rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: FanArt Пет Яну 22, 2010 9:24 pm | |
| Айде тук на каста от Здрач и общите.
Ето от мен.^^
- Spoiler:
После още! ^^
| |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: FanArt Съб Яну 23, 2010 4:10 pm | |
| Ето малко и от мен. П.П. Не съм ги правила аз.. - Spoiler:
| |
|
цветuu** Неспасяем
Warn : ( : pf Брой мнения : 1298 Reputation : 18 Join date : 31.12.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: FanArt Чет Яну 28, 2010 1:00 am | |
| Така незнам дали това е в подходящата тема ,ако не е можете да го изтриете ,но първо го прочетете заслужава си ! - Spoiler:
В първата книга се появява тая мацка и вика: „Аз съм Бела Суон. Да, това е съвсем истинско име. Току-що се преместих да живея тука във Forks.“ И после среща Едуард и си вика „Тоя е неква грешка“. А той си вика: „Ааааа, тая ще я убивам.“ После тя се спъва, защото е много смотана във всичките книги, и той й казва: „А аз сега те обичам.“ И те се прегръщат, но не много, защото той нали е отровен и много силен, а тя е смотана и чуплива като ореховка. И после той я води на една планина и вика: „Между другото, аз съм супер измислен, мистериозен и мега-готин вампир. И блестя на слънце.“ Тя само мига и въздиша, но вече знае, защото е прочела много книги и е търсила в Google. И не я е страх, и му вика: „Пич, аз съм овца, а ти си лъв и ние се обичаме.“ И после те се обичат, но внимателно, защото иначе тя ще умре, ако не се спъне сама, а той е девствен и не знае как да се оправя с нея. Ама има още една първа книга и там Едуард много ги мисли нещата. И човека се изнервил след 100 години девственост и ту ще я убива, ту ще я обича, ама добре, че има друга първа книга, иначе няма да стане ясно убил ли я е, обичал ли я е… Във втората книга Бела става пълнолетна и има комплекс, че остарява, а гаджето й супер-дупер-куул вампир е замръзнал девствен на 17 преди сто години. И после неговото супер-дупер-куул вампирско семейство организират некво тържество за рождения й ден и те са много готини, защото ядат само животинска кръв и имат малко жълтеникав болнав вид и налудничави очи. Обаче понеже Бела е много смотана и собствените й ръце я предават, се порязва на опаковка на подарък, който така и не разбираме какъв е. И после нацапва белия китеник с кръв, щото шурва една струя кървище. После един от супер-дупер-куул вампирските роднини на Едуард се озъбва и се хвърля да я яде, обаче магическото й гадже, което блести на слънце, го спира и после я гледа много особено и се изтътрузва от стаята, докато мисли нещо. И после си облича един много готин костюм, а Бела е с някакъв жълт шушлеков оръфляк и я води на разходка в няква гора и й вика: „Аз много те обичам, ама ти си кифла и аз си тръгвам.“ И после Бела се спъва пак в некъв клон и ше мре в гората, обаче идва един влък с големи очи и я спасява. И после се сдружават с някъв индиански пич, а той обича да ходи гол до кръста и си казват, че са най-добри приятели завинаги. После индианската дружка й казва, че също много я обича и между другото е върколак индианец. Ама той не е бил върколак досега, ама е станал, щото няква червенокоса мацка я преследва да я убива, щото в първата книга Едуард затри гаджето й и тя много се ядосала. И после тя ше скача от една скала, щото иска да види пак лицето на Едуард, ама върколака я спасява и после идва супер-дупер-куул вампирската сестра на Едуард и я води в Италия, щото Едуард му е посинял корема и се е окосмил и иска да се показва на слънце там при некви пичове с червени наметала и той ше мре. И после те пак се обичат, щото е станало некво недоразумение в гората, заради жълтия шушлек, който вече Бела не носи. И после Едуард светва на слънцето и вика на Бела да се женят. И тя хлъцва само и ние не знаем какво става сега. В третата книга върколакът и светещото гадже вампир никак не се обичат. И после в Сиатъл стават некви убийства, ама полицията нищо не може да направи, щото светещото гадже знае, че това го правят новородени пичове вампири. А Бела си раздвоява личността между индианския върколак, който е много горещ и няма тениска, и светещото магическо вампирясало гадже с хубавите дизайнерски дрешки. Обаче после идва червенокосата мацка да убива Бела и всички отиват на къмпинг. И после на Бела й е много студено, ама върколака нали е много топъл, и я изпотява. И после я изнудва да се целуват и става ясно, че смотаността на Бела е попречила да схване, че е влюбена във върколака. Става сконфузно, ама после идва червенокосата с некъв пич, дето много я обича, ама тя него не и почват да се бият там с един друг върколак и с вампирското гадже. И после тоя другия пич, на червенокосата новото гадже, губи крайници и в крайна сметка умира. Ама Бела, щото е много смотана и не следи действието, си вика: „Аз пък що ли не взема да помогна на моя човек и да си срежа ръката тука с ей тоя камък.“ И си реже ръката и пак шурва кръв и после червенокосата мацка си губи главата. После Едуард пали лагерен огън с лилав пушек. И после пак всичко се оправя, щото остават само десетина страници до края на книгата и после Бела вика на върколака: „Аз тука ше се женя за ей тоя вампир“, а върколака ще повърне и много я намразва и избягва от къщи. В четвъртата книга Бела вика на Едуард да се женят по-скоро, щото и тя иска да свети на слънце и да вампирясва, ама всъщност й се прави секс. И после той я завлича на някакъв остров и правят много секс и навсякъде. И после Бела е много щастлива, ама понеже е в синки, Едуард й казва, че повече никъв секс за нея, докато е ореховка. И тя после много реве и сънува цветни деца и лилав пушек и много се страхува. Ама на Едуард са му слаби ангелите и пак правят много секс. И после Бела изведнъж става много бременна и яде пържени яйца до пръсване. Ама Бела ще умира, щото бебето е някъв демон лош. И върколака после става началник и казва на другите върколаци да не се гъбаркат с Бела и супер-дупер-куул вампирските пичове. И после Бела, понеже стана ясно, че е много смотана, нещо си омотава ръцете и краката и почва да ражда така, изневиделица и после умира. Ама Едуард й забива една спринцовка с винтидж селектирана отрова и Бела вампирясва. И после имат едно дете, дето е половин светещо, половин човешко. И после Бела и мъжа й светещия вампир правят много вампирски секс и чупят некви къщи и мебели. И после бебето пораства и си вика: „Ама верно ли ме кръстихте Ренесме?!“ Ама няма време да го мисли, щото идват едни много лоши вампирски гадове от Италия да ги убиват, щото вече цяла книга не е имало смъртна заплаха и никой не се е опитвал да пречука Бела. Ама супер-дупер-куул вампирите и индианските върколашки пичове докарват цял митинг други вампири и после се бият с лошите италиянски грингоси. И после Бела е героя на деня, щото най-накрая не е смотaна, ами даже помага. И най-накрая пак се обичат, ама индианския върколак припикава бебето и вика „пу за мене, ше се зимаме с тази тука Ренесме“ и супер-дупер-куул родителите не са хепи от тоя факт, ама пак остават десетина страници до края и си викат: „Е кво пък толкова, като се обичат младите…“
кредит | |
|
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: FanArt Чет Яну 28, 2010 1:16 am | |
| Хах супер-дупер-куул ;дд Много е яко! Гаджето дето блести
Последната промяна е направена от Taylor fan <3 на Чет Яну 28, 2010 1:31 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: FanArt Чет Яну 28, 2010 1:18 am | |
| Нека остане. Едив вид е направено от фен. Все пак, е адски яко! ^^ | |
|
monini Неспасяем
Warn : ( : A day without you is a year without rain <333 Брой мнения : 3435 Reputation : 57 Join date : 07.10.2009 Age : 29 Местожителство : Сандански
| Заглавие: Re: FanArt Чет Яну 28, 2010 2:26 am | |
| Не е много по темата, ама е супер якото... | |
|
Сирена Напредващ
Warn : ( : Влюбена... Брой мнения : 125 Reputation : 0 Join date : 07.05.2011 Age : 25 Местожителство : София
| Заглавие: Re: FanArt Сря Юни 01, 2011 2:27 pm | |
| Лол, аз съм изчела книгите, и сега т'ва много ме изкефи! | |
|
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| |