Заглавие: Modern Family (+ Ariel Winter) Пон Яну 18, 2010 3:45 am
Айде и аз да се разпиша с нещо актуално, е дотам актуално, че да не го знаете хич. Става дума за комедийния сериал „Модерно семейство” - Modern family.
Историята се върти около три семейства. Бащата Джей Притчет(изигран от „Ал Бънди”(и основната причина да се захвана да го гледам)) се оженил втори път за много по-младата и много по-сексапилна и темпераментна колумбийка,(с много силен испански акцент) която има момче от предишен брак.(момчето е готин бурбозан) Синът му Мичъл е „семеен” с друг пич и туко-що двамцата са си осиновили виетнамско бебе. (с тая гей-двойка си мислех, че сценаристите са си сложили капан, ама се оказа че двамцата са егаси „нормалните” гейове – никакви преигравания от тяхна страна така отвратно характерни за подобни образи и са първите гейове, които да ме кефят. Евала на сценаристите). Дъщерята Клеър уж трябва да е нормалната в семейството, имайки типичното нормално семейство, състоящо се от обичен съпруг, две дъщери и син(все немирни тийнове). Ама не. Бащата е един неземен образ, които се опитва да бъде „готин” татко и да е в крак с децата си. Хич не му се получава на горкия, ама хич.
Та тия трите „модерни” семейства попадат в най-различни конфузни ситуации и правят голямо шоу. Няма слаба брънка в образите. Всеки си е на мястото и е изключително реалистичен.
Сериалът започна своето излъчване през есента на 2009г. и поради това няма как да бъде видян в България, но пък затова добрата стара Замунда го осигурява на българския „пазар”. До момента са излезли 12 епизода, всеки е по половин час. Сезонът ще е от 22 епизода. (Сериалът получи номинация за "Златен Глобус"(за непознатите една от най-престижните награди в Америка) още по средата на първия си сезон. Това според мен е бая показателно какъв фурор прави в Америка.)
Тука е за момента най-култовата сцена от сериала, как бащата обяснява каkво e LOL; OMG; WTF (за тези които не знаят, не е "why the face".)
Другата основна причина поради която правя тая тема е актрисата Ariel Winter.
Spoiler:
Тя е родена 4 Май 1998 и играе втората дъщеря на Клеър, образът й е на „умницата в семейството” (като често погажда „номерца” на останалите). Та освен фен на Ед О’Нийл, какъвто си бях и преди сериала, станах фен и на този дребосък. И то не защото разкрих тъмната страна в себе си и налитам на малки момиченца, а защото си имам две „по-невинни” причини. От една страна си играе ролята много добре, а от друга е едно клипче показващо нейно интервю. Та във въпросното интервю я питат кой е следващата голяма звезда – тя отговаря: “I think like Selena Gomez who is really cool and Demi Lovato.” Нито буквичка за Майли. Кажете как да не я разцелува човек. Тя също така е голям фен на Здрач и обича вампирите.
После пък попаднах на друго интервю взето, когато Ариел е на парти по случай излизането на албума на Селина. Там тя обяснява колко се кефи на музиката на Селина. И журналистът я кара да се обърне директно към Селина и тя казва на камерата: “Selena, I think you are wonderful and you are awesome and very beautiful girl and I love your album.”
Нееее, няма как с подобно изречение да не ме изкефи този бръмбъзък. Дано да стане звезда също като кака си Сел.
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
Заглавие: Re: Modern Family (+ Ariel Winter) Нед Авг 07, 2011 12:49 am
Заглавие: Re: Modern Family (+ Ariel Winter) Чет Май 31, 2012 7:26 pm
Цитат :
Първият сезон на поредицата, носител на 11 награди "Еми”, "Модерно семейство” ще ни забавлява по bTV от 31 май. Ще го гледаме всяка делнична вечер от 23:30 ч. Фил (Тай Бърел) и Клер (Джули Боуен) са родители, които искат да имат отворени, здрави и честни отношения с трите си деца. Това не винаги е лесно, особено когато имаш дъщеря тийнейджър, която расте прекалено бързо, твърде умна средна дъщеря и буйно малко момче. Фил иска да бъде "готин баща", а Клер е твърдо решена децата й да нямат бунтарско детство, каквото е било нейното.
Джей (Ед О’Нийл) е едно пораснало момче, което изживява кризата на средната възраст. Той е женен за Глория (София Вергара) - много по-млада от него жена, превърнала се в център на вселената му. Глория е разведена, дръзка и страстна, която има 11-годишен син Мани (Рико Родригес). Той е безнадежден романтик, но за втория му баща е лигльо, който трябва да бъде стегнат. Това обаче е само едно от предизвикателствата пред Джей. Хората често го мислят за баща на Глория, а не за неин съпруг.
Мичъл (Джес Тайлър Фъргюсън) и партньорът му от пет години - Камерън (Ерик Стонстрийт), току-що са направили удивителната "следваща стъпка" и са решени да осиновят дете от Виетнам. Между двамата е изграден добър баланс, въпреки че Камерън е духовит и склонен да драматизира, докато Мичъл е по-сериозният.
Животът и за трите семейства, както изглежда, не е нито подреден, нито предсказуем.
Изпълнителни продуценти на "Модерно семейство” са Стив Левитан и Кристофър Лойд. Поредицата е носител на 11 награди "Еми", сред които две за най-добър комедиен сериал (включително за 2011 г.) и две за сценарий. Тя е абсолютен хит в Австралия, Канада, Дания, Финландия, Италия, Нова Зеландия, Южна Африка, Испания, Германия, Холандия, Норвегия, Полша, Швеция и Великобритания.
Трябваше им три години на умниците, за да пуснат сериала най-сетне на национален екран. Изпреварил съм ги с около две години и половина.
И плюс нейсе да има малко повече фенове на my little sweet angel