rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Нов блог от Майлс Сря Яну 20, 2010 12:51 am | |
| Майли писа нов блог в официалния си сайт: "Честно вече толкова ми писна от тези папараци.Бях до фризьорския салон за да видя моето приятелче Скот и да му занеса нещо за хапване,и всичко се превърна в един хаос.След салона,отидохме с него и един негов приятел Фишър до магазина където работи и като си тръгвах отвън имаше най-малко 30 фотографа.Наистина бях супер притеснена,най-вече защото съм начинаещ шофьор.Съжалявам за избликването си сега,но наистина има моменти в които мисля,че единсвените хора на които мога да си споделям,са феновете ми.Обичам ви хора !! И наистина ми липсва Нашвил днес .." Кредит - mileycyrus blogspot! ^^
Последната промяна е направена от rozaLie на Чет Яну 28, 2010 2:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Нов блог от Майлс Сря Яну 20, 2010 1:18 am | |
| Майли е права! Как може тези досадници да нямат и малко акъл,че да усетят кога минават границата Горката Майли! Папараците не разбират как само си хабят батериите на фотоапаратите - Майли си е хубава и красива,а фотографите чакат момент за да я снимат в най-абсурдното й поведение,за да спечелят после "велики" пари! Грр! Бясна съм! | |
|