значи любимият ми спорт е кикбокс , любимото ми животно е куче , любимата ми напитка е фанта , любимото ми занимание да гледам филми и да чаткам на компа ;дд , дам обичам да мечтая , ами харесвам всичките и песни , но мисля , че тази се отличава за мен "Selena Gomez - Naturally" - Mимка. написа:
- Ха, май с Веско сигурно се познавате. ;д
Как си? Какво правиш? Дам с грозничкия сме в 1 клас Ем супер съм , слушам музичка | |
|
| |
sladurankъъъ Нов
Warn : Брой мнения : 26 Reputation : 0 Join date : 06.02.2010
| Заглавие: Re: BoXeR Вто Фев 16, 2010 4:41 pm | |
| Кой ти е любимия предмед? Как се казват най-добрите ти приятели? | |
|
| |
BoXeR* ;]] Редовен
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 10:17 am | |
| Еми любим предмед мм.. може би Руски. Най-добрите ми приятели се казват , Виктор , Веско , Валери , Пламен , Димитър . | |
|
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 8:47 pm | |
| И баналните въпросчета Как разбра за форума? Кефи ли те? От колко време харесваш Сел? А Майлс? Каква друга музика слушаш / освен разбира се на Дисни звездите/ П.П.Аз съм Бети :) Чао. | |
|
| |
BoXeR* ;]] Редовен
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 10:43 pm | |
| Здравей Бети , приятно ми е ! Значи за форума разбрах от Веско (сМехураН) , да кефи ме , харесвам Сел някаде от 2 години , а Майли мисля , че бях на 12/13 години слушам Хаус , Чалга , Хип-Хоп , Рап . П.П. Ако ви хрумне нещо друго питайте . | |
|
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 10:52 pm | |
| Здравей,аз съм Вени/Венс,Ина,Вени/! Може ли снимка?;дд Любима песен на Рири? Харесваш ли Кеша? Ако,да какво,ако не,какво? Любима песен на Сел? А на Майли?
Е това беше от мен.. бай! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 10:57 pm | |
| Хейй! Аз съм Теди, Тед, Тедс.. както си избереш.
ТОП 5 любими песни на Рири? Как се запали по Риана? Какво те впечатли? Как се запали по Майли? ТОП 5 любими нейни песни? Любима НЕ Дисни звезда?
Това е за сега. Байй! | |
|
| |
BoXeR* ;]] Редовен
| Заглавие: Re: BoXeR Сря Фев 17, 2010 11:40 pm | |
| - -accessible only to you написа:
- Здравей,аз съм Вени/Венс,Ина,Вени/!
Може ли снимка?;дд Любима песен на Рири? Харесваш ли Кеша? Ако,да какво,ако не,какво? Любима песен на Сел? А на Майли?
Е това беше от мен.. бай! Здравей Вени , приятно ми е ! Ето ти една моя смешна снимка (аз съм от ляво)Цък Новата ми нейна любома песен е "Руска ролетка". Да , харесвам Кеша , направи ми страхотно впечетление с песента си "Тик Ток", ами незнам може би с визията си . Любомата ми песен на Сел е "Naturally" , а на Майли ми е "Party in the U.S.A.". - -Teddie написа:
- Хейй! Аз съм Теди, Тед, Тедс.. както си избереш.
ТОП 5 любими песни на Рири? Как се запали по Риана? Какво те впечатли? Как се запали по Майли? ТОП 5 любими нейни песни? Любима НЕ Дисни звезда?
Това е за сега. Байй! Здравей Теди , приятно ми е ! ТОП 5 любими песни на Риана : "Руска Ролетка" , "Дистърбия" , "Shut up and drive" , "Umbrella" , "Don't stop the music". Значи , честно казано се запалих по Риана като се заслушах в една нейна песен и после потърсъх други нейни песни и ми харесаха... ами впечетли ме с визията си и с гласът си може би . С Майли горе/долу същата работа както и с Риана.. ТОП 5 Любими песни на Майли : "Party in the U.S.A." , "7 things" , "Fly on the wall" , "Kicking And Screaming" , "The Climb". Любима НЕ дисни звезда - Риана и Лейди Гага . | |
|
| |
cMexypaH Неспасяем
Warn : ( : Момичето... ;д Брой мнения : 647 Reputation : 7 Join date : 29.07.2009 Age : 31 Местожителство : Стара Загора
| |
| |
БетС :) Неспасяем
Warn : ( : Do you remember? :) Брой мнения : 760 Reputation : 5 Join date : 09.04.2009
| Заглавие: Re: BoXeR Чет Фев 18, 2010 12:37 am | |
| Амм... какво мислиш за новото видео на Ри -Rude Boy? Ами за самата песен? Гледал ли си TVD/вампирски дневници/? Какво мислиш за групата Paramore? | |
|
| |
BoXeR* ;]] Редовен
| Заглавие: Re: BoXeR Чет Фев 18, 2010 10:32 pm | |
| - БетС :) написа:
- Амм... какво мислиш за новото видео на Ри -Rude Boy? Ами за самата песен?
Гледал ли си TVD/вампирски дневници/? Какво мислиш за групата Paramore? Вчера разбрах за новата и песен и видео какво да кажа супер са Вампирски дневници `` нем не съм го гледал ( ако е филм де ..) , а за Paramore не ги бях чувал до сега .. поразрових се малко , но горе/долу ми допадат като визия . П.П. Ако има нещо друго питайте . | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: BoXeR Чет Сеп 09, 2010 2:22 pm | |
| Заключвам темата и я изпращам в коша, защото не е обновявана от сумати и време. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: BoXeR | |
| |
|
| |
| BoXeR | |
|