foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| |
foxxie. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1281 Reputation : 3 Join date : 12.11.2009 Age : 26 Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Сря Фев 03, 2010 12:43 am | |
| 2 ферв. 2010г. Ъм .. Хей! Имах един прекрасен ден, защото ни върнаха бележниците, но затова ще говоря по-късно :). Беше 06:21 и майка ми дойде да ме събужда. Натътрих си дупето и взех, че станах ;д. Отидох да се оправя и следд .. ъмм .. 16 мин. бях готова. Изядох един кроасан за закуска и побягнах към училище .. Пристигнах едвам-едвам, понеже пътя си беше жива ледена пързалка По пътя до спирката ме достигна Илиян (поредния гадняр, и мисля че ме харесва ) . Ии сгинах някакси до училище. Минаха няколко минути и първия час почнаа .. Беше георграфия Миналия час бяхме правили тестове и госпожата щеше да ни ги връща. Неочаквано разбрах, че имам 6! Пък си бях сигурно, че ще имам 4`50 Почнахме новия урок ии след като свърши часа, дойде математикатаа Урока не беше труден .. Ам, забравих, че преди часа о матемакита (в междучасието) Сашо постоянно викаше на всички "ДаЙ Домашноооо!!!" И ако някой не му даде до 1 мин. казва, че е няма на госпожата ;дд. След математика дойде и литература Класната пристигна с якички новинии. Правихме тест по "безопастност на движението" и тя ни каза отговорите После ни написа скайпа си на дъската и каза да я приемем о.О След това ни даде бележниците нии! Аз имах само три петици, всичко друго шестици (срочни оценки). Свърши часа. През междучасието Калоян се правеше на шут и Тедито, Джулито, Павката го държаха за краката и гърба, ца да се преобърне във въздуха, а Анна правеше видеоклипче. Първия път си падна почти на главата ;д Втория на коленете и чаак на третия успя! После дойде История За радост и щастиее седнах до Тедито Бърборихме нещо там ;д Госпожата не испитва никого Взехме новия урок ии часа свърши. След това имахме физическоо Играхме народни танци И то в малкия салон !!! Мале как се побрахме 29 човека в това нещоо .. Научих го северняшкото хорце и отидохме на руски. В междучасието, чакайки пред кабинета не позволявахме на второкласниците да минават Класната дойде и ни даде по едно лисченце, за родителите да се подпишат дали искат униформии Всички момичета бхме за "да" освен 2-3. Вллязохме в час и Митко пита госпожата защо трябва да се носят униформи и че той не иска разни тъпотии изплямпа ;д После работихме в учебника .. След това отидохме на модул по физическоо Играхме баскет, разделени на 4 отбора по два пред всеки кош (бяхме в хипер-големия салон). Аз бях в отбора само едно момиче заобиколено от момчета Другия отбор точно обратното! ;дд Играхме всички викаха "фалл!, Абе фал бе!, Дай топкатаа!, Има фалл ма!" И отидох по средата, където играха волейбол. След часовете и модула тръгнах бягайки към вкъщи, за да си взема учебниците по Виста (Английски език). Излязох и взех, че паднах на един лед Натъртих си дупенцето ;д И отидох до "Биг Мама"-та да си взема един тост. Взех го и тръгнах надоло по пътя ядяйки го до Вистата. Стигнах и Тедито ме избъзика, че нямаме Ноо имахме ;д След като вистата също свърши, започна да духа вятър точно право към мен и едвам се прибрах вкъщи . Беше 3:58, когато стигнах. Почнах да си оправям нещата и бързичко си научих. След това седнах на компа и си направих дневника Айде чао и сори много ако малко си приличат дневничетата ни с Тедито, просто сме от един клас .. | |
|
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Сря Фев 03, 2010 12:51 am | |
| `Всички момичета бхме за "да" освен 2-3` | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Сря Фев 03, 2010 12:58 am | |
| Така, Катето да истрие мненията, защото във дневниците неможе да се пише, освен собственикът на дневника. При повторно,получавате уорн! | |
|
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Пет Фев 05, 2010 2:17 am | |
| Може ли да ми изтриете дневника? Няма да пиша .. /По определени причини ;дд Мързи ме ../ | |
|
- NataLiya ~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6146 Reputation : 76 Join date : 26.04.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Пет Фев 05, 2010 2:41 am | |
| Диди не мога защото тук в тази тема нямам модераторски права помоли Катето! ;) | |
|
foxxie. Неспасяем
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ Пет Фев 05, 2010 2:52 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^ | |
| |
|