Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето

Go down 
+12
Catch Me <3
...:СиС:...
Alice~
- NataLiya ~
ignorance~
danikd
Kat3t0 ♥
bonita
~Rossita
Нинзи ^ <3
monini
vampirediaries.
16 posters
АвторСъобщение
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :
Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Right_bar_bleue

( : ...
Брой мнения : 508

Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Empty
ПисанеЗаглавие: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:02 pm

Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Image_367698_2
Гневът на активисти против тютюнопушенето се изля върху нежната главица на Тейлър Момсен. Звездата от хитсериала „Клюкарката" беше снимана да пафка цигара, докато се разхожда из Ню Йорк, където 16-годишната Тейлър снима шоуто.

Нездравословният навик на младата актриса изпрати димни сигнали към поборниците за изкореняване на това социално зло. „Тя носи допълнителна отговорност за действията си като актриса, защото е идол на много млади момичета", заяви директорът на Фондацията за свободна от тютюневия дим Америка Патрик Рейнолдс.

И е напълно прав. За съжаление Тейлър Момсен има собствено мнение по въпрос за идолите: „Не ми пука - каза преди време младата звезда. - Не съм в този бизнес, за да бъда пример за подражание. Съжалявам, ако влияя върху децата ви по начин, който не ви харесва, но не мога да бъда отговорна за техните действия."
Източник: Хай Клуб
Върнете се в началото Go down
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :
Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Right_bar_bleue

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:11 pm

ОМГ, защо говори така - трябва поне малко да мисли за другите... Според мен това, което е казала е доста егоистично..
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:20 pm

Амии аз незнам,този Патрик Рейнолдс е до някъде прав че много фенове се опитват да й подръжават wacko
Нинзи ^ <3
Неспасяем
Неспасяем
Нинзи ^ <3

Warn :
Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Right_bar_bleue

( : Hot , Hot , , , Hot like that x3
Брой мнения : 2349
Местожителство : Varnaa ..

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:21 pm

monini написа:
ОМГ, защо говори така - трябва поне малко да мисли за другите... Според мен това, което е казала е доста егоистично..

+1
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 7:25 pm

Не очаквах такова нещо от нея. Но все пак кой ще подражава на другите? Който не може да се замисли, че тютюнопушенето не е здравословно! Да, и аз я харесвам, но съм се заклела, че няма да пропуша!
http://acciosharman.tumblr.com/
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци…
Брой мнения : 759

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 8:05 pm

Малко по малко почвам да се обръщам срещу нея. "Не ми пука" рече... Тц-тц... Егоистично е от нейна страна да мисли само за себе си и да не й пука за здравето на феновете й. dry
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 8:17 pm

Наистина егоистично и безотговорно!Има фенове които искат да й подръжават все пак dull
Kat3t0 ♥
Admin
Admin
Kat3t0 ♥

Warn :

( : This ain't nothing but a summer jam ..(H)
Брой мнения : 4134

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 11:01 pm

Страшно тъпо изказване ... dull
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
danikd
Нов
Нов
danikd

Warn :

( : =))
Брой мнения : 47
Местожителство : козлодуй

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 11:04 pm

Kat3t0 <33 написа:
+1 wacko
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 11:29 pm

Kat3t0 <33 написа:
Кате на кой изказването? unsure
ignorance~
Луд фен
Луд фен
ignorance~

Warn :

( : I tried to be perfect, but nothing was worth it!
Брой мнения : 358
Местожителство : Асеновград : )))

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeСъб Фев 06, 2010 11:30 pm

Колкото и да я харесвам по външност,не мога да си затворя очите!Има ОТВРАТИТЕЛЕН характер!Не мисля,че подобно изказване е присъщо за едно 16 годишно момиче blink А и самото й държание не й ходи на възрастта!Не,че преди й бях фенка просто й следях донякъде работата,но сега ми падна в очите.
/сори за Теди и феновете й/
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 12:10 am

Амиии малко изказването и ее ; хх Но пък животът си е нейн!
monini
Неспасяем
Неспасяем
monini

Warn :

( : A day without you is a year without rain <333
Брой мнения : 3435
Местожителство : Сандански

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 12:44 am

TaLchu. написа:
Амиии малко изказването и ее ; хх Но пък животът си е нейн!

Ами то че си е нейн - нейн си е, ама тя е ЗВЕЗДА - известна е на мислиони момичета и момчете и така според мен поме мааалко трябва да и пука за тях...Не знам това си е мое мнение...
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 1:02 am

Може да си е моят идол, но това изказване е ужасно! А да не говорим, че едва на 16 и се изказва така егоистично.. Има хора които и подръжават, но като искат да им са жълти зъбите и да им се причинят много болести нека пафкат.. А и като сметнем видът по който се облича се разбира, че може да направи такова изказване - за мен това беше ужасно и сега започвам да не я харесвам толкова много..
http://avatar-for-you.dir.bg
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 1:06 am

Аме аз не съм и била фенка нито пък съм я гледала как играено на външен дид ме кефи .. ии за тези който от едно изказване се отказват от идолите си (не се обиждайти!) Тя си решава дали ще пуши или не!
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

( : life is a journey...enjoy the trip!
Брой мнения : 2520

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 1:07 am

Самия факт,че е на 16 и пуши/макар,че повечето на тази възраст вече пушат/,говори лошо за нея.А аз май съм виждала и снимки,когато още беше на 15 и пушеше..Изказването и..ами мисля,че вече това ''не ми пука какво мислят за мен'' е леко банално.Особено,когато има хора,които и подражават.
Catch Me <3
Маниак
Маниак
Catch Me <3

Warn :

( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd
Брой мнения : 448
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 3:33 am

...:СиС:... написа:
Самия факт,че е на 16 и пуши/макар,че повечето на тази възраст вече пушат/,говори лошо за нея.А аз май съм виждала и снимки,когато още беше на 15 и пушеше..Изказването и..ами мисля,че вече това ''не ми пука какво мислят за мен'' е леко банално.Особено,когато има хора,които и подражават.
+1 269
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 3:36 am

Това,че пуши..ами кво дакажа,това си е на нейна глава...До изказването: "- Не съм в този бизнес, за да бъда пример за подражание. Съжалявам, ако влияя върху децата ви по начин, който не ви харесва, но не мога да бъда отговорна за техните действия" Извинявайте обаче се пак тя не е майка на целия свят,за да е отговорна за действията на децата,независимо дали са на нейната възраст,по-малки или по-голями,тя си е отговорна за нейните действия..не за другите децаа..
БетС :)
Неспасяем
Неспасяем
БетС :)

Warn :

( : Do you remember? :)
Брой мнения : 760

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 4:27 am

Аз пък мисля, че живота си е неин и тя си решава дали ще пуши или няма да пуши!Тя не кара никой да й поддръжава, а и всеки си има глава на раменете, и всеки може да разъждава и да определя кое е добре за него и кое не е, така, че феновете й, смятам, че могат да мислят сами.Това е нейният живот и с него ще си прави каквото си пожелае.
vampirediaries.
Маниак
Маниак
vampirediaries.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 14, 2010 1:39 am

Ето намерих това и на английски:
ANTI-SMOKING GROUP FUMING WITH MOMSEN

GOSSIP GIRL actress TAYLOR MOMSEN has come under fire from anti-smoking campaigners - after the 16 year old was snapped puffing on a cigarette while walking through New York.
The young star took time out during filming of the hit teen TV show this week (begs25Jan10) for a cigarette break, but the star's unhealthy habit has sent smoke signals to health advocates.
Patrick Reynolds, the director of the Foundation for a Smoke-Free America, insists Momsen's actions could encourage her impressionable fans to light up.
He tells UsMagazine.com, "She really has an extra responsibility to bear as an actress idolised by little girls out there. For her to be smoking sends the wrong message to kids. Evidence shows that stars do influence kids to smoke."
However, Momsen might not be too worried about the effect her smoking has on her devotees - the actress recently admitted she has no interest in being a role model for other people's children.
She said, "To be honest, I don't f**king care. I didn't get into this to be a role model. So I'm sorry if I'm influencing your kids in a way that you don't like, but I can't be responsible for their actions. I don't care."
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 14, 2010 1:45 am

А някой може ли да ми даде линк към снимките с цигарите?
LightOne
Неспасяем
Неспасяем
LightOne

Warn :
Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Right_bar_bleue

( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©®
Брой мнения : 8611

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 14, 2010 1:48 am

Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Taylor-momsen-smoking

Уж пише, че е Тейлър... unsure
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitimeНед Фев 14, 2010 1:48 am

1 2
Заповядай.
https://twitter.com/#!/rozaLiex
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето   Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето Icon_minitime

Тейлър Момсен вбесява борци срещу пушенето
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Taylor Momsen/Тейлър Момсен
» Майли Сайръс във война с Тейлър Момсен
» Селена Гомез споделя мнението си за Тейлър Суифт и Тейлър Лотнър
» Тейлър Суифт още харесва Тейлър Лаутнър
» Тейлър Лаунтър и Тейлър Суифт не са гаджета

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Новини-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии