|
| Meredith babe! She's best! ;d | |
| | Автор | Съобщение |
---|
rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:45 am | |
| Ъм..да! На повечето /всички ;д/ не им е ясно. Аз пък ще ви разясна. ;д Посещавам един блог он май месец 2007 година. Баси, той тук няма да намери фенове /и не направих темата за да спамя!/, но просто искам да споделя няколко ДОСТА смешни цитати от блогът. Да, той е за Уентуърт Милър или - звездата от БОЗа /Бягство от затвора /. Много съм се смяла през годините, от както и чета блогът. В следващият пост ще пусна някои от забавните /за мен!/ нещица във него! Мерси^^ | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:48 am | |
| | |
| | | rozaLie Неспасяем
Warn : ( : happiness is the key to success. Брой мнения : 15926 Reputation : 205 Join date : 26.04.2009 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:50 am | |
| Бе, направо ще си пусна постовете. например, Разгнените Петъци, Влажните Недели и останарите забавни неща.
Добре дошли! май 29, 2007 in Uncategorized | Tags: Uncategorized
Щом сте тук, значи сте намерили мястото, където фенки (и фенове?) се прекланят пред космическия сексапил на божественото творение на природата, наречено Уентуърт Ърл Милър… Трети, който може би познавате като звездата от Prison Break или хубавия момък, който засенчваше Мърайъ Кери в клиповете й. Сигурно повечето ми публикации ще ви се сторят леко странни, на моменти дори налудничави, понякога ще ви бъде срам заради мен, понякога ще бъда скучна, но това съм аз – една разгонена луда фенка, каквито сте и вие, само че не си го признавате. Не се притеснявайте да си го признаете, защото аз ви разбирам НАПЪЛНО. Да, Уентуърт Милър има доста странични ефекти, но по дяволите, ако не са адски приятни. Затова се оставете на вълните на тази фенска лудост и просто се забавлявайте, защото иначе какъв е смисълът?
JUST HAVE A LITTLE… SEX
В следващият пост, друго! ;д | |
| | | LightOne Неспасяем
Warn : ( : Внимание Заядлив Дядка !!! ')©® Брой мнения : 8611 Reputation : 130 Join date : 26.06.2009 Age : 35
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:53 am | |
| Защо ме караш да повтарям. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:54 am | |
| | |
| | | LightOne Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:56 am | |
| Да дадеш линка за тоя блог, ако не си видяла първия ми пост. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 3:57 am | |
| Оуу.. не съм го видяла, сори! Ще го напиша на ЛС, да не спамя..! ;д | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 4:00 am | |
| юли 31, 2007 in wentworth miller
Въпрос от интервю с Уентуърт Милър:
- Наричали ли са те Майкъл в леглото?
Не, но помня, че са ме наричали Майкъл в едно химическо чистене. В леглото съм достатъчно добър, че жените да крещят моето име, а не Майкъл.
….думи нямам…. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 4:15 am | |
| Обичам, когато прави "анализи" на епизоди^^
2.18 Washавгуст 25, 2007 in download, episodes, prison break, wesah, анализ, сезон 2, странноА сега идва любимото ми! Анализ на епизода. ~~~C-Note (Стотачката, или там както ти викат): Не съм ти голяма фенка, но не искам да умираш. И се надявам да не умреш. Тоест, да, не те харесвам, отегчаваш ме, но не искам да умреш. Достатъчно е да те тикнат в затвора или пък да те пуснат на свобода завинаги. Стига да не те виждам наоколо да вбесяваш всички, ще ми е достатъчно. Между другото се разревах, когато се сбогуваше с Кейси, наистина ме разчувства. Рокмънд, ти си великолепен актьор! (аплодисменти) ~~~Ти Бег: Какво по дяволите? Този да прилича на теб? Сериозно? А на всичкото отгоре трябваше да гледаме как отиваш на терапия, убиваш изобщо-неприличащия-на-теб човек, отиваш на летището, качваш се в един самолет с Белик и искаш още едно питие. Имам предвид: Наистина ли трябваше да виждаме всичко това? По-добре щеше да е, ако си беше вече в Тайланд, без всичките подробности около това как си стигнал до там. Искаш и от теб да се отегча, нали? ~~~Махоун и Белик: …О, простете, заспах… Значи сега Махоун настъпа Белик по крака, както когато Белик настъпа Майкъл (ах, първи сезон ми липсва). Вие двамата ме дразните и отегчавате до смърт. Кълна се, не знам какво изобщо правите в този епизод. ~~~Келерман: Боже! Най-накрая някой интересен. Когато си ядосан си дори още по-секси, а ти си ядосан на Каролин, нали? Лоша Каролин, лооооша. Само да знаеш, не я убивай още, защото братята (не говоря за Майкъл и Сара) имат нужда от нея. Така, че почакай малко. А разговорът със сестра ти беше невероятен! Харесвам Кристин, не знам точно защо, но ми допада, надявам се вие двамата да имате още сцени заедно в бъдеще. ~~~Ел Джей: Толкова много преживя, защо би искал да продължаваш да бягаш и да се криеш? Ами, може би, за да бъдеш с баща си, да това е добра причина. Но предполагам, че си мислиш, че няма да си от полза или… не знам всъщност. Ти разби сърцето на баща си, Ел Джей. Донякъде те разбирам, може би вече си изгубил вяра в обещанията на баща си и очакваш нещо истинско, в което да повярваш. Тъжно, но обяснимо. ~~~Сукре и Марикруз: О, я виж ти, двойка! Толкова сте щастливи, че сте отново заедно(радвам се за вас, наистина). Ако някой се опита да ви намери ще изкрещя: „Не е честно! Оставете ги да си живеят на спокойствие!“ Само Сукре и Марикруз! Дали Манче те предаде? Не знам. Надявам се, че не, той беше единствения ти добър братовчед. ~~~Секретарката: и нейните перфектни устни във форма на сърце. ХАхахахха! Съжалявам, но трябваше да го кажа. Когато я видях си помислих, че са я взели от някой комикс. ~~~Майкъл и Сара: Сега вече разбрах! Вие не сте братовчеди, вие сте брат и сестра. Да, да, Франк Танкреди е бил и твой баща, Майкъл, това ще покаже записа, нали? Ето затова не се докосвате, пипате или гледате… Схванах. Съжалявам, явно не съм разбрала, мислех, че сте нещо като любовници, объркала съм се. „Успех“, успех ли Сара? Само това ли ще му кажеш, когато ще рискува живота си? А защо не: „Моля те, пази се“, „Върни се при мен“, „Трябва да се върнеш здрав и читав, защото все още ми дължиш вечеря“, или пък нищо, един ИСТИНСКИ поглед щеше да е достатъчен. Липса на емоция, честно, това беше липса на емоционалност, и ми омръзна да се опитвам да разбера това, което не ни показвате. Предавам се. От сега нататък в този сериал няма влюбени двойки, гледам сериал за конспирация и това е. Ще се съсредоточа върху това и не ми пука ако се гледате, или се докосвате, или каквото и да е. Вече не очаквам такива неща, защото точно това убива забавлението в сериала, а аз искам да се наслаждавам на шоуто. Това не е романтичен сериал, това не е романтичен сериал, това не е ро… А сега странните малки снимчици… Това не го схванах. Махоун каза, че C-Note е написал три съобщения, но не е получил отговор. Е, доколкото аз виждам второто съобщение гласи: „Fish: Парите са у Ти Бег (C-Note не знае за това, нали?). Съжалявам… бла бла… дъщеря. Успех.“ Аз мисля, че това е съобщението на Майкъл. Странна работа. О, погледнете перфектните устни във формата на сърце. Супер, а! Малко е зловещо да използват рождения ден на Сара Уейн като датата на която е починал Франк Танкреди. А също и това не ми е ясно. Значи, той е умрял през 2005? Сериалът би трябвало да се излъчва през 2005? Тогава защо Франк Танкреди е умрял на 1-ви юни, а съобщението на C-Note е от месец април? Както каза Сара в еп.16 Chicago „Преди три месеца бях лекар.“ Три месеца… Напълно се обърках. Някой е построил машина на времето или какво? А, да: не-приликата. Те не си приличат!!! За бога…
Последната промяна е направена от Unpredictable на Нед Дек 27, 2009 4:18 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 4:18 am | |
| Как да си хванем докторка? вгуст 30, 2007 in MiSa, prison break, забавление
10, по-точно 11 начина как да се забъркаме с докторката от затвора:
1.Татуирайте си горната част от тялото и не казвайте на никой какво значат татуировките.
2.Накарайте някой да ви отсече/отреже двата пръста на крака, така че докторката да се тревожи за вас.
3.Когато някой се опита да я нарани, я спасете.
4.Когато се опитате да направите третото, бъдете сигурни, че познавате затвора като дланта си… затова е татуировката.
5.Кажете й, че брат ви е невинен и не заслужава да умре.
6.Подръжте ръката й.
7.Кажете й, че само тя може да ви помогне.
8.Целунете я така, както никой друг досега.
9.Помолете я да ви чака.
10.Позволете й да бъде част от плана.
А ако нищо не излезе – кажете й, че сте нещо като архитект – жените си падат по архитекти. | |
| | | rozaLie Неспасяем
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d Нед Дек 27, 2009 5:55 pm | |
| - Spoiler:
Разгонен Петъкдекември 29, 2007 in HLF Anniversary, picspam, Разгонен ПетъкТази седмица Разгонен Петък е специално издание. Както сте забелязали днес Have A Little Faith празнува седем месеца. И поради това реших да направя Разгонен Петък на тази паметна дата, затова нека се позабавляваме, както подобава. Този път Уентуърт реши да ме заведе на вечеря. И не само това – вие ще присъствате на първата ни среща – нищо изненадващо, нищо ново – ядене, пиене, танци… и още няколко неща. Предупреждение: Изчакайте докато зареди, защото има няколко анимирани снимки и ще е срамота да си развалите усещането в началото, заради нетърпеливост. Ехо? Говорим за Уентуърт все пак! Започваме. [Зън - зън.] Уент: Добър вечер. Честита годишнина. - Само седем месеца, Уент, нищо особено! Уент: Ммм… Ухаеш приятно. И така… Понеже случаят е специален, ти нося подарък. - Нима? - Но това е… цвете… от хартия. Уент: Оригами. - Ъх… Да… Добре, че поне си красив. Аз… ще го натопя… ще го сложа във ваза… все едно Уент: [смее се] По-нататък съм намислил нещо по-добро за подарък… - Заинтригувана съм! Сега ще тръгваме ли? [В ресторанта]Уент: Ммм… Превъзходна патица. - Всъщност, това е гълъб. - Какво става? О, боже, как можах да забравя, че си алергичен! Уент: Имам косъм в супата! - А. Това ли било… Ето, пийни малко вода. Уент: [гъл-гъл-гъл]- Защо не ми разкажеш нещо за себе си? Коя е любимата ти книга, не че ме интересува точно това в момента, но като за начало… Уент: …Защото в живота има и такива моменти… - Да… разбира се. Уент: … никога не трябва да се оставяш на подобно нещо… *Дали да му кажа, че спрях да го слушам преди 5 мин...?* -Разбирам. Уент: … аз мисля, че е много поучително и всички би трябвало… *Може би вече трябва да му кажа, че нямам идея за какво говори…?*-Толкова си прав… Уент: … не, то беше толкова малко по принцип… - Аз мисля, че в твоя случай размера не е от значение. Уент: Какво? - Няма значение. Знаеш ли? Мисля си нещо… не бих възразила да ми попее един знаменит член на прочутите Принстън Тайгъртоунс. Хайде, знам, че ти се иска… Уент: Изкушавам се… Но трябва да съм сериозно прекалил с пиенето, за да… - Ама защо не каза по-рано! [в бара]Уент: Този Джак е голяма работа… - Мисля, че е Джони… Уокър Уент: Уатевър. - А ти си мислеше, че Старбъкс е купон… Уент: [гъл-гъл-гъл] Готов! Да започваме! Дами и господа, в този момент, аз, ще изпълня песен, посветена на ето тази ослепителна дама до мен. - О, Уент… Нямаше нужда, но щом настояваш… Уент: You’re just too good to be true… can’t take my eyes off you…- Стига, ласкаеш ме. [img]https://2img.net/h/i233.photobucket.com/albums/ee226/boritoz/Prison%20Break/Wentkorea/wentkorea98.jpg[/mg] Уент: …I looоve you baby, and this is…- Взаимно е… Уент: … for yooouuuuuu[аплодисменти, хората стават на крака(който е в състояние), жените плачат, мъжете хлипат]
ОЩЕ ОЩЕ ОЩЕ!!!Уент: [смее се доволно]- Стриптийз Уент! Уент: Не! - Стриптййз!! СТРИПТИЙЗ! СТРИПТИЙЗ! …Уент: Какво пък. И преди са ме виждали гол… [Поради липса на снимков материал и морални съображения, това няма да го излъчим][Някъде из Манхатън...]- Страхотен апартамент… Уент: Един танц? - С удоволствие. Уент: Вечерта беше… незабравима. - Заслугата е твоя, Уентуърт. Уент: Другата година ще прескочим стриптийза и пеенето, обещаваш ли? - За пеенето нямаш проблем, но… Какво? Уент: Нищо. Просто… Щях да забравя за другия подарък. - Голи снимки! Уент: Сам го направих. - Жива да не съм! - Пепелник? Ти сигурно се шегуваш! Уент: Трябваше да реша между огърлица от макарони и пепелник, затова… избрах… Уент: … него. - Това пръстен ли е или пак си правиш шега? Уент: Пръстенът на леля ми Мила – семейна ценност. Сега ще те попитам… - О, боже! Уент: Ще се омъжиш ли за мен? Уент[color]: Ще се омъжиш ли за мен? - Господи, плачеш ли? [color=black]Уент: По-лесно ще е ако просто кажеш ‘не’! - Не, не… Тоест да! Разбира се! Разбира се, че ще се омъжа за теб! - Сериозно? Сериозно! Уент: В такъв случай… - Не нося бельо. [Алелуя! Аве Мария! Джийзъс Крайст! Мери Крисмас!]И после… … се събуждате. И всичко това е било сън. Няма стриптийз, няма танци, няма пръстени и определено няма „горещи сцени“. Разочарование? Дали това има значение? Не. Защото чувството е неописуемо и знаем, че ще помним този сън вечно. Все пак преди малко се сбъднаха няколко от мечтите ни. Това беше специалното издание на Разгонен Петък. Пожелавам ви един още по-разгонен и по-разпасан петък от моят и не забравяйте, че не на Коледа, а в сънищата се случват чудеса. (трябва да спра да пия)
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Meredith babe! She's best! ;d | |
| |
| | | | Meredith babe! She's best! ;d | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |