rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Найли писмо Сря Яну 20, 2010 1:09 am | |
| Ник е получил Найли писмо от една фенка. В писмото пишело:"Скъпи Ник, на 11-ти юни 2006 година, ти срещна една красива млада жена, на име Майли. Вие двамата бяхте влюбени и излизахте година, година и половина. На този ден, всички ние Найли феновете се обединихме, правихме клипове и празнувахме! Защо го правим? Защото вярваме, че на теб и Майли ви е писано да бъдете заедно винаги и завинаги. Но това няма да стане без твойта помощ! Знам, че все още я обичаш и моето Найли семейство също го знае! Така че Ник, моля те обади й се, защото знам, че си почувствал, че я губиш в Австралия. Но не се притеснявай Ник, истинската любов, винаги намира своят път обратно. Също така исках да ви кажа за войната между Найли и Нелена феновете. Това е лудост! Най-новата война е свързана с новата ти песен "Остани". Ние спорим за кой е написана тя. За да се спре това, моля ви кажете ни, защото наистина ни убива. Но наистина както @NileyUP каза "Имаме най-хубавото семейство някога." Така, че моля те Ник обади се на Майли и ни кажи за кой е "Остани". "На концерта Ник е казал нещо от сорта "Мойте песни са за мен и теб, за да резберем..."Вероятно Ник, никога няма да разкрие за кой е "Остани".Момичето написало това писмо каза, че много трудно се е добрала до Ник, за да му го даде. Чакала 10 минути на дълга опашка. Когато му го дала го е прегърнала и му казама "Моля те, прочети го", а той си го е сложил в задният джоб.По време на концерта Ник е изпял BTS депресиран, след което изпял "Stay", я след нея "Conspiracacy Theory", след което казал нещо от сорта на "Хората искат да знаят за кой пиша песните си, ами някои не са посветени на никого, но някои от песните ми са за мен и аз знам, че ти (вие) ще го разбереш/разберете."Кредит - mileycyrus blogspot! ^^
Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Яну 28, 2010 2:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Найли писмо Сря Яну 20, 2010 1:13 am | |
| Много интересно! Но се чудя...как може Ник да си измисли оправдание и за Сел и За Майлз,че няма време за тях Ако бях на негово място,не бих го направила,но както и да е.. Все още е мистерия за кого е написана песента "Stay" | |
|