| Cartoon Network | |
|
+33rS.19 ♥ |SweeT| Bella Thorne ♥ Cap`pac. ~Ivssy` Jolie -A. miley_smiley teedinka *SelZzZ* Vik Kimberly Cookie ♥ Mиckey ;]] mims.. Нинзи ^ <3 Selena Watson Catch Me <3 vampirediaries. monini Сwет0с Guilty Pleasure {h} ~Rossita цветuu** NoW i'm BITCH <3 bonita -freak Cookie *b* The_vampire_girl БетС :) LightOne rozaLie - NataLiya ~ candyx. . 37 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Vik Напредващ
Warn : ( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not. Брой мнения : 102 Reputation : 3 Join date : 28.03.2010 Age : 31 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Апр 09, 2010 2:23 am | |
| - Kimberly написа:
- rozaLie написа:
- Да и аз! ;д Абе много ги обичах ония гърълс.. ;д Синята зелената и червената.. ^^
Сладуркии.. В 7 часа задължително трябваше да е на тази пррограма, за да гледам любимото ми Том и Джерии^ <3 Говорите за Powerpuff Girls. И аз съм ги гледал като по-малък. Винаги са ми харесвали, особено зелената, която беше все намусена и ги биеше много. :D - Mиckey ;]] написа:
- Guilty Pleasure {h} написа:
- БетС :) написа:
- И аз го гледах в доброто старо време Мен пък най-много ме кефеше онова с розовото куче... много яко
Оо да , ии мен това най-много ме радваше Даже го гледах постоянно..!!! Много го обичахх ;д <33 Много ми беше сладко това кучее! ;d Дето все му се караха за нещо .. ама вече не я гледам тази програма ;d ! Courage The Cowardly Dog. Невероятно детско, винаги бих го гледал пак. Ех, спомени. :D Попринцип го гледам от време на време, харесва ми, че се придържат към анимацията и не минават с ТВ Шоута, а карат с анимация. | |
|
| |
*SelZzZ* Неспасяем
Warn : ( : Miley's biggest fan! Брой мнения : 1227 Reputation : -1 Join date : 16.02.2010 Age : 26 Местожителство : Dreaming St.
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Апр 09, 2010 1:58 pm | |
| Пфф... Много рядко го гледам... Само кагато съм при братовчедите. Аз съм на вълна Дисни Ченъл. ;д | |
|
| |
teedinka Редовен
Warn : ( : ;] Брой мнения : 278 Reputation : 0 Join date : 31.03.2010 Age : 25 Местожителство : Варна
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Апр 09, 2010 10:59 pm | |
| Когато няма инересни неща по Дисни,гледам Cartoon Network | |
|
| |
miley_smiley Редовен
Warn : ( : :D :D :D Брой мнения : 269 Reputation : -1 Join date : 03.04.2010 Age : 27 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Апр 09, 2010 11:01 pm | |
| Бива...ама вече не е толкова забавна колкото преди като бях малка. | |
|
| |
-A. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 5179 Reputation : 291 Join date : 21.02.2010 Age : 25
| Заглавие: Re: Cartoon Network Нед Май 16, 2010 10:45 pm | |
| Аз нямам Дисни (много чудно,нали?) и затова,да - гледам картън ;д! | |
|
| |
Jolie Маниак
Warn : Брой мнения : 485 Reputation : 3 Join date : 21.06.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Юли 16, 2010 4:55 am | |
| Губех си времето с нея :D Courage беше голяма зарибявка.Hi Hi puffy Ami Yumi също ;D | |
|
| |
~Ivssy` Неспасяем
Warn : ( : ☮ Брой мнения : 1743 Reputation : 8 Join date : 17.04.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Юли 16, 2010 7:40 am | |
| Много рядко спирам на нея, даже да се каже, че не я и пускам. Безинтересна ми е. | |
|
| |
Cap`pac. Неспасяем
Warn : Брой мнения : 4596 Reputation : 5 Join date : 04.12.2010 Местожителство : Варна
| |
| |
Bella Thorne ♥ Редовен
Warn : ( : Watch me, do me. Брой мнения : 283 Reputation : 6 Join date : 23.05.2011 Age : 25
| Заглавие: Re: Cartoon Network Сря Май 25, 2011 6:05 pm | |
| Като бях по-малка само него гледах, но сега съм на Дисни, а брат ми на Картуун Нетуърк. ;д | |
|
| |
|SweeT| Неспасяем
Warn : Брой мнения : 1948 Reputation : 1 Join date : 30.08.2009 Age : 26
| Заглавие: Re: Cartoon Network Сря Май 25, 2011 6:18 pm | |
| - Вив <3 написа:
- Като бях по-малка само него гледах, но сега съм на Дисни, а брат ми на Картуун Нетуърк. ;д
И в къщи е така..Аз гледам Дисни а брат ми Картуун.Макар че Картуун е за по малки деца аз имам две любими филмчета които обичам да гледам..Чаудър и Световно турне пълна драма! | |
|
| |
rS.19 ♥ Неспасяем
Warn : ( : don't expect me to be nice with you. Брой мнения : 6044 Reputation : 126 Join date : 06.03.2011 Age : 26 Местожителство : umm.. at home?
| Заглавие: Re: Cartoon Network Сря Май 25, 2011 6:46 pm | |
| - |SweeT| написа:
- Вив <3 написа:
- Като бях по-малка само него гледах, но сега съм на Дисни, а брат ми на Картуун Нетуърк. ;д
И в къщи е така..Аз гледам Дисни а брат ми Картуун.Макар че Картуун е за по малки деца аз имам две любими филмчета които обичам да гледам..Чаудър и Световно турне пълна драма! Според мен няма ограничение за възрастта - има филми за по-малки деца, но има и за по-големи. Аз не го гледам, но преди го гледах и ми беше много интересно. | |
|
| |
*Радии <3 Неспасяем
Warn : Брой мнения : 6029 Reputation : 15 Join date : 25.07.2010 Age : 25 Местожителство : Сливен
| Заглавие: Re: Cartoon Network Сря Май 25, 2011 7:25 pm | |
| Преди като малка много го гледах. Имаше много хубави филмчета,които си заслужаваха да се гледат. Сега вече ми стана тъпо и не го гледам. Любимите ми анимаций бяха - Courage,Tom and Jerry,Ed,Edd and Eddy,Dexeter <33 | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Don't Hold Your Breath ♥ Маниак
Warn : ( : Когато няма какво да правя, просто си стоя и си хубавея! ^_^ Брой мнения : 472 Reputation : 2 Join date : 09.06.2011 Age : 25 Местожителство : Благоевград
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пет Юни 10, 2011 8:46 pm | |
| - rozaLie написа:
- Да и аз! ;д Абе много ги обичах ония гърълс.. ;д Синята зелената и червената.. ^^
Сладуркии.. В 7 часа задължително трябваше да е на тази пррограма, за да гледам любимото ми Том и Джерии^ <3 И аз много ги харесвах. =) | |
|
| |
bubblepop. Нов
Warn : Брой мнения : 39 Reputation : -1 Join date : 21.08.2011
| |
| |
sel-viktoala Напредващ
Warn : Брой мнения : 69 Reputation : 0 Join date : 19.09.2011 Age : 26 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Cartoon Network Пон Сеп 19, 2011 8:59 pm | |
| Не е лоша | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Cartoon Network | |
| |
|
| |
| Cartoon Network | |
|