Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Битката на Ро и Ал..

Go down 
+5
NoW i'm BITCH <3
xapricotkiss,,
Alice~
candyx. .
rozaLie
9 posters

Кой обича близнаците повече?
1. Ал
Битката на Ро и Ал.. Vote_lcap36%Битката на Ро и Ал.. Vote_rcap
 36% [ 4 ]
2. Чичи
Битката на Ро и Ал.. Vote_lcap64%Битката на Ро и Ал.. Vote_rcap
 64% [ 7 ]
Общо гласове : 11

Poll closed

АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Битката на Ро и Ал.. Empty
ПисанеЗаглавие: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 3:47 am

И сега.. нека всеки изрази мнението си. Явно сте запознати с факта, че с Ал водим ужесточена битка относно Кол и не само него! /демек и Дилън/
Според вас коя повече го обича?
Обяснете защо, за да няма отговори по симпатия. Тук ако още не сте решили, задайте въпрос относно Дилън/Кол на мен или Ал /за която искате да разберете/ за да си направите изводите коя ги обича повече. А ние нямаме право да "настройваме за нас"!
Започвайте!

Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Яну 28, 2010 11:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &amp;lt;3
Брой мнения : 2309

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 4:29 am

Охх..немога да реша..
Въпросите ми към двете:
-*Какви момичета харесва Дилън?
-*А Кол?
-*В колко филма са се снимали?
-*С коя звезда биха се снимали?

Айде стига толкова ;дд
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 4:33 am

И двамата харесват момичета, които не са с тях за това, че са изестни. Обичат да са с момичета, които са забавни. Макар и да се различават по характер, те харесват почти един и същ тип жени.

17 - 20. Като от тях има сериали, гостувания, филми.

Със всяка една! Те биха желали да се снимат независимо от човека. Ще се радват на ново запознанство и нови хора около тях.
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 4:31 pm

И двете си ги обичкате, но аз ги обичкам найй-много rofl . Колкото и да ги обичам немога да ви надмина.. За решаването на проблема, ето моето решение ;д:
Чичи взима дясната половина на Кол и лявата на Дилан, а Ал ще си вземе дясната половина на Дилан и лявата на Кол xa !
http://avatar-for-you.dir.bg
xapricotkiss,,
Неспасяем
Неспасяем
xapricotkiss,,

Warn :

Брой мнения : 1021

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 6:41 pm

Buttleflield*Ssun` написа:
Охх..немога да реша..
Въпросите ми към двете:
-*Какви момичета харесва Дилън?
-*А Кол?
-*В колко филма са се снимали?
-*С коя звезда биха се снимали?

Айде стига толкова ;дд
- И Кол и Дилън харесват момичета със забавен характер, които са тотално нормални, а не просто луди фенове. Не харесват момичета, които мислят само за това как изглеждат...
- Около 22-26, като изключим гостуванията им в ток шоута...
- Най - голямото желание на Кол е да се снима с Джим Кери, а Дилън няма такъв актьор, но и за двамата е приятно да се снимат с всеки човек..
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 11:38 pm

Айде и моя вот отива Към Чучолинка...нищо лично има си основателна причина,тя ги обича повече от майка им и баша им,даже и от самите тях rofl
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 11:41 pm

Вече може и да гласувате!! ;д
NoW i'm BITCH <3
Неспасяем
Неспасяем
NoW i'm BITCH <3

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue8 / 1008 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

( : ш0к0лаDчетY ..&lt;3 | chocolate &lt;33
Брой мнения : 951

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeЧет Яну 28, 2010 11:49 pm

Гласувах за Чичи,защото тя тотално се доказа - Ранга й е свързан с тях,в форума е пуснала тема за тях и е описала много неща също и е пускала доста техни графики..
http://www.miss-gomez-fan.dir.bg
Alice~
Неспасяем
Неспасяем
Alice~

Warn :

Брой мнения : 6295
Местожителство : Варна

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПет Яну 29, 2010 12:59 am

Аз гласувах за Ал! Според мен тя ги обича повече! Може Чичи да е пуснала много графики и теми в този форум за тях, но и не се очудвам защото има над 4 хиляди и 100 мнения! Ал просто си личи, че знае повече за тях както при отговорите които е дала на зададените въпроси от Вени! На Чичи голямата любов е Ник, а после Спраусърите(според мен), но определено при Ал любовта към тях е по-голяма! Това е моето мнение..
http://avatar-for-you.dir.bg
candyx. .
Неспасяем
Неспасяем
candyx. .

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПет Яну 29, 2010 2:16 am

Аз пък мога да ти кажа,че на Чичито отговорите са верни!А и мога да ти кажа,че Чичито не сравнява звездите!Чичито обича страшно много Спраусите и не ги съпоставя с Джонаисте или който и да е било!За нея Спраусите,Джонасите,Майли и другите са най-святото нещо и мога да те увера в това по който и да е бил начин,и тя не ги поставя на 1-во,2-ро и т.н. място..Просто тя ги обчиа много повече от който и да е бил човек на този свят : ))
цветuu**
Неспасяем
Неспасяем
цветuu**

Warn :

( : pf
Брой мнения : 1298

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПет Яну 29, 2010 3:03 am

о м г ... вие сте лудии. Да се карате за двама близнаци Битката на Ро и Ал.. 795174 . Та нали за това са БЛИЗНАЦИ ,за да си ги поделите Битката на Ро и Ал.. 222116 .
http://afallennovel.bulgarianforum.net/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПет Яну 29, 2010 3:04 am

~cvetti {vfc} написа:
о м г ... вие сте лудии. Да се карате за двама близнаци Битката на Ро и Ал.. 795174 . Та нали за това са БЛИЗНАЦИ ,за да си ги поделите Битката на Ро и Ал.. 222116 .

Бе, я! Неможем да си ги поделим, вота ще покаже. rofl
bonita
Неспасяем
Неспасяем
bonita

Warn :

( : Като език по заледена стомана, като плът в пламъци…
Брой мнения : 759

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПет Яну 29, 2010 3:17 am

Голяма битка, голямо чудо. Не знам. Може би Чичи. Както знам, тя ги харесва от по-отдавна и като тръгнеш по пътя на логиката, сигурно знае повече неща за тях. И каквато странна особа съм, няма да пропусна и тук да напиша, че фен не се става като изтеглиш цялата галерия на дадена известна персона и до там. Фен си, когато знаеш най-важното за звездата и неща, свръзани с нея. 'Щото снимките и коментари от типа на "страхотен/а е, обожавам го/я", "любимец/ка ми е" фен не те правят. Обаче Ал може да ги е захаресала по-късно и да знае неща, които дори Чичи не си е и помисляла, че може да съществуват. Доста си е труден въпроса, мен ако питате. Според мен и Чичи, и Ал са на едно ниво, така че няма да гласувам за никоя. И двете са истински фенове на Спраус близнаците. smile
Нинзи ^ <3
Неспасяем
Неспасяем
Нинзи ^ <3

Warn :
Битката на Ро и Ал.. Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Битката на Ро и Ал.. Right_bar_bleue

( : Hot , Hot , , , Hot like that x3
Брой мнения : 2349
Местожителство : Varnaa ..

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeСъб Яну 30, 2010 5:39 am

Цитат :
И двете са истински фенове на Спраус близнаците. smile[/b]

+1
~Rossita
Неспасяем
Неспасяем
~Rossita

Warn :

( : 8-9-10112012
Брой мнения : 14468

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeПон Фев 01, 2010 9:24 pm

~Lilly написа:
Голяма битка, голямо чудо. Не знам. Може би Чичи. Както знам, тя ги харесва от по-отдавна и като тръгнеш по пътя на логиката, сигурно знае повече неща за тях. И каквато странна особа съм, няма да пропусна и тук да напиша, че фен не се става като изтеглиш цялата галерия на дадена известна персона и до там. Фен си, когато знаеш най-важното за звездата и неща, свръзани с нея. 'Щото снимките и коментари от типа на "страхотен/а е, обожавам го/я", "любимец/ка ми е" фен не те правят. Обаче Ал може да ги е захаресала по-късно и да знае неща, които дори Чичи не си е и помисляла, че може да съществуват. Доста си е труден въпроса, мен ако питате. Според мен и Чичи, и Ал са на едно ниво, така че няма да гласувам за никоя. И двете са истински фенове на Спраус близнаците. smile

Съгласна съм! Това е напълно вярно smile.
http://acciosharman.tumblr.com/
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitimeНед Фев 07, 2010 1:40 am

Темата отива в коша!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Битката на Ро и Ал..   Битката на Ро и Ал.. Icon_minitime

Битката на Ро и Ал..
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» "Пърси Джаксън и Боговете на Олимп: Битката за Лабиринта" - Книга 4

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Служебни :: Кошче-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създаване на форум Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии