rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Сезон 1 Нед Яну 17, 2010 4:19 am | |
| Любим епизод? Мнение за сезона?
Резюме:
*Режисьор: Paul Scheuring /Пол Шуринг/
*Резюме: Майкъл Скофийлд (Wentworth Miller) е отчаян човек в отчаяна ситуация - неговият брат, Линкълн Бъроуз (Dominic Purcell), е обвинен в убийство и е осъден на смърт в затвора Фокс Ривър (Fox River State Penitentiary). Въпреки доказателствата срещу Линкълн, Майкъл е убеден, че брат му е невинен. Без останала друга възможност и изтичащото време до екзекуцията на Линкълн, Майкъл прави опит да обере банка, за да влезе в затвора заедно с брат си. Малко след като влиза в затвора научаваме, че Майкъл - по професия инжинер, с чертежите на затвора - е измислил гениален план да измъкне Линкълн и да докаже, че цялата история е била подправена.
*Държава: Сащ
*Година: 2005
*Времетраене: 45 минути на епизод.
*Жанрове: приключенски, криминален, драма, трилър
*В ролите: Dominic Purcel as Lincoln Burrows Wentworth Miller as Michael Scofield Robin Tunney as Veronica Donovan Peter Stormare as Jonh Abruzzi Amaury Nolasco as Fernando Sucre Marshall Allman as L J Wade Williams as Brad Belik Paul Adelstein as Paul Kelerman Robert Knepper as Teodor "T-Bag" Bagwell Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tankredi | |
|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Сезон 1 Нед Яну 17, 2010 4:33 pm | |
| Любим епизод? Хах, това е лесно. Епизодът е 19. Защо? Хах, не защото ми харесва факта, че Абруци се завръща. Не че ми харесва нелепата катострофа на Линк.. А ми харесва сцената на Миса. ЦЕЛУВКА! Първата ЦЕЛУВКА! Уоу, и то къде? Хахаха, в лазаретата. Нищо, беше много.., имаше много страст в нея. Уникална сцена!
Мнение..? Това е сезонът, който ме накара да заобимач актьорите, героите, сериалът. Просто е сезонът.. на Фокс Ривър! | |
|
Little Girl ~ Неспасяем
Warn : ( : But you’re hurting me from inside of my head, I can’t take it, I can’t take it .. Брой мнения : 5829 Reputation : 48 Join date : 09.03.2010 Age : 28
| |
МаНдАрИнКаТа Маниак
Warn : Брой мнения : 443 Reputation : 3 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Сезон 1 Нед Сеп 19, 2010 2:12 am | |
| Още щом се загледах в първи епизод, разбрах, че това е моят сериал!Обичам го!!! Невероятен, уникален и страшно интересен.А да не говорим за първи сезон!Толкова много идеи и замисъл...Просто супер! | |
|