Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Дневниченцето на Дидии ^^

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
Дневниченцето на Дидии ^^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Дневниченцето на Дидии ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 1281
Местожителство : Испания ;; До Гибралтар при мамуните ;д

Дневниченцето на Дидии ^^ Empty
ПисанеЗаглавие: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeВто Фев 02, 2010 11:58 pm

Хмм .. Айде и аз си направих дневниче dance Сега ще пиша какво стана днес :))
Върнете се в началото Go down
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :
Дневниченцето на Дидии ^^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Дневниченцето на Дидии ^^ Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeСря Фев 03, 2010 12:43 am

2 ферв. 2010г.

Ъм .. Хей! sun Имах един прекрасен ден, защото ни върнаха бележниците, но затова ще говоря по-късно :). Беше 06:21 и майка ми дойде да ме събужда. Натътрих си дупето и взех, че станах ;д. Отидох да се оправя и следд .. ъмм .. 16 мин. бях готова. Изядох един кроасан за закуска и побягнах към училище .. Пристигнах едвам-едвам, понеже пътя си беше жива ледена пързалка laugh По пътя до спирката ме достигна Илиян (поредния гадняр, и мисля че ме харесва dry ) . Ии сгинах някакси до училище. Минаха няколко минути и първия час почнаа .. Беше георграфия wacko Миналия час бяхме правили тестове и госпожата щеше да ни ги връща. Неочаквано разбрах, че имам 6! Пък си бях сигурно, че ще имам 4`50 affraid Почнахме новия урок ии след като свърши часа, дойде математикатаа dance Урока не беше труден .. Ам, забравих, че преди часа о матемакита (в междучасието) Сашо постоянно викаше на всички "ДаЙ Домашноооо!!!" И ако някой не му даде до 1 мин. казва, че е няма на госпожата ;дд. След математика дойде и литература tongue Класната пристигна с якички новинии. Правихме тест по "безопастност на движението" и тя ни каза отговорите xa После ни написа скайпа си на дъската и каза да я приемем о.О След това ни даде бележниците нии! Аз имах само три петици, всичко друго шестици winner (срочни оценки). Свърши часа. През междучасието Калоян се правеше на шут и Тедито, Джулито, Павката го държаха за краката и гърба, ца да се преобърне във въздуха, а Анна правеше видеоклипче. Първия път си падна почти на главата ;д Втория на коленете и чаак на третия успя! rofl После дойде История dull За радост и щастиее седнах до Тедито sun Бърборихме нещо там ;д Госпожата не испитва никого 459 Взехме новия урок ии часа свърши. След това имахме физическоо winner Играхме народни танци dry И то в малкия салон !!! Мале как се побрахме 29 човека в това нещоо .. laugh Научих го северняшкото хорце и отидохме на руски. В междучасието, чакайки пред кабинета не позволявахме на второкласниците да минават xa Класната дойде и ни даде по едно лисченце, за родителите да се подпишат дали искат униформии winner Всички момичета бхме за "да" освен 2-3. Вллязохме в час и Митко пита госпожата защо трябва да се носят униформи и че той не иска разни тъпотии изплямпа ;д После работихме в учебника .. След това отидохме на модул по физическоо dance Играхме баскет, разделени на 4 отбора по два пред всеки кош (бяхме в хипер-големия салон). Аз бях в отбора само едно момиче заобиколено от момчета dry Другия отбор точно обратното! ;дд Играхме всички викаха "фалл!, Абе фал бе!, Дай топкатаа!, Има фалл ма!" rofl И отидох по средата, където играха волейбол. След часовете и модула тръгнах бягайки към вкъщи, за да си взема учебниците по Виста (Английски език). Излязох и взех, че паднах на един лед rofl Натъртих си дупенцето ;д И отидох до "Биг Мама"-та да си взема един тост. Взех го и тръгнах надоло по пътя ядяйки го до Вистата. Стигнах и Тедито ме избъзика, че нямаме xa Ноо имахме ;д След като вистата също свърши, започна да духа вятър точно право към мен и едвам се прибрах вкъщи dull . Беше 3:58, когато стигнах. Почнах да си оправям нещата и бързичко си научих. След това седнах на компа и си направих дневника tongue Айде чао и сори много ако малко си приличат дневничетата ни с Тедито, просто сме от един клас .. 459
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeСря Фев 03, 2010 12:51 am

`Всички момичета бхме за "да" освен 2-3` wink
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Дневниченцето на Дидии ^^ Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Дневниченцето на Дидии ^^ Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeСря Фев 03, 2010 12:58 am

Така, Катето да истрие мненията, защото във дневниците неможе да се пише, освен собственикът на дневника. При повторно,получавате уорн!
https://twitter.com/#!/rozaLiex
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeПет Фев 05, 2010 2:17 am

Може ли да ми изтриете дневника? Няма да пиша .. /По определени причини ;дд Мързи ме ../
- NataLiya ~
Неспасяем
Неспасяем

Warn :
Дневниченцето на Дидии ^^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Дневниченцето на Дидии ^^ Right_bar_bleue

Брой мнения : 6146

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeПет Фев 05, 2010 2:41 am

Диди не мога защото тук в тази тема нямам модераторски права помоли Катето! ;)
foxxie.
Неспасяем
Неспасяем
foxxie.

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitimeПет Фев 05, 2010 2:52 am

Ок, няма проблеми :))
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дневниченцето на Дидии ^^   Дневниченцето на Дидии ^^ Icon_minitime

Дневниченцето на Дидии ^^
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Free forum | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии