Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Добре дошли в българският фен форум за Селена! За да имате достъп до целия форум, трябва да се регистрирате!
Selena Gomez BG Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bulgarian forum about Selena Gomez

ИндексИндекс  PortalPortal  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват

Go down 
АвторСъобщение
rozaLie
Неспасяем
Неспасяем
rozaLie

Warn :
Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват Right_bar_bleue

( : happiness is the key to success.
Брой мнения : 15926
Местожителство : Пловдив

Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват Empty
ПисанеЗаглавие: Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват   Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват Icon_minitimeПет Дек 25, 2009 4:26 am

Ива, какво е чувството да си втори?

- Изпитвала съм го много пъти. Не е нещо ново. Все пак е хубаво. Да си втори не е лошо. По-добре е, отколкото е да си пети, седми, десети. Аз съм много доволна от играта си и не съжалявам, че участвах.

- Всеки иска да стане първи. Не бяхте ли разочарована?

- Не. Изобщо. Аз реално знаех какъв ще бъде изходът от играта, тъй като снимките бяха лятото, включително и съветът, който гледахте в понеделник. Трябва да си много глупав, за да не разбереш начина, по който ти задават въпросите. Така си направих изводите. Нямаше как да не разбера, че повечето участници са решили да гласуват за Жоро.

- Как си обяснявате решението им?

- Мъжете не можаха да приемат, че една жена може да е по-добра от тях. А относно Жулиета и Людмила, не знам дали няма да е по-добре да замълча, отколкото да кажа нещо, с което да ги обидя и пак да драматизират нещата. Аргументите на Люси да гласува за Жоро бяха смешни. Жулиета прекалено много драматизираше. Тя ми твърдеше, че би гласувала срещу мен само ако корабът почне да потъва. Те искаха да изгонят силен играч. На финала й зададох въпрос - колко пъти я спасих от изгонване и до финала ли трябваше да я закарам, за да признае, че съм добър играч. Това е "Сървайвър". Не е благотворителна игра.

- На какво се дължат обвиненията към вас в нечестна игра и предателства?

- Всеки един от тези, които ме обвини, постъпи по същия начин. Първо Киро наруши думата, като пожела да отиде на Острова на изгнаника. Крика ми пишеше съобщения още в България как трябва да се подкрепяме. А в първия момент, в който можеше да гласува срещу мен, започна да настройва и други хора. Любо също.

Останалите нямаха друг начин - трябваше да настроят журито срещу мен. Аз не се чувствам виновна.

- Означава ли, че сте представена в лоша светлина?

- Не, не смятам, че е така. Все пак това е "Сървайвър". Не е игра, в която трябва да се показва чест и достойнство. Мотивацията е, че всеки трябва да разчита сам на себе си. Правилата са такива, че се позволяват всякакви коалиции. Аз съм гледала "Сървайвър" и знам за какво става въпрос. А тук в следващия момент обърнаха всичко на чест и достойнство. Което ми изигра лоша шега. Търсеха си лошия герой и го намериха в мое лице.

- Тактиката ви ли беше погрешна?

- Щом не спечелих, явно е така. Въпреки това съм доволна от себе си и играта. Отидох там с една-единствена мотивация - да стигна до финала и да имам шанс да спечеля. Бях фактор в играта. Аз правех нещата да се случват. Не бях само един участник, а играч.

- Останаха ли ви приятели?

- О, да, разбира се. Въпреки че приятел е силна дума. Това е човек, който е до теб в тежки моменти. Приятелите не са хора, с които да ходиш да ядеш, да пиеш и веселиш. Не е основното нещо, на което се крепи приятелството.

- На кого от "Сървайвър" може да разчитате?

- На Ники, дори на Любо, на Киро. На Крика определено не, защото той доказа, че е човек, който не уважава хората. Даже и организаторите. Той се напи като кирка и се държеше като клоун.

На който да се обадя и да го помоля за услуга, никой няма да ми откаже, изключвайки само Крика, защото на него не бих се обадила за нищо. Нямам лоши чувства към никого.
Върнете се в началото Go down
https://twitter.com/#!/rozaLiex

Ива Пранджева - Аз правех нещата да се случват
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Нещата на работнача пчеличка Диди ^^

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Selena Gomez BG Forum :: Свободно време / Free time :: Reality :: Survivor-
Идете на:  

Tyxo.bg counter
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | Поддръжка на форума | Сигнал за злоупотреба | Cookies | Последните дискусии