цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Кристен Стюарт насинена на пилона Пет Яну 29, 2010 12:33 am | |
| Краката на Кристен Стюарт били целите насинени, след като амбициозната млада актриса доста се е борила с пилона. Звездата от вампирската сага „Здрач” направила тези жертви заради ролята си на 16-годишна танцьорка във филма Welcome To The Rileys. „Танцувах около пилон и след това краката ми бяха целите в синини, разказва перипетиите си Кристен. Беше голяма мъка. Гадна работа. Но колкото повече гледах, толкова по ми се искаше да танцувам. Някакъв вид самоизмъчване. Най-хубавото на героинята ми обаче е, че тя не е секси.”Режисьорът на лентата Джейк Скотпредложил на Кристен да взема уроци от професионална стирптийзьорка. Той разказва също, че актрисата била много притеснена да се съблече, въпреки че снимачната площадка била затворена за всички, освен за актьорите и екипа. „Кристен беше ужасена, спомня си той. Снимките правихме в истински клуб, мръсен и гаден. Но тя се справи.” | |
|
Catch Me <3 Маниак
Warn : ( : nai-wurvejen taka li.. nai-wurwejen,wnimavaii;dd Брой мнения : 448 Reputation : 2 Join date : 14.12.2009 Age : 27 Местожителство : Варна
| |
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: Кристен Стюарт насинена на пилона Чет Фев 11, 2010 5:58 pm | |
| Ами какво мога да кажа... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Кристен Стюарт насинена на пилона | |
| |
|