| Горещ стол с форумците | |
|
+12The_vampire_girl ~Rossita xxHeadfirst -freak Cookie *b* Тuтu. ♥ candyx. . Alice~ БетС :) rozaLie - NataLiya ~ LightOne Kat3t0 ♥ 16 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Crazy <33 Неспасяем
Warn : ( : I`m a big,big girl in a big,big world! :) Брой мнения : 1496 Reputation : 2 Join date : 15.11.2009 Age : 24 Местожителство : Karnobat, Bulgaria
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Сря Мар 24, 2010 3:03 am | |
| Обичаш ли танците? Какво би направила, ако смъртния ти враг те целуне? Какво значи за теб приятелството? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| |
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Чет Мар 25, 2010 4:35 pm | |
| 1. Блазни ли те вечния живот? 2.Имаш ли талисман или амулет? 3. Каква е мечтата ти? 4. Кой е най-големият ти страх? 5. Мечтаеш ли да станеш "извьестна"? Смяташ ли че имаш нужните качества да бъдеш "звезда"? 6. Печелиш ли често басове? 7. Колко приятели намери във форума? 8. Имаш ли най-върл враг? 9. Има ли човек за когото си готова да направиш всичко, въпреки че никога не си го виждала на живо? | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Чет Мар 25, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6295 Reputation : 56 Join date : 10.11.2009 Age : 26 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пет Мар 26, 2010 2:02 am | |
| Ето няколко въпроси на които трябва да отговориш без да се замисляш.
Нейт или Чък? - Нейт. Джени или Серена? Серена. Серена или Блеър? Блеър. Блеър и Нейт или Блеър и Чък? Нейт и Блеър. Джени или Блеър? Блеър.
Мерси и да знаеш че те обичаам! -------------------------------------------------------------------------- 1. Блазни ли те вечния живот? - Не. 2.Имаш ли талисман или амулет? - Вече не. 3. Каква е мечтата ти? - Еми нали си е мечта, и се надявам да се сбъдне, но не я казвам на никой.. 4. Кой е най-големият ти страх? 9 любими хора на умрат... 5. Мечтаеш ли да станеш "извьестна"? Смяташ ли че имаш нужните качества да бъдеш "звезда"? Че кой не иска да е известен? Ами може би... Само, че едва ли ще е с пеене.. Но с танци ще успея ;д! 6. Печелиш ли често басове? Не.. Винаги губя! 7. Колко приятели намери във форума? - Ами всичките в дискусията, Надето, Чичи, Теди, Лили.. 8. Имаш ли най-върл враг? Не. 9. Има ли човек за когото си готова да направиш всичко, въпреки че никога не си го виждала на живо? - Няма... --------------------------------------------------------------------------- 1.Смяташ ли се за отговорна? - Да. 2.Каква искаш да станеш когато пораснеш голяма *опитва се да издокара бате Енчо*? xD - Еми първо да стана голяма, после ще мисля.. 3.Гледаш ли Биг брадър Фемили? Малко.. но е тъпоти! 4.Ако да - любимци? - 5.Какво смяташ за миналите сезони? - Миналият, благотворителен беше най-забавен! 6.Любим сезон? - Лято. 7.Любимо реалити? Листопад ;д... 8.Коя книга четеш в момента /ако изобщо четеш/? - Вмомента не чета.. 9.Какво смяташ за Дисни филмите? - Малко взеха да писват.. 10.Според теб по-добри ли са от филмите на големия екран ;д? - Не. 11.Любима песен на Аврил? - Алис. 12.Песен с най-смислен текст? Майкъл Джексън - They don't really care about us. 13.Чела ли си Последната песен? Не. 14.Ако да - смяташ ли, че Майли е добра за ролята на Рони? - Не, много... 15.Харесваш ли хана Монтана ;д? - Вече писва... 16.Какро мислиш за кифлите? xD - Зависи?? Аз съм си кифла по рождение, иначе много обичам кифли с портокалов пълнеж! 17.Какво не харесваш във форума? - Това, че съм осъзнала, колко е хубав късно.. 18.Защо? ... 19.Любима актриса/една!/? Селина. 20.Любим актьор?/един!/? Чейс. 21.И хайде обичайният въпрос: Обичаш ме, нали? *придобива самочуствие* xD - Тебе те обичам най-много от целият форум! Toва е за сега! Обичам те мнооого | |
|
| |
...:СиС:... Неспасяем
Warn : ( : life is a journey...enjoy the trip! Брой мнения : 2520 Reputation : 14 Join date : 08.06.2009 Age : 27
| |
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пет Мар 26, 2010 4:37 am | |
| 1.Любимо българско комедийно предаване? - Господари на Ефира. . 2.Любим български филм? "Шивачки". 3.Любим български актьор? Фахрадин Фахрадинов ;д 4.А актриса? Елен Колева. 5.Любими новини/бТВ Новините,Календар и т.н./ xD? - БТВ. 6.Какво смяташ за Азис ;д? - Има много яка прическа, но е копирана.. Човек който не си знае мястото.. 7.Кристен С. или Селина? - Кристен.. 8.Защо? Сега съм на вълна Кристен ;д | |
|
| |
LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пет Мар 26, 2010 3:33 pm | |
| Kакво ти харесва във форума? Какво не си очаквала да намериш във форума? С какво те е изненадвал форума? Колко форуми редовно посещаваш? | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Съб Мар 27, 2010 2:35 am | |
| Kакво ти харесва във форума? - Хората в него. Какво не си очаквала да намериш във форума? Приятелите които откр С какво те е изненадвал форума? С много неща.. Колко форуми редовно посещаваш? Само и единствено този! | |
|
| |
Kat3t0 ♥ Admin
Warn : ( : This ain't nothing but a summer jam ..(H) Брой мнения : 4134 Reputation : 129 Join date : 09.04.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пон Мар 29, 2010 3:10 am | |
| От днес задавайте въпросите си към Вени!
ПП: Ако някой иска да го запиша да пише ЛС, НЕ в темата! | |
|
| |
Alice~ Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пон Мар 29, 2010 3:31 am | |
| 1. Любима песен на Кеша? 2. Харесваш ли катериците? 3. Любим сок? | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
Warn : ( : 8-9-10112012 Брой мнения : 14468 Reputation : 111 Join date : 15.01.2010 Age : 25
| |
| |
candyx. . Неспасяем
Warn : ( : И сърце,и душа,и каквото пожелаеш ще ти дам..Да бъдеш с мен сега. &lt;3 Брой мнения : 2309 Reputation : 22 Join date : 18.06.2009 Age : 28
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Чет Апр 08, 2010 5:35 pm | |
| - Цитат :
- 1. Любима песен на Кеша?
2. Харесваш ли катериците? 3. Любим сок? 1*-Всички от Албума "Animal"!Имам любими нейни песни като -Бакстъбър,Тейк ит офф,Кис кис хуг хуг,D.U.I..И други! 2*- Да,харесвам катерички,..Стига да не ме подгонят,защото тогава ще рипкам и ще тичам,и ще скачам..Да не забравя,че и ще викам! 3*-На Куинс-Банан и ягода. - Цитат :
- Вении..
1. Намери ли истински приятели във форума? 2. Кои са те? 3. Имаш ли мнение за мен? 4. Положително/Отрицателно 5. Има ли нешо което ти харесва в мен? 6. А нешо, което те дразни? 7. Кога започна да четеш фентъзи? 8. Запалена ли си по този жанр? 9. Четеш ли и друг вид литература? 10. С кой от форума искаш да се срещнеш лично? 11. Любим аварар? 12. Любим подпис? 13. Как се запали по Кеша? 14. Какво ти е мнението за нея? 15. Любимо нейно парче?
Това е за сега! Росс.. 1*-Да..Въпреки,че и преди това си ми бяха истински,не че и сега не са ми! 2*-На първо място..Талито-Познавам я отдавна..И,ако не беше тя,нямаше да знам за вас!После..Няма начин да не кажа Катето!Тя беше първият човек с когото се запознах като влезнах в форума!Кате-Обичам те!Обичам те!После станах супер близка и със Сисито..Ох..С нея пак какви емоции бяха..После Даниел..Обичам го този човек!Естествено..Кажи речи всички,които са от началото във форума!В момента почти всички сте ми супер близки!Чакайте,чакайте..Да не забравя Чучолинка-Обичам те!Обичам те!Обичам те!Обичам те!..Обичам и много други..Но ако взема да изброявам..Ще ми трябва 1 час,да пиша,а вие 3 часа да четете! 3*-Да! 4*-Естествено,че положително! 5*-Да,Всичко! 6*-Не! 7*-От много малка!От както излезна Хари Потър..Година в момента немога ти кажа!;д 8*-Да! 9*-Много рядко! 10*-Катето,Сиси,всички Тедита,Дидито,Бетито...И много други!Ест. не казвам Чичито и Талито поради няколко причини! -Талито живей до нас,,Всеки ден е виждам! -Чичито..Живее в Пловдив..И когато искам да е видя ще й отида на гости! 11*-Оф..Немога да кажа!Всички аватари са прекрасни! 12*-Немога да ит кажа..Във всеки подпис има нещо специфично,което привлича човека! 13*-Ами..Слушах тик-ток..И от там се заинтересувах повече за нея!Разбрах за албума и "Анимал" дръпнах си всички песни..Супер мноу са запалих,,И понежеле една приятелка е в Щатите ми го купи! ;дд 14*-Страхотна е!Уникална е!Неповторима!Няма друга като нея!Всъщност като казах,няма друга като нея..Има един клип..Пародия по-точно на Кеша..Спуквам се от смях!Клип-Тук. 15*-Йо..Всички!Дон'т стоп..Айм Файн..;дд Тик-ток,Бакстабърр,Бум бум бан,Кис кис хуг хуг,D.U.I.,Май фърст ки/фт. 30Н!3/ и други! ;д
Бай! | |
|
| |
~Rossita Неспасяем
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците Пет Апр 09, 2010 11:08 pm | |
| Срока на Венито отдавна изтече, а вече наред би трябвало да е *s3LeNa & The Scen3*, която май не влиза във форума.. Темата май леко позападна. Не трябва ли да се направи нещо по въпроса? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Горещ стол с форумците | |
| |
|
| |
| Горещ стол с форумците | |
|