| мм MiCkey ^^ ;p | |
|
+3Нинзи ^ <3 vampirediaries. Mиckey ;]] 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Mиckey ;]] Маниак
Warn : Брой мнения : 538 Reputation : 0 Join date : 27.08.2009 Age : 28
| Заглавие: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 3:29 am | |
| Ммм Здравейте и от меннн ;pp Казвам се Михаела ;p (всички ми викат Микии или Маус или ;dd ) Мм на 13 съм от Русе ;p Ако имате въпроси давайте ;p ! | |
|
| |
vampirediaries. Маниак
Warn : ( : ... Брой мнения : 508 Reputation : 9 Join date : 05.02.2010 Age : 33
| |
| |
Нинзи ^ <3 Неспасяем
Warn : ( : Hot , Hot , , , Hot like that x3 Брой мнения : 2349 Reputation : -18 Join date : 21.01.2010 Age : 23 Местожителство : Varnaa ..
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 4:26 am | |
| Хей аз съм Нин,Ни .. Та имам няколко въпросчета .. 1.Харесваш ли Вампирски Дневници? 2.Любима актриса която не е от Дисни? 3.Харесваш ли Здрач?
Това е от мен .. Чао! | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 5:18 pm | |
| - ddlovatoxx написа:
- Здравей,Приятно ми е,аз съм Нанси или Нани [сънн]
Ммм как се запали по Сел? Любим певец или певица? Как откри форума? Какво не харесваш вэв човек?
Това е от мен Амии честно казано фенка на Сел станах от филма "Another Cindarella Story" (мм мисля че така се пише) Мм Любима певицаа ... По скоро любима певица нямам имам доста любими песни Форума го открих съвсем случайно ... незнам мисля,че търсих разни неща за Сел и попаднах на форумчето ;]] В човек не харесвамм .. лицемерието .. ии такива неща ! ;]] | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 5:21 pm | |
| - Нинзи <33 написа:
- Хей аз съм Нин,Ни .. Та имам няколко въпросчета ..
1.Харесваш ли Вампирски Дневници? 2.Любима актриса която не е от Дисни? 3.Харесваш ли Здрач?
Това е от мен .. Чао! 1.Мм да много готино сериалче ... от скоро почнах да го гледам ;]] 2.Ами имам много които на се от Дисни ... Kristen Stewart,Jenifer Aniston мм много са ;pp 3.Ами да отначалоо въобще не ме привлече този филм .. но почнах един ден да го гледам ии е супер ;p | |
|
| |
Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 5:33 pm | |
| Здрасти!
Искам да те питам:
Любими актриси и актьори от Дисни? Любим сезон? Любима храна и напитка? | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 5:41 pm | |
| - ^*sweet_krisi*^ написа:
- Здрасти!
Искам да те питам:
Любими актриси и актьори от Дисни? Любим сезон? Любима храна и напитка? Здравей ;]] 1.Любимата ми актриса от Дисни естествено е Селена ;pp аа актьор .. Дейвид Хенри ;pp 2.Любимият ми сезон е Лят0 ;p 3.Ами много,много не оби ча м да ям ;dd Много 0бичам дюнер ;dd А за напиткаа .. портокалов сок Правописна грешка. Мони :) | |
|
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 9:10 pm | |
| Здрастии^^, аз съм Мони. Ето и няколко въпросчета от мен... Как попадна на форума? Как реши да се регнеш? Любим филм с участието на Сел? Любима песен на Сел?
Това е за сега... Чао! | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Нед Фев 14, 2010 9:30 pm | |
| - monini написа:
- Здрастии^^, аз съм Мони.
Ето и няколко въпросчета от мен... Как попадна на форума? Как реши да се регнеш? Любим филм с участието на Сел? Любима песен на Сел?
Това е за сега... Чао! Здравейй ^^ Как попадна на форума? - Ами както бях написала попаднах на форума съвсем случайно докато си търсех разни неща на Сел ;]] Как реши да се регнеш? - реших да се регна защото не бях запозната със Сел и исках да науча повече интересни неща за нея , пък и да се запозная с готини хора Любим филм с участието на Сел? - Категорично Another Cidarella Story ;]] Любима песен на Сел? - Naturally | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Пет Фев 26, 2010 3:37 pm | |
| Хей! Аз съм Росита (Ро, Рос..) , на 10 от Варна. Виждам, че носиш авки на Аврил, което ме навежда на мисълта, че я харесваш..?
ТОП 5 песни на Аврил? Как се запали по нея? Харесваш ли новото й парче "Alice"? Харесваш ли модната линия на Аврил? Пробвала ли си парфюма й?
Това е от мен. ^^ | |
|
| |
Mиckey ;]] Маниак
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Пет Фев 26, 2010 4:15 pm | |
| - Rossita. написа:
- Хей! Аз съм Росита (Ро, Рос..) , на 10 от Варна. Виждам, че носиш авки на Аврил, което ме навежда на мисълта, че я харесваш..?
ТОП 5 песни на Аврил? Как се запали по нея? Харесваш ли новото й парче "Alice"? Харесваш ли модната линия на Аврил? Пробвала ли си парфюма й?
Това е от мен. ^^ Здравей,Ро ... Да харесвам я! ТОП 5 песни на Аврил? 1.Alice 2.complicated 3.Don't tell me 4.I'm with you 5.my Happy ending -------------------------- Как се запали по нея? Амии не помня как се запалих по нея но много ме кефи ;d-------------------------- Харесваш ли новото й парче "Alice"? Ммм обожавам гоо!Невероятна песничкаа а с нетърпение очаквам филма -------------------------- Харесваш ли модната линия на Аврил? Дам много е хубавичка ! -------------------------- Пробвала ли си парфюма й? Не,но мисля,че е хубав ;d | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p Сря Сеп 08, 2010 9:25 pm | |
| Заключвам темата и я изпращам в коша, защото не е обновявана от дълго време. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: мм MiCkey ^^ ;p | |
| |
|
| |
| мм MiCkey ^^ ;p | |
|