Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Cartoon Network

Go down 
+33
rS.19 ♥
|SweeT|
Bella Thorne ♥
Cap`pac.
~Ivssy`
Jolie
-A.
miley_smiley
teedinka
*SelZzZ*
Vik
Kimberly
Cookie ♥
Mиckey ;]]
mims..
Нинзи ^ <3
Selena Watson
Catch Me <3
vampirediaries.
monini
Сwет0с
Guilty Pleasure {h}
~Rossita
цветuu**
NoW i'm BITCH <3
bonita
-freak Cookie *b*
The_vampire_girl
БетС :)
LightOne
rozaLie
- NataLiya ~
candyx. .
37 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Vik
Напредващ
Напредващ
Vik

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

( : I'd rather be hated for who I am than loved for who I'm not.
Брой мнения : 102
Местожителство : Варна

Cartoon Network - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 2:23 am

Kimberly написа:
rozaLie написа:
Да и аз! ;д Абе много ги обичах ония гърълс.. ;д Синята зелената и червената.. ^^
Сладуркии.. В 7 часа задължително трябваше да е на тази пррограма, за да гледам любимото ми Том и Джерии^ <3

Говорите за Powerpuff Girls. И аз съм ги гледал като по-малък. Винаги са ми харесвали, особено зелената, която беше все намусена и ги биеше много. :D

Mиckey ;]] написа:
Guilty Pleasure {h} написа:
БетС :) написа:
И аз го гледах в доброто старо време laugh Мен пък най-много ме кефеше онова с розовото куче... много яко

Оо да 462 , ии мен това най-много ме радваше 459 Даже го гледах постоянно..!!! Много го обичахх ;д <33

Много ми беше сладко това кучее! ;d Дето все му се караха за нещо laugh .. ама вече не я гледам тази програма ;d !

Courage The Cowardly Dog. Невероятно детско, винаги бих го гледал пак. Ех, спомени. :D

Попринцип го гледам от време на време, харесва ми, че се придържат към анимацията и не минават с ТВ Шоута, а карат с анимация.
Върнете се в началото Go down
*SelZzZ*
Неспасяем
Неспасяем
*SelZzZ*

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue18 / 10018 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

( : Miley's biggest fan!
Брой мнения : 1227
Местожителство : Dreaming St.

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 1:58 pm

Пфф... Много рядко го гледам... Само кагато съм при братовчедите. Аз съм на вълна Дисни Ченъл. ;д
http://miley-ray-cyrus.bulgarianforum.net/
teedinka
Редовен
Редовен
teedinka

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

( : ;]
Брой мнения : 278

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 10:59 pm

Когато няма инересни неща по Дисни,гледам Cartoon Network
https://selena-gomez.bulgarianforum.net/profile.forum?mode=viewpr
miley_smiley
Редовен
Редовен
miley_smiley

Warn :

( : :D :D :D
Брой мнения : 269
Местожителство : Русе

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Апр 09, 2010 11:01 pm

Бива...ама вече не е толкова забавна колкото преди като бях малка.
-A.
Неспасяем
Неспасяем
-A.

Warn :

Брой мнения : 5179

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeНед Май 16, 2010 10:45 pm

Аз нямам Дисни (много чудно,нали?) и затова,да - гледам картън ;д!
Jolie
Маниак
Маниак
Jolie

Warn :

Брой мнения : 485

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Юли 16, 2010 4:55 am

Губех си времето с нея :D
Courage беше голяма зарибявка.Hi Hi puffy Ami Yumi също ;D
~Ivssy`
Неспасяем
Неспасяем
~Ivssy`

Warn :

( :
Брой мнения : 1743

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Юли 16, 2010 7:40 am

Много рядко спирам на нея, даже да се каже, че не я и пускам. Безинтересна ми е.
http://mileycyrusbg.forumf.biz/forum.htm
Cap`pac.
Неспасяем
Неспасяем
Cap`pac.

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue25 / 10025 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 4596

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПон Фев 28, 2011 12:46 pm

Не го гледам,но преди канала ми беше голям фаворит..;дд Cartoon Network - Page 2 688279
Bella Thorne ♥
Редовен
Редовен
Bella Thorne ♥

Warn :

( : Watch me, do me.
Брой мнения : 283

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 6:05 pm

Като бях по-малка само него гледах, но сега съм на Дисни, а брат ми на Картуун Нетуърк. ;д
|SweeT|
Неспасяем
Неспасяем
|SweeT|

Warn :

Брой мнения : 1948

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 6:18 pm

Вив <3 написа:
Като бях по-малка само него гледах, но сега съм на Дисни, а брат ми на Картуун Нетуърк. ;д

И в къщи е така..Аз гледам Дисни а брат ми Картуун.Макар че Картуун е за по малки деца аз имам две любими филмчета които обичам да гледам..Чаудър и Световно турне пълна драма! smile
rS.19 ♥
Неспасяем
Неспасяем
rS.19 ♥

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

( : don't expect me to be nice with you.
Брой мнения : 6044
Местожителство : umm.. at home?

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 6:46 pm

|SweeT| написа:
Вив <3 написа:

И в къщи е така..Аз гледам Дисни а брат ми Картуун.Макар че Картуун е за по малки деца аз имам две любими филмчета които обичам да гледам..Чаудър и Световно турне пълна драма! smile

Според мен няма ограничение за възрастта - има филми за по-малки деца, но има и за по-големи. Аз не го гледам, но преди го гледах и ми беше много интересно.
*Радии <3
Неспасяем
Неспасяем
*Радии <3

Warn :

Брой мнения : 6029
Местожителство : Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeСря Май 25, 2011 7:25 pm

Преди като малка много го гледах. Имаше много хубави филмчета,които си заслужаваха да се гледат. Сега вече ми стана тъпо и не го гледам.
Любимите ми анимаций бяха - Courage,Tom and Jerry,Ed,Edd and Eddy,Dexeter <33
https://selena-gomez.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeВто Май 31, 2011 5:34 am

~Desit0♥ написа:
Не го гледам,но преди канала ми беше голям фаворит..;дд Cartoon Network - Page 2 688279

И аз съм така. Сега изобщо не го пускам, защото има адски тъпи филми и основно анимета. К'ви ли не гадости дават вече, как си вадят мозъците и как си режат телата. dull Това за голям е гнусно, камо ли за малко дете. Единствения филм, който е смислен или поне става за малко дете е "Том и Джери". Егати тъпите сценаристи, що за филми правят в днешни времена.. Бъгс Бъни също е много хубав. Анимацийте от 90-те са най-хубави, ако питате мен. Просто не може да се сравняват.
Don't Hold Your Breath ♥
Маниак
Маниак
Don't Hold Your Breath ♥

Warn :

( : Когато няма какво да правя, просто си стоя и си хубавея! ^_^
Брой мнения : 472
Местожителство : Благоевград

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПет Юни 10, 2011 8:46 pm

rozaLie написа:
Да и аз! ;д Абе много ги обичах ония гърълс.. ;д Синята зелената и червената.. ^^
Сладуркии.. В 7 часа задължително трябваше да е на тази пррограма, за да гледам любимото ми Том и Джерии^ <3

И аз много ги харесвах. =)
bubblepop.
Нов
Нов
bubblepop.

Warn :

Брой мнения : 39

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeВто Авг 30, 2011 5:59 pm

Аз отвътре съм си бебе. xa Много ми харесва канала и си го гледам! хД Особено като съм на село, имам само Дисни-то и Картуун и гледам само Картуун. рофл И списанието си купувам даже. рофл
sel-viktoala
Напредващ
Напредващ
sel-viktoala

Warn :
Cartoon Network - Page 2 Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Cartoon Network - Page 2 Right_bar_bleue

Брой мнения : 69
Местожителство : Sofia

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitimeПон Сеп 19, 2011 8:59 pm

Не е лоша 1039
http://www.google.bg/url?q=http://selenagomez-bg.bigforumpro.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Cartoon Network   Cartoon Network - Page 2 Icon_minitime

Cartoon Network
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Телевизия / TV-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Създайте своя форум | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии